Diablo 2 kecání
Moderátor:Dark_Deamon
- SkoroPaladin
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Najde se tu někdo, kdo ještě paří verzi 1.07? Sice je to v podstatě nedotažená beta, bez synergií (ačkoliv už i tu se něco jako synergie u pár skillů najít dají) a hafo dalších minusů ... ale některý hutný/ažneřešitelnýfighty sou správně cáklý :-).
PS.: Já to hraju (ještě se dvěma kamošama) a děsně nás to baví.
PS.: Já to hraju (ještě se dvěma kamošama) a děsně nás to baví.
We are knights who say... NI!
Re: Diablo 2 kecání
Rozjela jsem si v ní kouzelnici. Ale zatím má splněný první úkol.
HC grál: 537/516 (-21)
- SkoroPaladin
- Gorebelly
:-). Za Sorceres a Nekromanta je to i na Hell pohodička klídeček (v 1.07). Ovšem za ostatní charaktery je to ta pravá zábava - najít nějakou dobrou/použitelnou zbraň je svátek (ačkoliv včera sem našel Visceratuant - v 1.07 je to štít pro Nekra par excellence). Fascinuje mě - jak je mnoho zlatých (náhodných) potvor mnohem těžších na zabití než hlavní bossové. Kombinace teleport lightning a multiple shots je opravdová lahůdka. Při jedné hře měl Hephasto teleport, lightning a zmrazoval... ale nakonec ho Nekro s Druidem udolali (ovšem stálo nás to mnoho sakrů, času a full lahví).
PS.: páč sem nenašel žádnou stránku, kde by byly předměty do 1.07, tak se snažíme zkompletovat s kamošama alespoň zelený sety (zatím je to bída, ale pár jich už máme).
PS.: páč sem nenašel žádnou stránku, kde by byly předměty do 1.07, tak se snažíme zkompletovat s kamošama alespoň zelený sety (zatím je to bída, ale pár jich už máme).
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Tak setovky by snad měly být stejný ne? Krom Aldur's a Nathalya's. Možná ale ne...na základních ale určitě žádné změny nebudou. Jinak já pařit 1.07, tak bych se vybodl na nějaký sety nebo unikáty a craftoval bych jak vzteklej !! Ono, když se může v 1.07 použít jakejkoliv druh šutráku (topaz, ruby, diamond...), tak to je luxus nadevše. Myšleno chipped, flawed....Sen každého craftaře
- SkoroPaladin
- Gorebelly
Hmm, mě (resp. nás) to baví - pachtit se za těma setovkama (i unikátama). Obzvlášť - když sem si některý nikdy neosahal a když už nejsou nikde k mání (i přes to, že jsou to jen neuchopitelný nuly a jedničky v PC hře). Ale sny mám jiný (o tom žádná) Diabla se netýkající ;-).
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Pohodička klídeček v 1.07? Nikdy jsem tu verzi nehrál, někdy musím zkusit. Že by to byla ale pohodička klídeček si nemyslím Pokud teda nehrajete softcore.
ono jde hlavně o to že v 1.07 byla síla monster mnohem menší. Si pamatuju jako dnes, když vyšel patch 1.10 tak sem odevšad slyšel jak šíleně posílily monstra v 1.10 oproti starším verzím :-D to bylo samozřejmě těsně po nahození 1.10 a lidi ještě neměly tucha co jim se skilly udělaj synergie...:-D
do tý doby snad nehjranější sorkca FO+FW jakoby mávnutím kouzelného proutku zanikla a od nahození synergií jsem ji snad už nikdy aktivně hrát nikoho neviděl.
do tý doby snad nehjranější sorkca FO+FW jakoby mávnutím kouzelného proutku zanikla a od nahození synergií jsem ji snad už nikdy aktivně hrát nikoho neviděl.
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem ten build zkoušel když jsem došel se svou první postavou na hell. Do té doby Lightning sorcka se vůbec nechytala, tak jsem si tady na webu ten build našel. Ale na 1.13 to nestálo za nic v porovnání s FB/Blizz, ovládání mi nevadilo, ale mobky chodili schválně okolo FW a tahat je do něj bylo na dlouho.
Ja tu verzi hraju, tedy obcas, mam soso na Orb nekde v pulce NM a barba s full Sigonem v Normalu...Panecku, Sigon je v 1.07 overkill Jinak je to plne nevybalancovanosti, pokud se nepletu, tak monstra muzou mit i tri imunity a pri KAZDEM tele se healuji jak o zivot, zkuste takhle nekdy nahanet Councily s melee charem a zesedivite, z Lorda de Seis tuplem...Jinak vetsina itemu je oproti 1.10+ dost slaba, ale jsou tu i vyjimky, nektere uniques jako Arcaines Valor, setovky jako Layings, ale hlavne dmg charmy a bugle craftovani, kdy se nastackuje jedna vlastnost vickrat...Coz se treba hodi i pokud shanite MPK ringy Hlavni nevyhoda, pokud to hrajete neupravene, je POUZE players 1, taktze na konci Normalu jste na lvl 35 a muzete byt radi
- SkoroPaladin
- Gorebelly
To Asman: Hrajeme softcore (čistě pro radost). Pohodička klídeček to ve dvou/ve třech je - na Softcore. Na HC jsem hrál jen singl a pouze za Nekra sem se dostal až skoro na konec. Zabil mě Nihlathak (na Hell, potvora jedna škaredá/šedivá/Corpse Explozy využívající). Na HC to určitě pohodička klídeček není. Taky nepotěší - pokud je nějakým způsobem zničena mrtvolka Merce - Merc prostě hebne (a vybavení s ním) bez možnosti jej oživit.
