Možná to pro jiné nebude novinkou, ale já jsem až teď zjistil, že existuje legendary předmět, který se jmenuje The Horadric Hamburger a padá v Pony levelu. Dá se na AH koupit i za pár goldů, pokud člověk není náročný. Má za prvé docela vtipnou hlášku pod statama a za druhé i ve hře vypadá docela suprově - hlavně na monkovi a barbovi, kteří místo sekery drží najednou velký hambáč a sekají s ním monstra, klidně i samotného Diabla
Tento topic je čistě informativní pro lidi, kteří o tomto itemu nevěděli, aby si vyzkoušeli kosit monstra s dvěma hamburgerama v ruce. Je to opravdu sranda. Screen raději nebudu posílat, ať vám nekazím to překvapení.
Jen zmíním, že item má bug, jelikož na Armory je psáno, že má required level 40, ale mám ho eqipnutý na monkovi lvl 34
The Horadric Hamburger
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Firius#2998
Re: The Horadric Hamburger
s tymto itemom ma jedno celkom vtipne video Kripparian, ktory ho rpedal na RMAHU ked sa to vsetko rozbiehalo za 250 (ano spravne, 250!!!) dolarov
Taky s ním chvilku běhal Athena. Po tom co napsal své heslo do kolonky pro email a někdo ho totálně vybral. Nechal mu tam jen hamburger na chuť
po patchi 1.0.5 bol horadric hamburger, ako aj spectrum zmeneni na lvl 30 a dmg majú cca až do 660, čo je na expenie trochu uber zbran
drop only whimsyshire... keep fun
drop only whimsyshire... keep fun
Spectrum s 600dmg bych chtěl teda vidět, postni screen Jinak dropuje i na infernu, jednu mám uloženou s dmg asi 35, bylo to trochu zklamání když cinkla legendárka a byl to tehle duhovej meč.
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Firius#2998
Na AH jsem včera viděl nějaký hambáč, který dával 550 average damage, takže možné to asi je. Ale je to haluz Pak už ale samozřejmě ta cena je někde jinde, že....
J máte pravdu, pravděpodobně se tam může na infernu jako random rollnout třeba 100-500 fire dmg.
môj Spectrum, dropnútý cca pred týždňom na Inferne z Unique Bossa (fialový kôň)