Diablo 2 kecání
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Jasný borci, ale to se tu potom bavíme o levelu postavy 99 Myslím, že těch ořezů by ve finále bylo krapet víc
Re: Diablo 2 kecání
Ahoj, nedalo mi to a rozjel jsem znovu Smradošku, ale už né do turnaje RHCh, ale pro plné využítí na HC. Hrálo se mi s ní dobře a čas mezi hraním MP s raisen využiji takto. Chci znát Váš názor k využítí skillů:
Tiger Strike 20,
Claws of Thunder 20 + prereq Fists of Fire 1,
Claws Mastery 5,
Burst of Speed 5,
Cloak of Shadows 5 + prereq Psychic Hammer 1.
Toto je u levelu 58. Co bude dál, budu řešit až po dosáhnutí tohoto lvl :-).
Jinak hlavní útočné skilly jsem si nechal od turnaje, chtěl jsem to s nimi vyzkoušet dál. Nyní jsem se Smradoškou už na lvl 22 a s plnohodnotnou výbavou, co jsem našel a to je malý rychlý ďábel :-)
Tiger Strike 20,
Claws of Thunder 20 + prereq Fists of Fire 1,
Claws Mastery 5,
Burst of Speed 5,
Cloak of Shadows 5 + prereq Psychic Hammer 1.
Toto je u levelu 58. Co bude dál, budu řešit až po dosáhnutí tohoto lvl :-).
Jinak hlavní útočné skilly jsem si nechal od turnaje, chtěl jsem to s nimi vyzkoušet dál. Nyní jsem se Smradoškou už na lvl 22 a s plnohodnotnou výbavou, co jsem našel a to je malý rychlý ďábel :-)
Štěstí přeje připraveným...
BoS a CoS bych nechal jen na lvl1...budeš mít časem nějaký +skilly a myslím že 5b do každýho je velká škoda. Navíc chybí ti tam 1b do MB (Mind Blast) na kontrolu davu a pomoc s bezvýchodný situaci
jinak máš dva nabíjecí skilly...tiger+thunder ale žádný dokončovací úder. takže tu bych to viděl na 2 možnosti.
1) claw mastery dáš na 10b+, něco narveš do dragon claw a pojedeš dual clawy. Taktika je snadná...budeš nabíjet tiger+thunder (klidně dohromady, ono je tam toho času celkem dost) a přes dragon claw vypustíš. Tím že pojedeš dual claw, tak jedním úderem se nabiješ 2x, takže šetříš čas a rychleji zabíjíš. zbytek bodů do weapon blocku.
-> 20 tiger, 20 thunder, 10+claw mastery, 10+ dragon claw, 1b BoS, CoS a MB (Mind Blast) a nějaký prereq skilly...to je celkem 60-70 lvl...zbytek bych cpal do claw mastery, dragon claw nebo weapon blocku
2) vykakal bych se na dual claw a šel směrem martial+kopací assy...jako dorážecí úder dragon talon tam bych dal 12b na 3 kopy (s +skilly bys dostal na 18lvl na 4 kopy). tam ti stačí sehnat jenom botky (ideálně gore rider) a zbytek výbavy múžeš zaměřit na tiger+thunder claw...tady bych jel na claw+štít
-> 20b tiger, 20b Thunder, 12-18b talon, 1b CoS, BoS, MB a zbytek buď claw mastery nebo maxnout synergii phoenix strike na zvýšení dmg u thunder clawu. thunder claw využiješ hlavně na trash moby...tiger+talon na imune a hlavně na bosy. hlavně ten Dragon talon kdybys našel ty gorky+rychlou zbraň s CB,OW apod (stormlash, flashripper apod. DObrý na kopy je i Cresent Moon v Phase Blade. Velká rychlost a hlavně static field) tak ti to šíleně ulehčí souboje s bosama.
jinak máš dva nabíjecí skilly...tiger+thunder ale žádný dokončovací úder. takže tu bych to viděl na 2 možnosti.