To Attia: Já čet, že nejsilnější/nejhůřeskolitelný jsou monstra v 1.07 (ve verzi 08 a 09 byla oslabena) - když pominu potvory z MODů. S tím že když vznikly synegie, musely logicky posílit i monstra (ale díky synergiím jsou monstra paradoxně slabší). Suma sum - to co jsi napsal :-). Ovšem článek kterej verzi 1.07 poměrně podrobně rozebíral, byl z roku 2006 (nakolik je stále aktuální a jestli se dá ještě dohledat netuším). Krom toho to nemůžu moc posoudit z vlastní zkušenosti - hrál sem a hraju opět (po několikaleté pauze) jen 1.07.
Zkoušel jsem chvíli i 1.13... ale vrátil jsem se zpátky k 1.07. Tím nechci říct/napsat - že je verze 1.07 nějak lepší (není - ta nedodělanost/zákysovost je občas na pytel), ale mě prostě baví.
To Attia: Já čet, že nejsilnější/nejhůřeskolitelný jsou monstra v 1.07 (ve verzi 08 a 09 byla oslabena) - když pominu potvory z MODů. S tím že když vznikly synegie, musely logicky posílit i monstra (ale díky synergiím jsou monstra paradoxně slabší). Suma sum - to co jsi napsal :-). Ovšem článek kterej verzi 1.07 poměrně podrobně rozebíral, byl z roku 2006 (nakolik je stále aktuální a jestli se dá ještě dohledat netuším). Krom toho to nemůžu moc posoudit z vlastní zkušenosti - hrál sem a hraju opět (po několikaleté pauze) jen 1.07.
Zkoušel jsem chvíli i 1.13... ale vrátil jsem se zpátky k 1.07. Tím nechci říct/napsat - že je verze 1.07 nějak lepší (není - ta nedodělanost/zákysovost je občas na pytel), ale mě prostě baví.
Pro zájemce tu mám dva odkazy, kde si můžete něco přečíst o verzi 1.07.
http://diablo.incgamers.com/forums/show ... 1-07-guide
http://diablo.incgamers.com/forums/show ... and-Gossip
http://diablo.incgamers.com/forums/show ... 1-07-guide
http://diablo.incgamers.com/forums/show ... and-Gossip
- SkoroPaladin
- Gorebelly
RIP - huh - získat Sigon sestavu na Normal - to jsi dobrej klikař :-). Mně to trvalo pěkně dlouho (až s několika postavami na Hell se mně podařilo získat set celej - štít byl oříšek). A na konci Normalu jsem obvykle max tak na levelu 30.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Nechápu, jak u Nihlathaka může umřít Necro nebo Assa. To musí být člověk jedině pod vlivem, aby to dokázal
- SkoroPaladin
- Gorebelly
Tož člověk je tvor chybující a já člověk sem. Úpe jednoduše - stačí přehlídnout jednu mrtvolu a seš tuhej (pokud nemáš víc než, nevim, hrubej odhad 1500 hp) a sejme tě to na vzdálenost cca celé obrazovky. Zas taková pr*el to není, bych řek.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Potom by mě teda zajímalo, kde jsi jako Necromancer zapomněl skill Corpse Explosion
- SkoroPaladin
- Gorebelly
To je právě ta jedna zapomenutá mrtvola (samo že Corpse Explozy sem nezapomněl, ale tu mrtvolu sem opomněl/přehlíd).
Tak ono hlavně než člověk odbouchne 10 mrtvol, tak i Nihlathak může stihnout něco odbouchnout.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je potom pech no Já byl nedávno navštívit Nihlathaka asi 100x...potřeboval jsem klíče. Během těch několika runů mi na život sáhl asi 3x a to jen tak lehce. Je ale pravda, že s trap Assu to je jiný kafe. Naházel jsem tam 4x Lightning Sentry + 1x Death Sentry...napočítal do pěti a vítězoslavně kráčel po mrtvolách. Během té stovky nájezdů jsem ani jednou neviděl Nihlovu smrt...až jeho drop.
raisen: Tak nejprv přece bouchám ty, co mi jsou nejblíž
raisen: Tak nejprv přece bouchám ty, co mi jsou nejblíž
- SkoroPaladin
- Gorebelly
O verzi lze něco zjistit i tu 1.07 - http://www.angelfire.com/games5/orderof ... 107-2.html - origoš text je někde na diablo.incgamers.com (ten se mně hledat nechce :-)).
Dark_Deamon: Tak jasně že jo. Nevím no, asi nejsem tak super skilled hráč, že se mi tohle občas stane.