The game connection has been lost...problém
- Dirty_Beat
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:DirtyBe4t#2312
Před 2 dny mi začlo padat D3 přímo ve hře , vše provázeno tímto upozorněním ...
"The game connection has been lost; your client has been disconnected from the server"
Nikdy předtím mi to nedělalo a to mám odehráno x hodin . Na ofiko foru se řeší jestli to je pouze u WW barbarů, nebo Vsync, nebo 60 fps,
nebo zkusit reinstal game , zkontrolovat router atd........vše jsem udělal, ALE STEJNĚ SE VŽDY PO UČITÉ DOBĚ HRANÍ OBJEVÍ "The game connection has been
lost; your client has been disconnected from the server" .
Už jsem vážně zoufalý...nedá se s tím vůbec chodit na Keyruny. Prosím o radu thx
"The game connection has been lost; your client has been disconnected from the server"
Nikdy předtím mi to nedělalo a to mám odehráno x hodin . Na ofiko foru se řeší jestli to je pouze u WW barbarů, nebo Vsync, nebo 60 fps,
nebo zkusit reinstal game , zkontrolovat router atd........vše jsem udělal, ALE STEJNĚ SE VŽDY PO UČITÉ DOBĚ HRANÍ OBJEVÍ "The game connection has been
lost; your client has been disconnected from the server" .
Už jsem vážně zoufalý...nedá se s tím vůbec chodit na Keyruny. Prosím o radu thx
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Re: The game connection has been lost...problém
Tedka to blblo ale uz by to snad melo bejt ok.:-)
Bud rad na ofic foru psal borec, ze jim to spadlo asi pul minuty pred zavitim Magdy a skeletona na MP10.xD
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Bud rad na ofic foru psal borec, ze jim to spadlo asi pul minuty pred zavitim Magdy a skeletona na MP10.xD
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- Dirty_Beat
- Quill Rat
Bohužel stále to "blbne". Nezbývá než doufat , že Blizz to fixne......snad co nejdřív. Je to totálně bez legrace frustrující . Jak říkám zkoušel jem vše ..navíc opravdu mi to nikdy nedělalo... teprve před dvěma dny to začlo a zhruba do 1 hodiny hraní skočí The game connection has been lost ..... a čao(
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Tak zkus prolezt ofic forum esi neni nejakej novej problem....
Me to vcera slapalo ok.
Me to vcera slapalo ok.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Dělalo mi to taky, ww barba nemám .. změnil jsem providera a padání při hraní přestalo .. (když jdu na delší dobu afk, tak to spadne, ale neodpojí, takže dám "ok" a jsem online pořád, ale v menu.
- Dirty_Beat
- Quill Rat
JJ to dělám...od doby co to začlo, snad nechodím jinam než na fora a zatim nic.... snad to směřuje k nějakému fixu...
Providera měnit nebudu ...páč mám Upc 60mb down/5mb up. Hraju BF3 a COD Black ops a žádné trable nejsou.
Jen u Diabl 2 - 3 dny jo A to D3 hraju nejčastěji
Providera měnit nebudu ...páč mám Upc 60mb down/5mb up. Hraju BF3 a COD Black ops a žádné trable nejsou.
Jen u Diabl 2 - 3 dny jo A to D3 hraju nejčastěji
dej si na pozadí třeba nějakou kontrolu sítě (cmd příkaz ping-jsem použil já) .. při odpojení ze hry mi to totiž hodilo několikrát vypršel čas.limit.. Nevím no, provider s tím nic neudělal, tak jsem změnil a jsem spokojen ..
Nothing ale jeho problém nesouvisí nijak s providere a jeho internetem ale s blizzardem... Musí se buďto optat na blizzard forko nebo založit thread stím co ti to děla a vyčkat na odpověď modráka.
Negris, nikde jsem nevyčetl, že jde o problém s blizzardem .. též jsem si myslel, když mi to začlo dělat to stejné co Dirty_Beat, že to je chyba u blizzardu. No možná byla, jestli ano, tak to vyřešili ve chvíli, kdy jsem změnil providera. (na blizz jsem nepsal)
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:Tatotakto#2253
Tu je to dobre popisane co mas spravit a v pripade ,ze sa Ti packety stracaju ,vymen zariadenie, cez ktore si napojeny na net.nothing píše:dej si na pozadí třeba nějakou kontrolu sítě (cmd příkaz ping-jsem použil já) .. při odpojení ze hry mi to totiž hodilo několikrát vypršel čas.limit.. Nevím no, provider s tím nic neudělal, tak jsem změnil a jsem spokojen ..
