Diablo 2 kecání
Moderátor:Dark_Deamon
Ale néé, je mi to moc líto. Bude reinkarnace mrazivé paní?
HC grál: 537/516 (-21)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: Diablo 2 kecání
V nejbližší době určitě ne. Teď se budu věnovat té Strafe kočce, které jsem včera trošku upravoval luk. S velkýma uvozovkama by se dalo říct, že jsem z toho Goldstrike Arch(u) udělal třičtvrteční Windforce Ten by se ale hodil víc no. To byl vlastně i důvod, proč jsem včera chcípl. Párkrát jsem si skočil na Pindla s nadějí, že třeba....Pokaždé jsem pak i sešel po schodech dolů, protože jsem dost často míval blízko vchodu bosspack...tentokrát tam být nemusel.
Tak tohle zamrzí, téhle bojovnice je mi hodně líto :-(
Štěstí přeje připraveným...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak přesně za totok bych tu hru nakopal do prde*e Jasně že jde o Hell quest
Jinak takto to vypadá, když se začne činit Goldstrike Arch. Navíc ta fotka je zachycena v pozdější fázi. Když se ale potkám s Light Enchat bossem, tak v tom zmatku někdy nevím, kam se vlastně postavit
Edit: Za 7 dní získat Guardiana(lvl 84), tak to nepobírám Za asi poslední 3 roky, co HC hraju, tak ani ťuk a teď, během 1 měsíce hned dva. I když jeden nebo spíš jedna už to má za sebou
Jinak takto to vypadá, když se začne činit Goldstrike Arch. Navíc ta fotka je zachycena v pozdější fázi. Když se ale potkám s Light Enchat bossem, tak v tom zmatku někdy nevím, kam se vlastně postavit
Edit: Za 7 dní získat Guardiana(lvl 84), tak to nepobírám Za asi poslední 3 roky, co HC hraju, tak ani ťuk a teď, během 1 měsíce hned dva. I když jeden nebo spíš jedna už to má za sebou
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Nebo tím, že to Démon už umí
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Já nedohrál za postavu ještě ani NM a ty už 2x za měsíc máš Guardina
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Rád bych se přihlásil do nadcházejícího turnaje (i když toho času moc nebude), ale z mě neznámého důvodu nemůžu napsat příspěvěk ani k jednomu tématu, které se nachází v sekci "Turnaje".
To je jasný...
Po výkonu jak jsi válel v předchozím turnaji, tak Ti raději nedovolíme hrát
Po výkonu jak jsi válel v předchozím turnaji, tak Ti raději nedovolíme hrát
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Dragonius: Tak tohle mě pobavilo Každopádně tam, kde by mělo být tlačítko "Rychlá odpověď", tak nic není. Jinak všude jinde na fóru můžu vkládat příspěvky. Jen tam ne.
Jsem rád, že jsi to bral s rezervou :-) a budu i rád, když tI to nakonec psát půjde a Tvá účast bude jistá...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Masakr...vběhl jsem do Disused Reliquary a hned pod schodama bosspack Scarabů + Conviction a těch netopýrů + Might...a ještě před sebou oltář s Monster Shrine Životy lítaly jak na houpačce. Ještěže jsem měl nahozeno jen p1.
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Démone, ani já tam tlačítko pro rychlou odpověď nemám. Používej tlačítko odpovědět dole vlevo.
...Ancients, go, go go!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Je fajn mít na takovém levelu tak nabušeného merce Ještě mu trochu navýšit life a kdyby měl takové resisty i na Hell, tak by to byla paráda :-)
HC grál: 537/516 (-21)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Na to se kouká velice hezky I to dmg je celkem síla. Mít takový resisty i na Hell a k tomu ještě nějaký % do damage reduced, tak je pomalu nesmrtelnej Třeba jak já jedu tu Strafe Amu, tak můj merc má 49% Damage Reduced a to už musí být, aby padl k zemi. Co si tak letmo pamatuju, tak ho zkácela k ledu jen skupinka lučištnic v Pitu - Cursed + Might, ale jinak toho snese fakt dost.
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Kouká kouká ale jak říkáš je to docela síla...Dark_Deamon píše:Na to se kouká velice hezky I to dmg je celkem síla. Mít takový resisty i na Hell a k tomu ještě nějaký % do damage reduced, tak je pomalu nesmrtelnej Třeba jak já jedu tu Strafe Amu, tak můj merc má 49% Damage Reduced a to už musí být, aby padl k zemi. Co si tak letmo pamatuju, tak ho zkácela k ledu jen skupinka lučištnic v Pitu - Cursed + Might, ale jinak toho snese fakt dost.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Je možný, že po zabítí akt bosse nepadne nic? Nikdy se mi to nestalo...
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Teoreticky to možné je, když by k úmrtí akt bosse došlo na místě, kde nemůže ležet žádný předmět.
...Ancients, go, go go!