HC Barb - Upgrade
Caues panove :-) Potrebuju pichnou co upgradnout za cca 25-30M na moem barbovy .-)
Re: HC Barb - Upgrade
all rezz, armor a hp mas v pohode ...cize dps...a to bud cez as alebo crity co je lacnejsie nato sa zameraj...ted je AH nejaka dodrbana takze tam nic poriadne neni aby som ti poradil ale ringy by sa mohli dat aj lepsie najst, tak isto amulet a tak isto aj ruky hladaj
Mno to je prave to....Na AH toho moc neni a kdyz uz neco je tak predrazene...Pokud nekdo ma neco slusneho a prodal by to za slusnou cenu tak se ozvete :-)
Taky si toho vsimam, ale jelikoz s HC zacinam tak nevim jak to bylo predtim.JE to ted jen kvuli expired vecem a nebo tam bylo vzdy houby a tak drahy ?
Mno ja pred expired bugem jel DHcko a sem tam se nasla slusna vec ale ted ohledne veci na barba nvm...Je to taky dost o stesti na co natrefis :-)
nj, ono asi barbar bude podle me bezkonkurencne nejhranejsi postava na HC
Tak nakonec sem neco ponakupoval tak uvidime jak to ted pujde :-)
mas pekny HP i AR, vyhod tu treti pasivku a dej si tam inspiring shout a vymen runu u pokriku na max hp a regen.. Diky tomu se dostanes na 2k regen a to dost pomuze. Takhle ted chodim ja a krasa Viz profil
Fizz: Kde chodis farm a jake MP?Jak se tak divam tak ho jedes dost na DPS a all res nemas moc :-)
Chodím A3 mp0. Mám v botech 12k z herbu (Měl jsem ze začátku 30k a 0 radius a to byla bomba) a to dost pomáhá. Nenarazil jsem na žádny problém za celou dobu, berzerka používám jen když to je hodně špatný (Frozen,jailer).
Ono ty AR mám skoro v každé časti (krom amu, 1 ringu, štítu a armoru).
Amu je hlavní věc na dmg, jen to co mám mi dá skoro 14K. Štíty bez AR mají masakrální staty (můžou mít oboje, ale pak ta cena je úplně jinde...). A tělo armor mi přijde, že se tam dá nahnat spousta zdraví za málo.
Zkoušel jsem různé kombinace elitek a jen tak stát a koukat na regen HP. Pokuď to nejsou ty co mají speciální útok (rozpřáhnutí sekerou) nebo to neni arcane/molten tak to ustojím dlouho.
Ono ty AR mám skoro v každé časti (krom amu, 1 ringu, štítu a armoru).
Amu je hlavní věc na dmg, jen to co mám mi dá skoro 14K. Štíty bez AR mají masakrální staty (můžou mít oboje, ale pak ta cena je úplně jinde...). A tělo armor mi přijde, že se tam dá nahnat spousta zdraví za málo.
Zkoušel jsem různé kombinace elitek a jen tak stát a koukat na regen HP. Pokuď to nejsou ty co mají speciální útok (rozpřáhnutí sekerou) nebo to neni arcane/molten tak to ustojím dlouho.