1) claw mastery dáš na 10b+, něco narveš do dragon claw a pojedeš dual clawy. Taktika je snadná...budeš nabíjet tiger+thunder (klidně dohromady, ono je tam toho času celkem dost) a přes dragon claw vypustíš. Tím že pojedeš dual claw, tak jedním úderem se nabiješ 2x, takže šetříš čas a rychleji zabíjíš. zbytek bodů do weapon blocku.
-> 20 tiger, 20 thunder, 10+claw mastery, 10+ dragon claw, 1b BoS, CoS a MB (Mind Blast) a nějaký prereq skilly...to je celkem 60-70 lvl...zbytek bych cpal do claw mastery, dragon claw nebo weapon blocku
2) vykakal bych se na dual claw a šel směrem martial+kopací assy...jako dorážecí úder dragon talon tam bych dal 12b na 3 kopy (s +skilly bys dostal na 18lvl na 4 kopy). tam ti stačí sehnat jenom botky (ideálně gore rider) a zbytek výbavy múžeš zaměřit na tiger+thunder claw...tady bych jel na claw+štít
-> 20b tiger, 20b Thunder, 12-18b talon, 1b CoS, BoS, MB a zbytek buď claw mastery nebo maxnout synergii phoenix strike na zvýšení dmg u thunder clawu. thunder claw využiješ hlavně na trash moby...tiger+talon na imune a hlavně na bosy. hlavně ten Dragon talon kdybys našel ty gorky+rychlou zbraň s CB,OW apod (stormlash, flashripper apod. DObrý na kopy je i Cresent Moon v Phase Blade. Velká rychlost a hlavně static field) tak ti to šíleně ulehčí souboje s bosama.
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Meine Ahnung nach:
spolu s tiger strikem používej cobra strike. Ušetří ti to dost práci obřím life stealem a navíc plně nabitý ti prakticky zdvojnásobí attack rating finishing movu. Jako finishing move používej (stačí na lvlu 1) Dragon tail nebo, pokud bys našel pěkné macátko typu bonesnap, obyčejný útok. Ke Claws of thunder používej jako synergii Phoenix strike, čímž si brutálně zvýšíš dmg thunder clawu, ale zároveň to bude řešení na dvojité imunity...krom toho třetí náboj je cold dmg podobný frozen orbu, kterej ti zpomalí monstra. Když bys u phoenix striku použil druhý náboj, jsou točivé chain lightningy opravdu hodně silné i na nízkém levlu. Dále zvaž používání shadow warriorky nebo masterky, ale tam se rozhodni sám....jinak kombinace tiger strike+dragon tail nelze použít na PI nebo FI nebo oboje.
Jinak upozornění...může dlouho trvat (zvláště tam, kde budeš často missovat) než to všechno nabiješ. Ale zase bude mít finishing move obrovské hafo attack ratingu oproti základnímu útoku.
spolu s tiger strikem používej cobra strike. Ušetří ti to dost práci obřím life stealem a navíc plně nabitý ti prakticky zdvojnásobí attack rating finishing movu. Jako finishing move používej (stačí na lvlu 1) Dragon tail nebo, pokud bys našel pěkné macátko typu bonesnap, obyčejný útok. Ke Claws of thunder používej jako synergii Phoenix strike, čímž si brutálně zvýšíš dmg thunder clawu, ale zároveň to bude řešení na dvojité imunity...krom toho třetí náboj je cold dmg podobný frozen orbu, kterej ti zpomalí monstra. Když bys u phoenix striku použil druhý náboj, jsou točivé chain lightningy opravdu hodně silné i na nízkém levlu. Dále zvaž používání shadow warriorky nebo masterky, ale tam se rozhodni sám....jinak kombinace tiger strike+dragon tail nelze použít na PI nebo FI nebo oboje.
Jinak upozornění...může dlouho trvat (zvláště tam, kde budeš často missovat) než to všechno nabiješ. Ale zase bude mít finishing move obrovské hafo attack ratingu oproti základnímu útoku.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Zdravím Vás všetkých.
