Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
RIP
Warlord
Příspěvky:2860
Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od RIP » 13.11.2012, 08:23 hod.

@Eli: Diky moc devce ;)

Dmg je u Armageddonu asi tak okolo 500, pak to hlasi nejaky average dmg/sec, ale z toho moc moudry nejsem...U tohoto skillu strasne zalezi na tom spravne stat, coz v okamziku, kdy si musite sami tankovat, je problem...

@Cirdan: Pochybuju...Hral jsem pred timto turnajem druida, ktery mel body jak v Rabies, tak v Poison Creeper a uz na zacatku NM to nebyl zadnej killer...Ono je ta dmg treba 3k, ale za 12 sekund, coz je realne nejakejch 250 za sekundu, coz opravdu neni moc...+ skilly by tomu pomohly, ale mit jich tak +20 :lol: Spis by vyrazne na vsechno pomohla hulka s chargema Lower resist, ale bohuzel jiny item mel prednost

Edit:Ju, a tank v podobe medi budu mit podle turnajovych pravidel :lol: :lol: nejdriv na lvl 69, coz je az po A4NM, takze pochybuju, ze se ho dockam :roll:

Uživatelský avatar
raisen
Adviser
Příspěvky:2330

Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od raisen » 13.11.2012, 09:14 hod.

Jinak gratuluji ke zdolání Normalu :-)
HC grál: 537/516 (-21)

Uživatelský avatar
Fraxinus
Adviser
Příspěvky:3398
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Bydliště:Mladá Boleslav
Kontaktovat uživatele:

Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od Fraxinus » 13.11.2012, 09:40 hod.

RIP: Taky gratuluji ke zdolání normalu.
3)Mapy už ti vysvětlila Eli.
2)To s tím Tristramem a Kaňonem nedělej, pokud už máš Destroyera, i když jsi zatím nevystrčil na NM nos. Jak by k tomu jinak přišel bub3n, kterému jsem to už zatrhnul? Nebo třeba Zomb, který dost odskákal podle mě to, že je prostě zatím ze všech nejdál. Tyhle pravidla platí pro všechny, i nás dva.
4) Na normalu jsem k tomu tolerantní (tam jsem strhával za chybějící kus mapy zatím jen jednou), protože tam mám v oku, jak ta mapa má vypadat a být velká.
Na NM a Hellu je velikost mnoha map vč. pár venkovních dost různá a tam člověk nikdy neví, zda v chybějícím růžku není ještě malý koridůrek do neprobádané oblasti. (ty venkovní se týkají hlavně džungle, které jsou na NM a Helllu podle mě občas o pár zatáček delší než na normalu)
Velikosti těchto map v žádném případě v oku nemám.

brblání) Co sis vymyslel, to si sežer :D To, že se ti může stát, že ty skilly, z nichž jsi byl tolik nadšený, nebudou zas tak silné než vymaxuješ synergie, jsem tě varoval a tys mi nevěřil. Los byl na základě tvého rozvržení skillů do dvou košů, do čehož jsem nehrabal. Těžké to mají úplně všichni...i ten už jednou zmíněnej bub3n s meteosorckou. Až narazí na imunity, bude mít po ptákách.
Tankovat si budeš muset holt sám. Už na normalu je to pro naprostou většinu charů včetně mého cca na úrovni hellu co se týče schopnosti zabíjet nebo přežívat....pokud snížíš players, tak prostě budeš mít o pár bodů míň. Máš jednoduše skilly, co jsou dobré, ale udělují časové škody, takže budeš muset prostě pobíhat mezi potvorami.
Roguna ti je možná zatím naprd...ale počkej až pro ní seženeš pořádnej zlatej kanón...má buglé dmg, které je cca 2x takové než je ve statech psáno, vč. elementálních útoků.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Uživatelský avatar
raisen
Adviser
Příspěvky:2330

Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od raisen » 13.11.2012, 09:57 hod.

Tak hodně pomalu čistím Chaos Sanctuary a je z toho zajímavý souboj curses :D Já hodím Confuse na všechny, chvíli to odvede pozornost od umírající merce, Oblivion vzápětí sešle na všechny Decrepify a já jako odpověď na tuhle kletbu použiji Corpse Explosion :lol:

Ale nevidím to moc dobře, golem už je nepoužitelný a na mercovi jde znát, že má bílé voulge v ruce :green:
HC grál: 537/516 (-21)

RIP
Warlord
Příspěvky:2860

Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od RIP » 13.11.2012, 10:12 hod.

ad 2) Dobra, tak to proste neresim a nebudu to ve vypoctu bodu zapocitavat, stejne je to jedno, daleko se nedostanu

