Slusny drop pochlubte se :-)
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Peckoslav#2167
Re: Slusny drop pochlubte se :-)
nema to CC, coz z tohoto amuletu dela levnou cetku, malo kdo ho koupi za nejaky rozumny peniz bez CC, ale pokud te boostl, je to prijemne, me by ubral tak 15k damage.
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Dnešní úlovek z rána na MP5 - vypadl z vyvolávače skeleťáků v dungeonu ve Festering Woods. MF přes 400. Není to žádný top roll, ale pár desítek mega mít cenu určo bude
Vím, že to sem nepatří, ale jak funguje identifikace? Najdu předmět a když ho identifikuju tak mi hodi nejaky staty (podle MF), tudiz kdyz si vec schovam a pak si zapnu MP10 a potom si to identifikuju tak ta vec bude mit lepsi staty nebo to na to nema vliv?
Nejdriv jsem myslel, že MF ma vliv na kvantitu veci, ale ted se tu psalo, že na kvalitu. Tak to funguje takto a nebo má ta věc už jasně daný staty když padne a identifikace je už pouze divadlo??
Nejdriv jsem myslel, že MF ma vliv na kvantitu veci, ale ted se tu psalo, že na kvalitu. Tak to funguje takto a nebo má ta věc už jasně daný staty když padne a identifikace je už pouze divadlo??
- 16cmfan
- Gorebelly
- BattleTag:sestnastka#2408
- Kontaktovat uživatele:
Kvalita predmetu sa generuje pri drope. Čiže identifikácia je ako vravíš len divadlo...Bagr13 píše: Nejdriv jsem myslel, že MF ma vliv na kvantitu veci, ale ted se tu psalo, že na kvalitu. Tak to funguje takto a nebo má ta věc už jasně daný staty když padne a identifikace je už pouze divadlo??
Hmm tak to nevím proč to musim identifikovat ztrata casu
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:Paja1986#2735
Dnes me padl tenhle pasek. Po dlouhé době konečně něco slušneho, jen si nevim rady s cenou.
Škoda nízkého chdmg a slabší roll ias , ta dexterita ho ale dost vytáhne , viděl bych to na nějaký 120 - 150 m ..
S tím memphem je to velká škoda , podobná věc se mi stala s amuletem v aukci v cenně cca 200m , samo že jsme se upsal u nuly a než jsme si to uvědomil , byl během 3 vteřin pryč ..
S tím memphem je to velká škoda , podobná věc se mi stala s amuletem v aukci v cenně cca 200m , samo že jsme se upsal u nuly a než jsme si to uvědomil , byl během 3 vteřin pryč ..
- sensation86
- Gorebelly
- BattleTag:Sensation86#2551
firdecek: to si moc nefandi podobny jsem dropl ja ale Tal Raslu... :-) a stezi jsem to prodal za 10M :-) tohle neni moc zadany vic wizardi jedou na legendarni...
Tak vcera mi droplo toto:
Odhadne nekdo cenu?
Odhadne nekdo cenu?
Wizard (400+)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Mich ... ro/7732322
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Mich ... ro/7732322
-
- The Butcher
To Sensation86: Tak nemůžeš srovnávat Tal Rashův set, který má bonusy naprosto ho*no. Chantodo má 130 int a redukci damage z elitek, což se hodí. A abych jen nemlel a řekl něco, jako důkaz, tak výše zmiňovaný Chantodo source se prodal asi za dvě hodiny na buyout za 59.900.000 godlů Takže jsem ho asi spíš ještě podcenil a možná se mohl prodat i za 70 mega.
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
Ryliah: gratz a pojďme se bavit o ceně pls
tj. mám zájem!
tj. mám zájem!
-
- The Butcher
Tak jsem dneska při farmení klíču v A2 na MP5 zatrousil do Mystery Caves a první trpaslík vyhodil tyto setové gaťata. ...MF okolo 450.