Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Uživatelský avatar
raisen
Adviser
Příspěvky:2330
Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od raisen » 29.11.2012, 12:57 hod.

Honza to asi bral jinak, protože nedal třeba jeden bod do Grizzlyho, na což si několikrát stěžoval, že nemůže. Hmmm.
HC grál: 537/516 (-21)

Uživatelský avatar
Dragonius
Minion of Destruction
Příspěvky:933
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Bydliště:Louny

Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od Dragonius » 29.11.2012, 13:59 hod.

Já teda se taky přiznám, že jsem použil 1 bod do Claw Mastery a 1 bod do Burst of Speed, který používám. Ale zárověň mám max Tiger Strike a dál maxuji Claws of Thunder jako hlavní skilly oba.
Štěstí přeje připraveným...

RIP
Warlord
Příspěvky:2860

Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od RIP » 29.11.2012, 14:00 hod.

Ano, samozrejme, ze jsem to bral jinak, protoze pokud se rekne, ze se PRIORITNE budou maxovat skilly, ktere jsou dane losem, a krome nich se budou davat body pouze do prerequisit (tedy skillu, ktere jsou potrebne pro jejich aktivaci, a to vzdy POUZE 1bod) a teprve POTE se mohou davat skilly jinde, tak proste neni mozne s rozlosovanim LordaKillera, aby mel byt jen jediny bod v medovi...Do teto chvile jsem zil v domneni, ze to takto urcuji pravidla...Proc bychom to tedy takto jinak delali?Pokud by si kazdy, kdo by chtel, mohl dat pomocne bodiky kde se mu zachce, a ty skilly pouzivat, tak by trochu to losovani postradalo smysl...Neni to o nejakem honu na carodejnice nebo co ja jsem VYSETRIL, ja jen rikam, ze jsem si neceho povsiml na zaklade hrani meho druida a ze jsem PREDPOKLADAL, ze je to proti pravidlum, ktere byly stanoveny...Pokud je to jinak a Tobe to nevadi, tak holt pokracujte v dosavadnim stylu, me je to koneckoncu burt

Uživatelský avatar
LoneWolf
Fallen Shaman
Příspěvky:52
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od LoneWolf » 29.11.2012, 14:14 hod.

Souhlasím s RIP, taky jsem takto pochopil pravidla. Nejprve musím dát body dle losu (10 a 20 bodů) a 1 bod do skillů, které mi je odemknou a teprve poté mohu dávat body do ostatních skillů.

LordKiller
Adviser
Příspěvky:81
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od LordKiller » 29.11.2012, 14:37 hod.

tak já to pochopil, že můžu kamkoliv ten jeden bod a další až domaxuju ty skilly co mam nalosované, samozřejmě nijak jinak to nemam ... du nadělat ty screeny

tak tady

Uživatelský avatar
Fraxinus
Adviser
Příspěvky:3398
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Bydliště:Mladá Boleslav
Kontaktovat uživatele:

Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od Fraxinus » 29.11.2012, 15:12 hod.

Lordkiller: screeny v pořádku.

Jinak můj pohled na věc:

Kód: Vybrat vše

pravidlo 3) Hráč je povinen tyto vylosované skilly maxovat a používat prioritně, samozřejmě smí využívat i jiné skilly, ale jako podpůrné. Pokud bude vylosován merc, jehož může používat až od např. 3. aktu, smí do té doby využít jakéhokoliv jiného.
Komentář: zde nikde není vyloženě zakázáno využívat skilly, které nejsou mezi nalosovanými a zároveň nejsou jen pouhým prereqem. Pouze tím bylo myšleno to, že ostatní skilly musí být na lvlu 1 a pokud je chce využívat, tak může, ale ne na úkor těch vylosovaných. V případě medvěda to není na úkor ostatních skillů, protože mu neblokuje možnost je nadále využívat a medvěd tudíž slouží jako support.