Co se tyce roguny, tak to je duvod, proc jsem personalize pouzil na luk pro ni a ne na neco pro Druida...Jinak nechapej me spatne, me bylo jasny, ze to bude tezky, na rovinu, pro me by nebylo tolik, kdybych si nenalosnul rogunu, ale merce z A2 nebo A5, ikdyz jak jsem zjistil, i ona ma proti vyse zminovanym sve vyhody...A chtel jsem ji zkusit, tak zkusim...Ja jen rikam, ze ty skilly i maxly by byly k prdu, Rabies urcite a Geddon, pokud ho neumis dobre pouzivat (coz je stale muj pripad) taky...Proti tomu Meteor je skill o necem jinym, ale to sem ted nebudu tahat...Neber to nejak osobne, proto jsem to nazval brblanim, tak nejak vicemene si nadavam sam sobe, ze jsem to z tema restikcema trosku prepisk, ale to je jedno...Mas pravdu, ze vsichni jsou na tom stejne...Ucelem bylo naucit se neco noveho a to se v mem pripade splnilo, protoze jsem se opravdu naucil pouzivat tri pro me nove skilly - Arctic Blast, Geddon (castecne :roll: ) a Carrion Vine (jo, i ta se da pouzivat strategicky)...Jen mi prijde (uz podle toho, jak se snizuje den za dnem pocet prispevku, ze to proste bude nakonec tak tezke, ze to nebude nikoho bavit, a to by me mrzelo...

Edit:Drzim Ti palce Eli, verim, ze to zvladnes, ja to dal jen za 45 minut, tak Ti davam hodku :lol: :lol:

Uživatelský avatar
BliiNky
Burning Soul
Příspěvky:791
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Bydliště:Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od BliiNky » 13.11.2012, 10:33 hod.

Raisen má pravdu, že je to hodně o tom, jak to hráč nervově zvládne. Já osobně se s Bashbarbarem držím zásady, že dokud monstrům na P8 ty HP ubývají, tak to tak prostě hrát budu ať se děje, co se děje. Jakmile to nepůjde tak holt snížim i za cenu ztráty několika bodů.

Turnaj jako takový je výborný. To nadšení, s kterým jsem začínal ani zdaleka neopadlo, naopak - čím jsem dál, tím víc mě to žene vpřed. Nehledě na to, že průběh je čím dál komplikovanější. Je to prostě výzva a ti, kteří jí chtějí čelit, jí čelit budou a tak se vysněného titulu Guardiana třeba dotknou. Chce to jen zatnout zuby a nepolevovat a hlavně si k hraní vytvořit takový podmínky, aby převažovala zábava nad stereotypní pižlačkou. Smekám před Váma, pánové :wave:

Uživatelský avatar
BladeMaster
Wraith
Příspěvky:132
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od BladeMaster » 13.11.2012, 10:40 hod.

Asi sa dalo čakať, že pri nastavenej obtiažnosti turnaja to nedohrá všetkých ?27? prihlásených. Tí, ktorý s Hardcore hrou nemali žiadnu skúsenosť museli byť dosť prekvapení, ale s vedomím obrovskej výzvy sa do turnaja prihlásili. Napríklad ja s mojim vylosovaným Zerkom som očakával postup bez väčších problémov až na Hell a tam to malo začať byť fakt "o hubu". Lenže ono to bolo o hubu už v 3. akte na Normal. Včera som asi dve hodiny prechádzal pasáž Nightmare - Barracks --> Jail lvl. 2 (našťastie mám dobrú mapu a z 1. levelu to mám do tretieho čo by kameňom dohodil, tak som to nemusel čistiť až po Inner Cloister, lebo to už by ma nebavilo). S mojim damage 200-600 to na pl8 neni taká sranda, Smith mi skoro rozflákal ksicht dvomi ranami, lebo mám len bod v BO, takže života na rozdávanie nemám, našťastie mám bash, tak som ho posúval po mape až nakoniec padol (rovnaká taktika ako pri Listerovi na Normal, ktroý bol tiež asi na 15-20 minút). Potom som si povedal, že horší boss snáď tak skoro nebude. A stretol som Multiple Shot Pitspawna - z mojich cca 1000 HP mi po !!jednej!! rane ostalo 50 a kukal som jak puk. A takto vyzerá v podstate každý bosspack (naj sú undead mana burn - bez berserku mám Attack rating tak mizerný, že sa s problámami trafím do fallena). Ďalej som si sám pridal pravidlo, že dokým začnem používať vylosovaného merca, tak mi ostane Rogue, ktorá mi je teraz akurát na míňanie peňazí na oživóvanie. Ale s týmto vedomím som do turnaja vlastne išiel, len som taký tuhý postup nečakal tak skoro. Ono ma to v podstate baví, len si neservírujem veľké porcie sebatrýznenia naraz :D. Takže aj papierovo silné buildy majú obrovské problémy. Takže aj ja som sa vykričal a dosť sa mi uľavilo, že nie som sám, ktorý sa cíti neschopný :D. A skalní fanúšikovia HC snáď pri turnaji ostanú.

