Zoznam (tagy) a skusenost HC hracov

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
cotanapadne
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Zoznam (tagy) a skusenost HC hracov

Příspěvek od cotanapadne » 11.06.2012, 09:49 hod.

Ahojte, mozno som slepy a neviem to najst :) ale urcite by sa tu zisiel nejaky topic kde by bol len zoznam HC hracov a pripadne kratucky popic ako dlho sa uz venuju HC .. nemyslim si ze temy kdo sa prida tam a tam su idealne, a to z dovodu ked niekdo napise v nedelu ze je tam a tam .. v pondelok bude uz inde ci dalej alebo uz len nosi kvetinky na cintorin. Lepsie je sa dohodnut priamo v hre.

na BN ma mozete najst pod

cotanapadne@googlemail.com alebo Cotanapadne#2572
skusenost:
D3 len HC (lvl 60 DH na zaciatku inferna) a par dalsich postav okolo lvl 40
D2 len HC cca 5 rokov (tam som vystupoval pod Death-KoA postavy 97 95 95 93 92 91 a celkovo v 2. laddery hodnota veci cez 90 HRs)

Verim ze sa tu par ludi najde na spolocne dobrodrustva, v duchu A.Jey (par krat sme aj D2 hrali spolu) pomaly dalej zajdes :) pripadne a vypomoc.

mes
Fallen Shaman
BattleTag:mes #2193
Kontaktovat uživatele:

Re: Zoznam (tagy) a skusenost HC hracov

Příspěvek od mes » 11.06.2012, 10:14 hod.

Zdarec

Hraju ted celkem casto a uvital bych schopne lidi do party. Barbar v prvnim aktu Inferna. 55kHp, nejake ty resisty, stit s 27% blokem...
Muj Btag je pod avatarem. :)
Čas je propast hluboká jak tisíce nocí , která do mě pohlíží marností každným dnem...a staletí plynou.
Obrázek

HC Inferno Diablo down

ondrous555
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od ondrous555 » 30.11.2012, 11:44 hod.

Ahoj vsem s kamaradama jsme zacali vcera hrat HC:D ten chat na d3 mi prijde zvlasni.rad bych poznal ostatni hrace at si muzeme zahrat i s dalsimi ceskymi hraci. moje prezdivka na diablu3 je ondrous555#1825. kdyz by se k nam pridal obcas nekdo zkusenejsi urcite by to nebylo od veci. dik vsem predem prijemne hrani preje Ondra.

PetrL
Quill Rat

Příspěvek od PetrL » 08.12.2012, 09:32 hod.

Ahoj,
pokud by měl někdo zájem, tak hledám parťáka na HC, já monk, level 28, 1/2 Act III (PetrL#2643).
Petr

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“