Takto striktně toto pravidlo, jak si ho vykládá RIP, nebylo vůbec míněno...krom toho by se mnohé chary nedaly vůbec hrát.
Viz třeba moje Assassinka. Dle tak striktního výkladu (nepoužívat skilly, co nejsou prereq) bych já např. nesměl využívat vůbec Burst of Speed na lvlu 1 ani žádný finishing move (dragon tail), protože ani jeden z těch dvou není prereq k ničemu mému vylosovanému. Oboje je nicméně potřeba mít aspoň na tom lvlu 1, protože bez jejich podpory bych v lepším případě byl už mrtvý, v horším bych stále normal katarama bouchal do hlavy fetich shamany na normalu s dmg 4-10 zvednutým vymaxovaným tiger strikem na nějakých jen 60-140 za jednou za 5 sekund, což by i u obyčejných monster trvalo celou věčnost.
Problém bych měl, kdybych měl vylosovaný např. dragon claw a musel bych drápat se dvěma drápy, a místo toho bych využíval jen dragon taila na kopy , to už by porušením pravidel bylo.
Dále sorcky by vůbec nesměly mít ani bod ve static fieldu a v mastery, pokud by ho neměly v maxovaných skillech a všichni soutěžní barbaři by nesměli mít ani bod v BO (a všichni ho tam mají). Paladinové, co nemají žádný bojový skill, by nesměli mít ani bod v zealu atd...

Krom toho jsi RIPe minimálně sám tento striktní výklad porušil zde nebo zde nebo zde. Tam bys podle svého výkladu vlka, vránu a pak později těžit z bonusu z lykantropie vůbec neměl. Dle mého názoru sis to takto striktním výkladem jen sám ztížil nad rámec pravidel.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

RIP
Warlord
Příspěvky:2860

Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od RIP » 29.11.2012, 16:49 hod.

Nic jsem neporusil, protoze ty screeny, ktere zminujes, jsou o skillech, ktere mi dal item, a o tom tu vubec nebyla rec...Reklo se, ze se muze pouzivat jakykoliv item z A1 Normal, a to jsem dodrzel...NIKDE!!! nebylo psano nebo receno, ze nesmis pouzivat skilly, ktere Ti da item...Mimochodem, mely na muj pruchod hrou jen minoritni vliv...Na druhou stranu jsem bral za jasny bod, na kterem jsme se dohodli, ze se bude investovat do ostatnich skillu krome prerequisit az POTE, co se namaxuji ostatni veci...

V globale - vis co, je mi to u pr*ele, ja jen upozornil na neco, co jsem povazoval za poruseni pravidel...Pokud to tak pulka bere a pulka ne je jednoznacne nase chyba, protoze jsme to nijak nedefinovali...A co se tyce me, muj predchozi druid by se bez tohoto pravidla dostal dal...Jak bude turnaj dal pokracovat je mi jedno, odstupuju, tecka...Je to ciste moje osobni rozhodnuti a nechci, aby tu bylo nejak dal reseno

Vam vsem ostatnim preju hodne stesti a doufam, ze vsichni aktivni to dohraji na Guardiana

Uživatelský avatar
BladeMaster
Wraith
Příspěvky:132
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od BladeMaster » 29.11.2012, 17:49 hod.

RIP: V prvom rade Ti chcem zablahoželať k narodkám.

Pravidlo o priraďovaní bodov do skillov som pochopil tak, ako tu prezentoval Fraxinus. Dal som bod napríklad do BO alebo Natuaral Resistance. Z môjho pohľadu som pravidlá neporušil, ale po tejto diskusii si uvedomujem, že som mal obrovskú výhodu povedzme voči Tebe (hral si bez Grizliho, ...). Začalo sa to riešiť bohužiaľ dosť neskoro. Ako si napísal, keď to berie jedna polka hráčov ako porušenie pravidiel a druhá v tom nevidí problém, ťažko sa dohodneme na riešení a prípadných trestoch :(. Ale chcem Ťa poprosiť aby si z turnaja neodstupoval len pre tento jeden dôvod. Samozrejme, keď Ťa turnaj nebaví, odstúp, ale určite neodstupuj kvôli jednému nedorozumeniu. Viem, že si chcel aby sa tu Tvoje odstúpenie neriešilo, ale mňa by sklamalo, keby jeden zo zakladateľov turnaja ostúpil kvôli takej kravine. Vážim si, čo si tu na fóre pre členov spolu s Fraxinusom spravil a bol by som nerád keby si kvôli jednej blbosti na fórum zanevrel. Sledoval som aj Mf turnaj, kde po pár dňoch odstúpil myslím DeathHero. On vtedy tuším hral SC a všetci ostatní HC. Ty si teraz hral ultra HC a ostatní len HC.