RIP
Warlord
Příspěvky:2860

Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od RIP » 13.11.2012, 10:45 hod.

Tady je dukaz o dohrani Normalu a tady je luk pro rogunu, o kterem jsem mluvil

Edit:Jsem rad, ze se Vam to chlapi libi, nektere aspekty jsou fakt supr, jako zaparkovat si v Abbadonu (ci kde) bandu Night? Lordu pres ohnivou reku a zrubat je v klidku Arctic blastem, kdyz stoji zasekli jak pitomci (ono, primo se jim postavit ani nejde :lol: ), a takovyhle jumpy Life bulbu jsem nezazil nikdy s zadnou postavou ani v Hell, natoz na Normal, akorat ze dal uz ten skok probehne asi jen parkrat, no uvidime...Resy ma muj druid okolo 0 v NM na vse krome Fire...Jenze misty uz to neni ani pizlani, ale cekani na ranu, ktera me vysvobodi :lol:
Naposledy upravil(a) RIP dne 13.11.2012, 10:52 hod., celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
raisen
Adviser
Příspěvky:2330

Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od raisen » 13.11.2012, 10:47 hod.

Po půl hodině s Diablem jsem za písmenem B. Nejhorší je, že docházejí peníze na oživování merce a i když prodám všechny gemy a runy, tak to asi stačit nebude.

Edit: Jsem za A.

Edit: Došly TP, tak běžím k WP :evil: :D
Naposledy upravil(a) raisen dne 13.11.2012, 10:56 hod., celkem upraveno 2 x.
HC grál: 537/516 (-21)

Uživatelský avatar
LoneWolf
Fallen Shaman
Příspěvky:52
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od LoneWolf » 13.11.2012, 10:50 hod.

Nevím jak u ostatních, ale mě zatím bojovná nálada neopouští a když mam volnou chvíli tak se snažím hrát. Jediné co mě trochu hněte je smůla na drop. Jsem zatím ve Far Oasis na normál a doposud mi padla jen jedna setovka a cca 5 -7 rare předmětů. Takže už se moc těším na Duriela jak ho budu pižlat s tím šidítkem co mam v ruce :cry: . Doufám, že mi něco padne v Tal Rasha´s hrobkách jinak asi zauvažuju, že Duriela dám tak na players 4 :cry: . Nevím proč, ale ani Diablo mi nedělá takový problémy jako Duriel. No uvidíme snad ho do konce týdne udolám a podívám se i do třetího aktu :)

Uživatelský avatar
raisen
Adviser
Příspěvky:2330

Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od raisen » 13.11.2012, 11:12 hod.

HC grál: 537/516 (-21)

Uživatelský avatar
BliiNky
Burning Soul
Příspěvky:791
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Bydliště:Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od BliiNky » 13.11.2012, 11:17 hod.

Gratulace ke zdolání pána Teroru a pěknému dropu ;)

RIP
Warlord
Příspěvky:2860

Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od RIP » 13.11.2012, 11:18 hod.

Gratuluju Eli, jsi hrdinka dne ;) Tvuj char je jeden z tech nejtezsich, takze tohle je opravdu hrdinskej skutek...A dokonce peknej drop, Baal mi dal jen dve setovky naprd

Uživatelský avatar
raisen
Adviser
Příspěvky:2330

Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od raisen » 13.11.2012, 11:21 hod.

Po hodině zabíjení jsem si myslela, že už mi ty moje našetřené peníze fakt nevyjdou. Na další oživování merce bych už asi neměla. Ještě že to stálo jen něco kolem 8500 zlatých, takže jsem udělala dobře, že jsem si mých 450 000 šetřila.

Drop pěkný, jen škoda že ta Morning Star je eth :D

A děkuji :-)
HC grál: 537/516 (-21)

RIP
Warlord
Příspěvky:2860

Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od RIP » 13.11.2012, 11:31 hod.

I tak se da vyuzit, nebyt meho Eth Swordback holdu (stit s 50% OW), tak jsem nikdy nedohral ani normal, akorat ma z puvodnich 21 durability uz jen 7, nevim, co si bez nej pocnu :lol:

Uživatelský avatar
Fraxinus
Adviser
Příspěvky:3398
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Bydliště:Mladá Boleslav
Kontaktovat uživatele:

Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od Fraxinus » 13.11.2012, 11:55 hod.

Eli, ty vado, respekt ;)
Zde bych řekl stejně jak na hokeji, když komentuju, zde se projevily zkušenosti veterána. :wave:
Ohromná gratulace.