Fraxi: v prvom rade môžeš môj dosiahnutý počet bodov v prebiehajúcom turnaji dať ako končný. Dôvod je hlavne ten, že sa do hrania musím nutiť a nejako ma to nebaví.
Čo sa chcem, ale opýtať je. Mám na HC rozbehnutého necromancera summona, ktorý dokončil NM a ide na Hell, lenže chcem z neho spraviť hybrida po splnení prvého questu na Hell a použití respecu.
Body chcem dat prioritne takto:
Summoning skills: 20 b Raise Skeleton, 20 b Skeleton mastery a do ostatných po 1 bode okrem Fire golema (toho využívať nebudem)
Curses: dokopy 6 alebo 7 bodov záleží ako pôjdem
Poison and bone: 1 bod teeth, 1 bod corpse explosion a 1 bod Bone armor
Toto je základ takže keď to spočítam je to cca 56 - 57 bodov (keď dám 1 bod aj do Lower resist, ak sa rozhodnem pre POISON).
Moja otázka je čo so zvyšnými bodmi, lebo sa neviem rozhodnúť či maxovať Bone spear a Bone spirit + čo zvýši asi do teeth, alebo ísť do poison skillov?
Osobne sa prikláňam ísť ho ako summon/bonera (asi ho aj tak pôjdem), ale neviem čo je efektívnejšie.
Chcem vedieť Váš názor.
Fraxi: v prvom rade môžeš môj dosiahnutý počet bodov v prebiehajúcom turnaji dať ako končný. Dôvod je hlavne ten, že sa do hrania musím nutiť a nejako ma to nebaví.
Čo sa chcem, ale opýtať je. Mám na HC rozbehnutého necromancera summona, ktorý dokončil NM a ide na Hell, lenže chcem z neho spraviť hybrida po splnení prvého questu na Hell a použití respecu.
Body chcem dat prioritne takto:
Summoning skills: 20 b Raise Skeleton, 20 b Skeleton mastery a do ostatných po 1 bode okrem Fire golema (toho využívať nebudem)
Curses: dokopy 6 alebo 7 bodov záleží ako pôjdem
Poison and bone: 1 bod teeth, 1 bod corpse explosion a 1 bod Bone armor
Toto je základ takže keď to spočítam je to cca 56 - 57 bodov (keď dám 1 bod aj do Lower resist, ak sa rozhodnem pre POISON).
Moja otázka je čo so zvyšnými bodmi, lebo sa neviem rozhodnúť či maxovať Bone spear a Bone spirit + čo zvýši asi do teeth, alebo ísť do poison skillov?
Osobne sa prikláňam ísť ho ako summon/bonera (asi ho aj tak pôjdem), ale neviem čo je efektívnejšie.
Chcem vedieť Váš názor.
to Attia: když pojedu Kick Assu, tak neni adekvátní k ní mít dvě zbraně třídy Claws nebo to nevadí? Já se chci soustředit na ně... Ale děkuji.
to Fraxinus: Taky děkuji, skill Cobra Strike jsem nějak vynechal a to nabíjení obou funguje, nabít jedno, překlik a nabít druhý skill?
to Fraxinus: Taky děkuji, skill Cobra Strike jsem nějak vynechal a to nabíjení obou funguje, nabít jedno, překlik a nabít druhý skill?
Štěstí přeje připraveným...
pokud máš dosr AR tak můžeš nabíjet kolik chceš skillů, oni se ti na sebe nalepují...jen to che vypočítat kolik času cca máš než ti nabití zmizí...ale co jsem zkoušel tak 3 skilly při dosti vysokém AR jdou nabít v pohodě...to AR je tu důležité proto, aby když nabiješ cobra strike a pak chceš nabít třeba claw of thunder ale nemůžeš se trefit, tak než se trefíš tak se ti první skill vybije a musíš ho nabíjet znovu.
jinak ke kick asse můžeš jet klidně i dual claw, jen jde o to že se štítem je ta assa přeci jen víc bezpečnější než se dvouma drápama. Ale pokud bys chtěl zůstat u dvou drápů a do toho kopat, neboj se toho, není to špatně...ono se dvouma drápama mnohem rychleji nabíjíš nabíjecí dovednosti než s jedním.
