zacatek HC - barbar
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Peckoslav#2167
Pokud bys chtel vymenit hc goldy za sc tak mi klidne napis :-)
Jinak jsem vcera zacal hrat hc barbarku. Hraju sam na mp5 zatim s tim co najdu a jde to rychle. Level 11.
Pokud bys chtel muzeme jit spolu. Zaroven dekuji za doporuceni jak to hrat, aukci budu pouzivat :-)
Jinak jsem vcera zacal hrat hc barbarku. Hraju sam na mp5 zatim s tim co najdu a jde to rychle. Level 11.
Pokud bys chtel muzeme jit spolu. Zaroven dekuji za doporuceni jak to hrat, aukci budu pouzivat :-)
Re: zacatek HC - barbar
no ja bych spis potreboval goldy z SC vymenit za goldy na HC abych koupil tu zbran 

- Peckoslav
- Minion of Destruction
Napsal jsem to spatne. Mam oboji, ozvi se :-)
ok tak dik..jak budes on tak se ozvu
Tak uz sem se dostal na hell..nejaky doporuceni?jaky skilly pouzivat na co si dat bacha..na jaky bosee nechodit sam:)...uz sem malem ripnul ve IV. na NM...tak premyslim jedtli misto sprintu nedat leap...sprint sice urychluje expeni, ale ted me zavreli v rohu...illusionist a nemohl sem se z toho dostat..uz sem nevedel co delat tak sem to pauzl a nasel si mezerk a tou probehl...no bylo to tak tak...jeste jedna rana a bylo pome..zbylo 300hp...takze po tom soku chci zmenit skilly abych se do toho uz nedostal:)))
najdi si na aukci věci co mají -10 lvl req a mají AR. Kup takhle aspon 3/4 věci a aby jsi se dostal aspoň na 300 a budeš v pohodě. Rozhodně už bych sundal caina a vzal si i HP socket do helmy. Nevidím co máš za skilly teď, ale jestli máš nějakou zbraň 500+ dps tak je tam jedno čím to budeš mlátit.
Cleave, Berzeker (schovávat na oh sh*t situace), warcry (armor nebo life), skok (Stun), revenge/overpower, rend (vamp).
A pozor asi nejvíc na frozen (když není berzeker rdy) a waller.
Cleave, Berzeker (schovávat na oh sh*t situace), warcry (armor nebo life), skok (Stun), revenge/overpower, rend (vamp).
A pozor asi nejvíc na frozen (když není berzeker rdy) a waller.
- Marast
- The Butcher
- BattleTag:Marast#2705
Vím, že je to Reveho téma, ale také bych se chtěl optat těch zkušenější a toto téma se krásně nabízí. Po dvou dost zbytečných úmrtích už na normální obtížnosti, kdy mne toho prvního usmažil Blazing Appretince v kombinaci se zbrklostí a druhého odbouchlo dost nešťastně hejno Fallen Lunatics v Breached Keep lokaci.
Teď už mám však více zkušeností a chyby mne naučily řešit situaci s úplně jiným přístupem. Měl jsem dost obavu z Nekarata, který mi sundal mnicha jež si dával vše s prstem v ... Holt jsem s ním bojoval vůbec poprvé a to ještě rovnou v HC módu.
Ukázalo se nakonec, že jsem k němu měl až příliš respektu a sundal jej s barbarem bez problému. Nyní mne s ním čeká na normální obtížnosti jenom Diablo a z toho mám ještě větší respekt jak z Nekarata. Co by jste mi na něj doporučili zvolit za taktiku
Zde je k nahlédnutí můj Barbar. S tím co má na sobě bych jej chtěl zkusit dát. Pro běžné procházení hrou jsem však měl věci, co mám na svém Mnichovi. Konkrétně jde o unikát Goldwrap a sady Born´s Defiance s Cain´s Fate.
Teď už mám však více zkušeností a chyby mne naučily řešit situaci s úplně jiným přístupem. Měl jsem dost obavu z Nekarata, který mi sundal mnicha jež si dával vše s prstem v ... Holt jsem s ním bojoval vůbec poprvé a to ještě rovnou v HC módu.
Ukázalo se nakonec, že jsem k němu měl až příliš respektu a sundal jej s barbarem bez problému. Nyní mne s ním čeká na normální obtížnosti jenom Diablo a z toho mám ještě větší respekt jak z Nekarata. Co by jste mi na něj doporučili zvolit za taktiku