Lonewolf: Pokud na pl8 prolezeš ve 2. aktu všechno, budeš na levlu 28 a s tím bys měl Duriela být schopen sejmout i s na šit výbavou.

I já si po vzoru ostatních zabrblám, a to na to, že kvůli tomu, že dost velkou část organizace turnaje beru na sebe, pak není na samotné hraní čas a když je, tak není nálada. Zvláště neděle byla extrémně náročná a nedovedu si zatím představit, jak bude vypadat kontrola na konci turnaje, když budou všichni (doufám :green: ) už na hellu. Kontrolou několika málo nightmareníků a většiny ještě nedohraných normálníků mi zabrala tak 7-8 hodin času s tím, že jsem si musel často dělat přestávky. Strašný masakr.
Po tomhletom nechci další screenshoty aspoň týden ani vidět...RIPe, další kontrolu provádíš ty. A viděl bych to na moment, kdy dosáhne první človíček hellu. :green:
Takže doufám, že od teď už něco taky uhraju zase a napodobím eli v tom, jak tomu rudýmu kozlovi nakopu koule. >:D :evil:
Naposledy upravil(a) Fraxinus dne 13.11.2012, 12:02 hod., celkem upraveno 1 x.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Uživatelský avatar
raisen
Adviser
Příspěvky:2330

Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od raisen » 13.11.2012, 12:01 hod.

Děkuji :-) Sama jsem na sebe docela hrdá, protože jsem to opravdu neviděla moc dobře a myslela jsem si, že to budu mít spíše rychle za sebou. Hlavně jsem si říkala, že na to beztak nebudu mít nervy :D

Ve vedlejším tématu jsem přidala i popis a doplnila obrázky všehomožného :-))

Tak to hodně štěstí, Fraxi :-)
HC grál: 537/516 (-21)

RIP
Warlord
Příspěvky:2860

Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od RIP » 13.11.2012, 12:13 hod.

Uprimne se priznavam, ze tentokrat jsem Te v tom nechal totalne vymachat, Fraxi, odvedl jsi neskutecnou praci a smekam pred Tebou...Bohuzel clovek mini a okolnosti meni a posledni ctyri nocni sichty, co jsem mel (behem ctrnacti dnu) jsem tu lital a opravoval masiny jak debil, takze na nejakou kontrolu nebylo ani pomysleni, za coz se jeste jednou omlouvam...O ranni toho moc nevymyslim, tak doufam, ze ted v sobotu se uz vsechno v dobre obrati, udelam si nejdriv poradek u sebe a pak ho zacnu striktne chtit po ostatnich >:D >:D

Uživatelský avatar
Fraxinus
Adviser
Příspěvky:3398
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Bydliště:Mladá Boleslav
Kontaktovat uživatele:

Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od Fraxinus » 13.11.2012, 12:15 hod.

To bys měl, protože jak jsem kontroloval, tak jsem si dělal pořádek v těch svých screenshotech taky až dneska, v neděli jsem na to neměl náladu. A ještě mi zbývá zkontrolovat Asmana s těmi jeho videi.
Už je mám konečně aktualizované namísto těch ze staré riplé postavy.
Naposledy upravil(a) Fraxinus dne 13.11.2012, 12:16 hod., celkem upraveno 1 x.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Uživatelský avatar
Dark_Deamon
Archangel
Příspěvky:5418
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DarkDeamon#2454
Bydliště:Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od Dark_Deamon » 13.11.2012, 12:16 hod.

raisen: Také gratuluju. Muselo to být dost o nervy. A konečně se ti taky zazlatilo :)

Ani můj druhej build není žádnej nářez jak si asi každej myslí, když vidí nápis Enchant. Mám ho i s Warmth na lvl 10, jenže tak to zůstane až do konce hry. Spolu s Fire Mastery na lvl 1 mi Enchant nahodí fire dmg 69-99 což je nic. Teď to ještě pěkně pomáhá, ale třeba v pozdějších fázích NM nebo na Hell to už bude, jak kdybych po monstrech házel sirky. Jelikož se mi nalosovaly všechny fire skilly, tak musím mít aspoň jeden v jiným elementu. Není lepší volba, než-li Frozen Orb. Další zrada ale je, že pokud bych ho dostal na lvl 20, tak bych musel mít splněné všechny questy, ze které získám skill pointy a dosáhnout úrovně 83. Až potom bych mohl dávat další body do Enchantu, což bude možná nereálné. Takže jak jsi RIPe po vylosování psal, že to mám na pohodu, tak tomu tak fakt není :) Už teď, ve 4.aktu po nahození Enchantu mám chance to hit 49%...do obyč monstra. Z čeho jsem ale odvařenej, tak jsou Hydry :love: Nejen, že krásně vypadaj a uměj i něco zabít (lvl 4), ale za 10 let hraní to je poprvé, co nestřílej do mě :D

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“