Zkusil sem teď LoH + lightning dmg..... pracuju na tom, ale 400K goldu v truhle mě to nijak neulehčuje....
Co vy na to? Bohužel málo času, nemůžu 6h denně farmit goldy

V první řadě máš velice málo DEX, chtělo by to nakoupit itemy s vyšší DEX. Shouldery - jen 100 DEX, Amulet - bez DEX, ani staty nejsou oslňující, Rukavice - pouze Crit Chance - chtělo by to CC, CD a AS, Opasek určitě jiný, třeba Inna Favor nebo Witching Hour, Levý prsten bez DEX, zbraně bez DEX. Boty - málo DEX. A určitě bych koupil i lepší šutry.chuppa píše:potrebuju poradit jak zvednout dmg, nevim si uz radylidi v podobnym gearu maj i o 20 nebo 30K vetsi dmg.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/chup ... ro/3693979
diky za kazdou pomoc
Tenhle gear sem koupil za +/- 15M a koukam ze to byla chyba.Borgi* píše:V první řadě máš velice málo DEX, chtělo by to nakoupit itemy s vyšší DEX. Shouldery - jen 100 DEX, Amulet - bez DEX, ani staty nejsou oslňující, Rukavice - pouze Crit Chance - chtělo by to CC, CD a AS, Opasek určitě jiný, třeba Inna Favor nebo Witching Hour, Levý prsten bez DEX, zbraně bez DEX. Boty - málo DEX. A určitě bych koupil i lepší šutry.chuppa píše:...
Určitě bych šel do setovek a těžil z bonusů, kombinací je mnoho.
Inna Favor má hlavně 7% dmg bonus, pokud máš hlavní zbraň s čistě fyzickým poskozením, tak se tento bonus počítá z celého DMG. Navíc vylepšuje i Holy dmg skilly, pokud nemáš na Witching Hour, tak je Favor jasná volba.chuppa píše:Tenhle gear sem koupil za +/- 15M a koukam ze to byla chyba.Borgi* píše:V první řadě máš velice málo DEX, chtělo by to nakoupit itemy s vyšší DEX. Shouldery - jen 100 DEX, Amulet - bez DEX, ani staty nejsou oslňující, Rukavice - pouze Crit Chance - chtělo by to CC, CD a AS, Opasek určitě jiný, třeba Inna Favor nebo Witching Hour, Levý prsten bez DEX, zbraně bez DEX. Boty - málo DEX. A určitě bych koupil i lepší šutry.chuppa píše:...
Určitě bych šel do setovek a těžil z bonusů, kombinací je mnoho.
Zakladnim problemem pro me, jsou tedka goldy.
SHOULDERS - o tech vim, ze jsou spatny, snazim se hledat
AMULET - koupil jsem jinej - prozatimni vymena, nez bude vic penez, boost dmg tam je lehce pres 1K
RING - mam jeden hellfire, ale prej mi spadne dpg o 450, kdyz ho vymenim za ten bez DEX, tak nevim
BELT - inna's favor jsem koukal, tak ma mensi dex (ano vim ze bych mel 2ks set bonus 130dex - vyplati se?) a nedava vit, navic nedava takovy resisty, pokud vubec. Witching hour je mimo moje moznost goldu.
WEAP - dex na zbrane urcite skvelej napad, akorat nevim, kdyz mam zbran 900 dps s 200 dex a zbran 1100dps bez dex, tak co me boostne vic
muzu se zeptat, kolik stal tvuj gear?
Nezvysuje holy dmg skilly. Na to aby to zdvihlo dmg o 7% nestaci mat len main handu s fyzickym dmg ale aj off handu(ak ju mate), nenechajte sa oklamat, tento clovek radi zle kazdemu komu moze.Inna Favor má hlavně 7% dmg bonus, pokud máš hlavní zbraň s čistě fyzickým poskozením, tak se tento bonus počítá z celého DMG. Navíc vylepšuje i Holy dmg skilly
Neser se do mě. sám píšeš jen hovadiny a nikomu jsi tu sám neporadil. Jdi flamovat jinam čobole.gos píše:Nezvysuje holy dmg skilly. Na to aby to zdvihlo dmg o 7% nestaci mat len main handu s fyzickym dmg ale aj off handu(ak ju mate), nenechajte sa oklamat, tento clovek radi zle kazdemu komu moze.Inna Favor má hlavně 7% dmg bonus, pokud máš hlavní zbraň s čistě fyzickým poskozením, tak se tento bonus počítá z celého DMG. Navíc vylepšuje i Holy dmg skilly