RIP
Warlord
Příspěvky:2860

Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od RIP » 29.11.2012, 17:57 hod.

Dekuju moc za to, co jsi napsal, a minimalne polovinu odpovednosti za toto nedorozumneni beru na sebe, presto ze pravidla a cely turnaj tu postnul Fraxinus, beru to tak, ze v predchozi priprave jsme tento bod neprobrali dost peclive a proto tato dve rozdilna stanoviska...Turnaj me bavi, o tom zadna, a ikdzy me muj prvni druid casto stval (a jak vidno zbytecne), tak jsem si to uzil...Muj odchod z turnaje neni pricinou k exodu dalsich hracu, je to jen hajeni osobniho stanoviska, hned na zacatku jsem si mel uvedomit, ze proste NENI mozne, aby turnaj pripravovali ci PREDEVSIM vedli dva lide, a proto bude nejlepsi reseni, kdyz toho necham...Proste bych za stavajicich okolnosti nedokazal pokracovat, a ani nechci...Ale jak rikam, je to ciste muj osobni pohled a pevne doufam, ze tohoto prikladu NEBUDETE nasledovat a dohrajete vse se cti a pokud mozno si uzijete hodne zabavy

Preju Vsem hodne stesti

Smrtonoška
Quill Rat
Příspěvky:28
BattleTag:Smrtonoska
Bydliště:Spořice
Kontaktovat uživatele:

Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od Smrtonoška » 29.11.2012, 19:08 hod.

Nazdárek lidičky :-)

Hru si postupně fotím, hlavně celkové probadání map. Budu postupně házet obrázky ze hry, zachyzující celé mapy a vybranou dočasnou výzbroj na postavě z prvního aktu. Začnu jí postupně nahrazovat unikátníma předměta, snad budu mít dostatek času hru dokončit. S barbarem, který mi byl vylosován se mi zatím hraje docela dobře, ale jsem bohužel na začátku hry. Posozuvat by to bylo zatím předčasné, ale vzhledem skilu concentration to pujde velmi dobře. Rohodně to není pro mě ten nejtežší buil co sem hrál, zkoušel jsem hrat nektromantera pouze z magickým útokem a na helu sem si musel koupit hulku na poison novu, abych danou lokaci vůbec vzládl. Taky jsem ji dal, ale to už je dosti dávno. Pro mně to bude velmi trnitá a nesnadná cesta.

Dilama, vím že podle pravidel smí ukládat hra, až když najdu port do města a po té vybít jenom neprobadanou čáas mapy. Ve hře totiž neposlouchám muziku z hry, ale vlastní většinou přes youtube. Nejnomže sem si vypnul zvuk ve hře, ale taky se mi podařilo omylem vyjet do menu hry v naprosto bezpečné situaci ve hři. Teď akorát nevím za ta mám dát 1 nebo 0 na danou lokaci.

Nazchledanou :-)
Guardian Lakira VII, Level 97, Assa, Battle.net
Guardian Rozdrtit III, Level 90, Pal, Battle.net
Život vzniknul jen, proto aby zaniknul!

Uživatelský avatar
BladeMaster
Wraith
Příspěvky:132
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od BladeMaster » 29.11.2012, 19:29 hod.

Chyba bola podľa mňa hlavne na strane nás, čo sme sa do turnaja prihlásili a dôkladne sa na pravidlá nespýtali, mali sme postupne prejsť pravidlo po pravidle a určite by k takémuto nedorozumeniu nedošlo. Vy dvaja s Fraxinusom ste ako organizátori odviedli podľa mňa dobrú prácu, pravidlá boli uverejnené s dostatočným predstihom a neboli napísané nejako extra nepochopiteľne (pochopil som aj ja, aj keď som Slovák a bola tu istá rečová bariéra :lol:). Aj keď z tohoto turnaja odstupuješ, dúfam, že čoskoro doplníš príbeh Atheny ;).