pak to můžeš hodit třeba nějak takhle:
20b tiger strike, 20b Claw of thunder, 20b Claw mastery, 1b do BoS, CoS, MB a 1b Cobra strike (1b jako prereq do psych. hammer a fist of fire), 12b dragon talon a 10b do weapon blocku.
tohle máš na 76 lvl hotový pokud splníš všechny skill questy. pak jsou 2 možnosti. Buď zbytek narveš do Phoenix striku jako synergii k thunder, nebo bych uvažoval na maxnutím venomu. Ten se ti aplikuje jak na drápy tak na kopy. Pokud ale chceš používat Claw of Thunder tak pak bych maxnul Phoenix strike, protože to dost nahodí dmg. Pokud bys maxnul venom, tak je dost reálný že bys claw of thunder přestal používat úplně protože ten dmg na hellu by byl menší a vše potřebný bys umlátil přes tiger strike+venom+kopy...tohle je můj názor na věc
jinak ke kick asse můžeš jet klidně i dual claw, jen jde o to že se štítem je ta assa přeci jen víc bezpečnější než se dvouma drápama. Ale pokud bys chtěl zůstat u dvou drápů a do toho kopat, neboj se toho, není to špatně...ono se dvouma drápama mnohem rychleji nabíjíš nabíjecí dovednosti než s jedním.
pak to můžeš hodit třeba nějak takhle:
20b tiger strike, 20b Claw of thunder, 20b Claw mastery, 1b do BoS, CoS, MB a 1b Cobra strike (1b jako prereq do psych. hammer a fist of fire), 12b dragon talon a 10b do weapon blocku.
tohle máš na 76 lvl hotový pokud splníš všechny skill questy. pak jsou 2 možnosti. Buď zbytek narveš do Phoenix striku jako synergii k thunder, nebo bych uvažoval na maxnutím venomu. Ten se ti aplikuje jak na drápy tak na kopy. Pokud ale chceš používat Claw of Thunder tak pak bych maxnul Phoenix strike, protože to dost nahodí dmg. Pokud bys maxnul venom, tak je dost reálný že bys claw of thunder přestal používat úplně protože ten dmg na hellu by byl menší a vše potřebný bys umlátil přes tiger strike+venom+kopy...tohle je můj názor na věc
Ferek: Já bych dala něco málo do CE na zvýšení dosahu a poté zbytek bodů do Bone Prison, Bone Wall na zlepšení Bone Armor, a tak zvýšíš i bone spells. Kdybys šel do Poison, tak bys asi používal LR, což pro Tvého merce a kosti je na nic.
HC grál: 537/516 (-21)
Raisen: díky, toto ma nenapadlo. Ale už som to rozhodil inak, Bone spear mam na max. a teraz budem maxovot Bone spirit, keď maxnem aj to možno dám nejaké body do wallov. CE mám jeden bod a to mi zatiaľ postačuje, keďže mám do kopy + 5 all skills.
S poison som to myslel tak, že by som Poison Novu castil, len ako podporu pre kostry a merca aby sa nemuseli toľko nadrieť , curses by som využíval Amplify a Decrepify na podporu a následne CE, LR len výnimočne. Do poisona som nakoniec nešiel preto, že AKT bossov by trvalo asi dlhšie skoliť ako bone skillmi.
S poison som to myslel tak, že by som Poison Novu castil, len ako podporu pre kostry a merca aby sa nemuseli toľko nadrieť , curses by som využíval Amplify a Decrepify na podporu a následne CE, LR len výnimočne. Do poisona som nakoniec nešiel preto, že AKT bossov by trvalo asi dlhšie skoliť ako bone skillmi.
Celkově Psn nec neni moc dobrej, co se týče zabíjení jednoho cíle, kterej má moře hps, ale spíš na hordy středně silných nepřátel. Na koncové bosse se vyplatí navalit na merce CB (Orphans Call Helma, Duress, Obedi) a nahodit AD. Takový merc ho sundá sám za chvíli a občas stačí zakouzlit nějakou tu novu, aby řeč nestála.