Zde je k nahlédnutí můj Barbar. S tím co má na sobě bych jej chtěl zkusit dát. Pro běžné procházení hrou jsem však měl věci, co mám na svém Mnichovi. Konkrétně jde o unikát Goldwrap a sady Born´s Defiance s Cain´s Fate.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
Hele poku mas trosku dmg a HP tak ti diablo nic neudela..tam neni na cem chcipnout
- Peckoslav
- Minion of Destruction
Tak před dvěma dny jsme společně s Foxmasterem pokořili Butchera. Tedy řeknu vám ten adrenalin a strach je pěkný motor 
Solo jsem jen na mp5, ve dvou jsme si dali raději mp0.
Dnes dopoledne padla Magda na mp5, teď již s koupenou zbraní s flawless rubínem. Sice to nedávám vše na jednu ránu, ale jde to celkem v klidu.
Uvidím co dál, nijak to nehrotím, ale pozitivní je, že je to "úplně" jiná hra než SC a to jsem jako oživení potřeboval.
Dalším oživením by mohlo být PvP, tak jsem zvědav ve kterém měsíci (a roce) to vydají
EDIT: jedu rend barba s frenzy. Máte nějaký tip jak bezpečně a efektivně hrát?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Peck ... o/22617507

Solo jsem jen na mp5, ve dvou jsme si dali raději mp0.
Dnes dopoledne padla Magda na mp5, teď již s koupenou zbraní s flawless rubínem. Sice to nedávám vše na jednu ránu, ale jde to celkem v klidu.
Uvidím co dál, nijak to nehrotím, ale pozitivní je, že je to "úplně" jiná hra než SC a to jsem jako oživení potřeboval.
Dalším oživením by mohlo být PvP, tak jsem zvědav ve kterém měsíci (a roce) to vydají

EDIT: jedu rend barba s frenzy. Máte nějaký tip jak bezpečně a efektivně hrát?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Peck ... o/22617507
ja hraji MP5 aji ted na hell, ale uz premyslim, ze toho necham..abych pak nelitoval..ale prvni akt se zatim da..ten zacatek je easy..
to FIZZ: no tak sem koukal a sice to zni pekne mit uz ted 300ar, ALE ty veci jsou neskutecne drahy a pro zacinajicho cloveka na HC absolutne nedostupny.Taky k tom asi neprida bug na aukci takze tam diky expired skoro nic neni.Jestli to je teda tim.
ale na all rez sa vykasli az kym nebudes 60tka...jedine co ries je dps vitalita a armor...presne v tomto poradi
dps uz mas to viem
vitalita sa da lahko dat na cca 35 - 40k a armor by si mohol mat cez 7k...aj keby nie nic sa nedeje...kazdopadne leap je nutnost...aj revenge a na elity berzerk ak hras vyssie mp...ak mp0 tak cleave co najvacsiu dvojrck a vsetko jedna rana 

no tak HP tak nejak mam cca 36k unbuffed, AR mam ted cca 150..armoru mam jen 4,3k..to je do 7k hodne daleko
, ale rekl bych, ze to davam vklidu.Dam s timto vpohode Butchera a Belaila(toho se bojim nejvic s wizem to bylo peklo) ?

myslím, že jakýkoliv bosspack s špatným rollem je mnohem horší než end boss. Hlavně když máš zbraň s lvl req.
To asi jo.Za barbara je to lehci.Za wize byl treba Belail opravdu neco, ale spis az na inferno.
- Marast
- The Butcher
- BattleTag:Marast#2705
Těžko si pod tím něco představit. Jaké hodnoty jsi měl ty, když jsi ho šel zabíjetReve píše:Hele poku mas trosku dmg a HP tak ti diablo nic neudela..tam neni na cem chcipnout

"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
tak to uz nevim
..ale podle me pokud koupis na AH zbran a stit...a zbytek budes mit co najdes..tak to musis dat s prehledem..

tak sem zdarne dodelal level 60...tim dekuju Fizzovi a Saaajtvi ze me dali par veci na rychlejsi expeni...
Ted bych se zeptal..mam 1,7m..do ceho bych mel investovat ? Asi hlavne zbran s LOH a dal ?
Ted bych se zeptal..mam 1,7m..do ceho bych mel investovat ? Asi hlavne zbran s LOH a dal ?
Zainvestuj to rovnoměrně. Najdeš tam spousta věci do 100k. Nakup z toho full výbavu a budeš schopný farmit A1. Zbraň je na tobě, chce to hledat. Když budeš mít štestí najdes za pár šupu nějaky amulet s 500 LOH.
Cíl dostat se na 6-8K armor, 300 AR a block aspoň 15%. Podle toho bych hledal všechno. Měl jsem na aukci stormshield co mi padl, tak pokuď se neprodal klidně ti ho dám (random att = arcane rezist...)
Vynechej CC,CD,AS = hrozně drahé. Věci co davají main stat, vit, AR jsou docela levné.
Cíl dostat se na 6-8K armor, 300 AR a block aspoň 15%. Podle toho bych hledal všechno. Měl jsem na aukci stormshield co mi padl, tak pokuď se neprodal klidně ti ho dám (random att = arcane rezist...)
Vynechej CC,CD,AS = hrozně drahé. Věci co davají main stat, vit, AR jsou docela levné.
TAk super.Se stitem jeste pockam.TEd sem nakoupil za 950k a jsem na 11,5k dmg. 68k hp unbuffed..ale ten armor mam jen 5,5k unbuffed.AR mam cca 360+...
Naposledy upravil(a) Reve dne 29.11.2012, 10:22 hod., celkem upraveno 1 x.