Uživatelský avatar
Fraxinus
Adviser
Příspěvky:3398
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Bydliště:Mladá Boleslav
Kontaktovat uživatele:

Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od Fraxinus » 29.11.2012, 20:02 hod.

RIP: viz pm

Smrtonoška: Pokud je to jak píšeš, tak proběhni tu část mapy, kterou už máš probádanou, aniž bys zabil jediné monstrum a pokračuj dál, kde to probádané ještě není. Jen dej příště bacha.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Smrtonoška
Quill Rat
Příspěvky:28
BattleTag:Smrtonoska
Bydliště:Spořice
Kontaktovat uživatele:

Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od Smrtonoška » 29.11.2012, 20:14 hod.

Nazdárek

Friksiku: Díky. Já to beru tak, že nikdo není neomylný. Sám sem i zvědaví jak se daleko dostanu.

Nazhledanou.
Guardian Lakira VII, Level 97, Assa, Battle.net
Guardian Rozdrtit III, Level 90, Pal, Battle.net
Život vzniknul jen, proto aby zaniknul!

LordKiller
Adviser
Příspěvky:81
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od LordKiller » 29.11.2012, 21:12 hod.

:( za všechno zase může lord! omg

RIP
Warlord
Příspěvky:2860

Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od RIP » 30.11.2012, 06:30 hod.

@Fraxi: Odpovedel jsem Ti, pripadne uz to takto doresime

@BladeMaster: Jako autor nemuzes nikdy prehazovat vinu na ostatni, je to bod, ktery jsem dostatecne nedomyslel a beru tak odpovednost na sebe...Co se tyce Atheny, tak az zase bude chut hrat D2, tak budu v jejim pribehu pokracovat, ted na tom moc naladu nemam, uvidime, jak to budu videt za par dni ;)

@Lord: To neni o Tobe, pricinou se mohl stat kdokoliv, protoze tohle byla nedoresena tikajici bomba ;)

Edit: @LoneWolf: Gratuluju, kdyz si to tak uvedomuju, tak Meph mi s untwinck postavou dal malokdy neco dobreho
Naposledy upravil(a) RIP dne 30.11.2012, 12:51 hod., celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
LoneWolf
Fallen Shaman
Příspěvky:52
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od LoneWolf » 30.11.2012, 12:40 hod.

Tak Mephisto je konečně mrtev a zmetek nedal jedinej unique :( v neděli doplním report ve druhém příspěvku a nahraju obrázky z celého třetího aktu.

Uživatelský avatar
Cirdan
Wraith
Příspěvky:137
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Cirdan #2807
Bydliště:Šedé přístavy

Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od Cirdan » 30.11.2012, 14:41 hod.

Já to pravidlo pochopil tak, jak to myslel Fraxinus. Každopádně je škoda, že RIP odstupuje.

Co takhle dát anketu, kdo jak to pravidlo pochopíl. Docela by mě zajímalo, jak to každý hrál.
Zima se blíží.
Obrázek

Uživatelský avatar
Dragonius
Minion of Destruction
Příspěvky:933
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Bydliště:Louny

Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od Dragonius » 30.11.2012, 15:25 hod.

Natěšený jak malý kluk jsem se do toho vrhnul a ..... zde a zde. Tiger Strike je nestíhal pobrat a nedalo se ani utéct... Málo času, 3x jsem to zkoušel a nic... Budu se teď chvíli věnovat Amazonce.. Jinak žijícím přeji hodně štěstí dál...
Štěstí přeje připraveným...

Uživatelský avatar
raisen
Adviser
Příspěvky:2330

Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od raisen » 30.11.2012, 19:06 hod.

Dragonius: Tak to je mi líto. Koukám, že postav máš rozehraných také dost :-)
HC grál: 537/516 (-21)

Uživatelský avatar
Attia
The Butcher
Příspěvky:1042
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Bydliště:Ultima Thule

Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od Attia » 30.11.2012, 19:39 hod.

upřímě se přiznám že jsem taky pochopil pravidla tak, že 1b můžu dát kamkoli ale více bodů dávat primárně do vylosovaných skillů. Ale to už je jedno jedno.

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“