Myslím, že zkusím rozjet assassinku s hlavním útočným skillem Blade Sentinel... zkoušel jste to někdo?
Myslím, že to bude zajímavé...
Myslím, že to bude zajímavé...
Tendle build se tady myslim někdy před xy lety řešil, jelikož se blade sentinel opírá o zbraň, tak tam byl doporučován CM, aby to kydalo SF. Jestli s tim fachá CB, tak to už si nepamatuju a věco jako OW, HFT etc. Chce to vyzkoušet. Venom s tím funguje. Každopádně GL a piš, jak ti to jde, zajímá mě to. Držim pěsti.
Edit: a k tomu bys moch jen tak z pr*ele třeba dát ještě Blade Fury, abys měl co dělat po dobu, co ta čepel bude ty nebožáky krájet. Případně Blade Shield, ale na pasti a vše ostatní bych kašlal, když štýl, tak štýl. (y)
Edit: a k tomu bys moch jen tak z pr*ele třeba dát ještě Blade Fury, abys měl co dělat po dobu, co ta čepel bude ty nebožáky krájet. Případně Blade Shield, ale na pasti a vše ostatní bych kašlal, když štýl, tak štýl. (y)
Díky... ozkouším všechno možné, ale nejdřív na SC
Viděl bych to asi takhle:
20 Blade Sentinel
20 Shadow Master
20 Venom
20 Fade
1+ Claw Mastery (zbytek)
+ samozřejmosti typu Cloak of Shadows, Mind Blast, Blade Shield
Ohledně Blade fury si nejsem jistý...
Zřejmě pojedu Claw + Shield (dex na max block)
Možná tenhle build ještě pozměním, ale zatím to vidím takhle
Viděl bych to asi takhle:
20 Blade Sentinel
20 Shadow Master
20 Venom
20 Fade
1+ Claw Mastery (zbytek)
+ samozřejmosti typu Cloak of Shadows, Mind Blast, Blade Shield
Ohledně Blade fury si nejsem jistý...
Zřejmě pojedu Claw + Shield (dex na max block)
Možná tenhle build ještě pozměním, ale zatím to vidím takhle
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
http://www.diablofans.cz/diablo2lod/her ... tinel.htmlDrakesis píše:Jestli s tim fachá CB, tak to už si nepamatuju a věco jako OW, HFT etc. Chce to vyzkoušet. Venom s tím funguje. Každopádně GL a piš, jak ti to jde, zajímá mě to. Držim pěsti.
Všechny traps jsou (s výjimky blade fury a blade shield) vedeny jako stacionární summoning skilly, tudíž se tyto vlastnosti CB, OW a HFT neuplatní.
ZOMB:
Bylo by fajn se o to podělit prostřednictvím nějakého HC příběhu. Tento netradiční build by stálo za to vidět/číst o něm, jak si vede v polních podmínkách.
...Ancients, go, go go!
Frax: No dle toho návodu z centrály to moc nechápu, mohl bys mi to vysvětlit jako dvouletýmu?
Čili s Blade Sentinel tyto vlastnosti fungují, nebo ne?
Čili s Blade Sentinel tyto vlastnosti fungují, nebo ne?
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Nefungují, protože na summony nelze přenést vlastnosti předmětů vyjma dmg a ele-dmg.
...Ancients, go, go go!
@Drake:Nemel jsi nahodou na mysli Blade Fury?Protoze s timhle skillem funguje ten static a i CB a OW...Ja se priznam, ze kdyz jsem cetl prvni ZOMBikuv post, tak me moje myslenky taky zavedly tihle smerem, na tenhle useless skill jsem uplne zapomnel...
No, AS neni zrovna hodnoverny zdroj informaci, ale tomuto bych veril:
...Blade sentinel will not trigger % chance to cast on striking nor % chance to cast on attack effects...
...Blade sentinel will not trigger % chance to cast on striking nor % chance to cast on attack effects...