myska :-D
- sensation86
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Sensation86#2551
Chodi sem parani tak se pochlubte s jakou myskou farmite?:-) ja osobne mam uz 6let Logitech G5tku a nemohu si stezovat i po 6ti letech uzivani :-)
Re: myska :-D
Koukni na můj BattleTag a zjistíš s čím hraju
No, u herních periferií jsem dosti konzervativní. Když jsem si v zimě roku 2002 koupil tehdy horkou novinku Logitech MX500, už jsem se zařekl, že jinou myš nikdy v životě nechci... v roce 2008 ale odešla do věčných lovišť a já koupil jako náhradu vzhledově identickou verzi MX518, která se mi spokojeně myší doma dodnes Ale teda asi už je fakt čas se posunout a koupit nějakýho laserovýho hlodavce... ale když ona ta pětsetosumnáctka tak pěkně funguje :-)
diabloprogress: http://www.diabloprogress.com/hero/blowik-2871/
- patriarchf
- Fallen Shaman
- BattleTag:patriarchf#2640
Logitech G700 je zase ta moje láska co bych neměnil...
Patriarchf
[SC] Barbar 60 (40) DiabloProgress Inferno completed 1.0.3
[SC] Wizard 60 (03) DiabloProgress Inferno completed 1.0.5
[SC] Barbar 60 (40) DiabloProgress Inferno completed 1.0.3
[SC] Wizard 60 (03) DiabloProgress Inferno completed 1.0.5
Razer Abyssus mirror, jedna z mála lepších myší, které jsou použitelné i pro leváka, hrajícího levou rukou;)
- Wishmaster
- Gorebelly
- BattleTag:Nemo#2937
- Kontaktovat uživatele:
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- BattleTag:Kargath #2439
Logitech G700 (Diablo,wow) a Logitech G9X na COD4
5 rokov mi sluzila logitech rx1500, neskutocna kvalita nechapem ako to mohla tak dlho vydrzat pri mojom style
prave dnes som rozbalil Roccat Kone+ je to dost cool mys bola to taka necakana kupa no snad mi vydrzi nejaku dobu, budem sa ale muset k nej lepsie chovat
prave dnes som rozbalil Roccat Kone+ je to dost cool mys bola to taka necakana kupa no snad mi vydrzi nejaku dobu, budem sa ale muset k nej lepsie chovat
- sensation86
- Gorebelly
blowik: to se docela divim bracha si koupil tehdy tusim MX510 kdyz to byla horka novinka a jede mu do dnes :-) a jak rika sam nemam duvod menit :-D
- sensation86
- Gorebelly
Uvazuju ze bych si pod stromecek nadelil Razer Tron ale nevim no cena a nevim o nikom kdo by s tim mel zkusenosti :-)
U toho trona bych si daval pozor, jestli ty svetla, co tam vusde sviti, neohrivaji prilis tu mys...kdyz je pak tepla, tak se ti poti ruka a blbe se s tim pracuje/hraje.
Takze aby si je pak nemusel vypnout a nemel jen obycejnou cernou mys.
Takze aby si je pak nemusel vypnout a nemel jen obycejnou cernou mys.
take prcate ledky ti tu mys urcite neohreju
Razer Cooperhead, ale vypada to, ze zachvili pujde do vecnych lovist, uz sem trikrat brousil kontakt na left click.
ja mam jinou zkusenost teda ,taky mys od razeruGrOsO píše:take prcate ledky ti tu mys urcite neohreju
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Já mám Genius Ergo 555 Laser. Až donedávna jsem byl spokojený, ale začala zlobit - no mám ji taky cca asi 5 let. Používám pod ní podložku od Razeru exact speed. Nu a jelikož se mi myška začala odporoučet, chtěl bych od Vás tip. potřeboval bych se vejít do 1000,- Kč, chci aby byla laserová a měla rozlišení minimálně 3000x3000. Tlačítka moc nepoužívám . Tak když něco poradíte, budu rád .