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tato ... hero/67321Thulle píše: Řekni nám kolik ti je. Protože takhle hodnotit titul může opravdu jen člověk, kterému je pod 15. My se tu snažíme ty tituly racionálně zhodnotit.
- Dirty_Beat
- Quill Rat
Ok zkusim to propingnout pres příkazový řádek......ale proč to začlo nedávno? pokud by to bylo providerem , měl bych mít trable od vydání D3. A modem mám furt stejnej. Je to fakt čerstvá věc pár dní. Zkusím uploadnout blizzu debug.txt jak to dělají na ofiku foru a we will se...
mě to kopalo průměrně po 30-40min ( ping na google -t -l 1024 )-( to jsem od někoho odkoukal ).. 10x vypršel.čas.limit a pak se jelo normálně v pohodě dál .. snad to co nejdřív vyřešíš a bude to nějaká maličkost!
- Dirty_Beat
- Quill Rat
Diky za support , mě celkem uklidňuje, že to není jen můj problém. Na ofiko foru je jich hafo, takže se to snad časem vyřeší
- Dirty_Beat
- Quill Rat
Tak bohužel stále passe......Conection has been lost:your client bla bla....zhruba po 15 - 45 minutach.
Na ofiku neskutečným tempem přibývá hráčů se stejným problémem.....takže pokud to Blizz nefixne ..tak se spousta D3 players asi zblázní
Na ofiku neskutečným tempem přibývá hráčů se stejným problémem.....takže pokud to Blizz nefixne ..tak se spousta D3 players asi zblázní
- Dirty_Beat
- Quill Rat
Tak po poslední údržbě serveru, to vypadá, že je vše v cajku !!!! Hrál jsem 4 hodiny v kuse a vše jelo jako za starých dobrých časů
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- BattleTag:Kargath #2439
Nezdá se mi že by to bylo v cajku ...stále mě to po 30 min kope a potom když pokáždé vlezu do Town Portálu nebo portálu do jiné lokace, navíc jestli tato odstavka měla bejt affix ....tak nepovedenej ..mobové mají stále zranění i když sem se jich nedotkl
Na offic.fóru to řeší zde: http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/5847977585.
Jedná se o problém někde u Telie. Kdyžtak tam podle pokynů přidejte příspěvek, kde uvedete zemi, internetového providera a přiložíte tracert a pathping k eu.logon.battle.net nebo k 213.155.155.233.
Jedná se o problém někde u Telie. Kdyžtak tam podle pokynů přidejte příspěvek, kde uvedete zemi, internetového providera a přiložíte tracert a pathping k eu.logon.battle.net nebo k 213.155.155.233.
zdar
mám podobný problém. Ale mě se to s touto hláškou disconnectne většinou při spuštění hry( ze základní obrazovky-resume game) a opakuje se to tak 2x-3x. ve městě mi to nevadí, ale stane se to i při prvnim portalu, což už je horší..pak už je to v poho, hra mi nepadá, ani se neodhlašuje..zkoušel jsem support od blizzu i s tim jmenovitým povolovánim portů, ale prd platný...kromě toho, že mi spuštění hry trvá hrozně dlouho, načítání taky, tak mi to dnes stálo život mýho wizza-105 hodin-a ani jsem neviděl, kdo ho zabil. Portál s hláškou a pak základní obrazovka s (již) duchem....Poradí mi někdo pls?..pokud jsem nějak mimo téma, tak sry.
mám podobný problém. Ale mě se to s touto hláškou disconnectne většinou při spuštění hry( ze základní obrazovky-resume game) a opakuje se to tak 2x-3x. ve městě mi to nevadí, ale stane se to i při prvnim portalu, což už je horší..pak už je to v poho, hra mi nepadá, ani se neodhlašuje..zkoušel jsem support od blizzu i s tim jmenovitým povolovánim portů, ale prd platný...kromě toho, že mi spuštění hry trvá hrozně dlouho, načítání taky, tak mi to dnes stálo život mýho wizza-105 hodin-a ani jsem neviděl, kdo ho zabil. Portál s hláškou a pak základní obrazovka s (již) duchem....Poradí mi někdo pls?..pokud jsem nějak mimo téma, tak sry.
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Otevři si příkazový řádek napis "ping -t eu.battle.net" (bez uvozovek) a jestli tam budeš mít hlášku "Vypršel časový limit spojení" hledej problém u providera.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.