dokončení hry
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:xmrak#2886
Ahoj, nevím jestli to tu je už někde řešené. Nevyznám se tu v tom. Mám následující problém. Hrál jsem inferno, konec druhého aktu. Kamarád mě přenesl k sobě do 4tého aktu.. aktivně jsem dohrál 4 akt a zabil diabla. Ale do dalšího levelu obtížnosti jsem se nedostal. Připadá mi že jsem udělal zpětně všechny questy. Co mám dělat abych se z toho to vymotal??
dokončení hry
No...inferno je posledni level obtiznosti v D3.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
Re: dokončení hry
I kdyz to tak dneska uz nevypada, tak inferno je fakt konec
Jeste je pak moznost hrat MP1-10 podle chuti, ale jinak nic vic bohuzel neni a to ze dneska inferno je jednoduchy pro kazdyho je jen smutna pravda..

HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
-
- Quill Rat
- BattleTag:xmrak#2886
a sakra... já lama :-D Děkuji za info
-
- Doom Knight
- BattleTag:MightyMike#2828
je to tak... i dle Tvého profilu máš hru opravdu komplet dokončenou... "bohužel" :-)
Ja bych to tak cerne nevidel, me kdyz se manzelka pta, kdy uz to budu mit dohrane, tak ji rikam, ze to nema konec. ;-)
jinak tohle jen dokazuje co blizard udelal s infernem...tak jak to bylo tezke ze zacatku to by nikoho ani nenapadlo, ze po tom muze byt jeste obtiznost dalsi
)...smutny

- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
smutná pravda.. místo slibované výzvy, se po whinování dětí na ofiko fóru postupně inferno změnilo ve frašku
nic na tom nemění dobrý nápad s monster power..
nic na tom nemění dobrý nápad s monster power..
ktery samozrejme nevymyslel tym ktery stvoril d3...Peckoslav píše:nic na tom nemění dobrý nápad s monster power..
MP by byl dobrý systém, kdyby motivace hrát vyšší lvl byla lepší. Takhle to má opravdu smysl jen na lov Hellfire ringů (imo stačí jeden na expy a dost). Na mf už taky věří čím dál méně lidí a "výzva"? To už taky omílá jen pár barbů...
Vyzva ? nic takovyho v D3 neni.Vyzva by pro me bylo neco ceho bych si vazil nejakou tu dobu, ze sem to zvladl.Ne, ze se stim budu piplat mesic a oni to pak nerfnou a ma to kazdy jouda.
-
- Doom Knight
Já stále doufám, že ještě něco přijde...
... myslim, že kdyby přišla ta nekonečná aréna, byla by to výzva. Přitom by to ani nemuselo být až tak těžké dodělat. Stačila by aréna, kde by se opakovalo 10 levelů s bossama a elit packama. A po deseti levelech se jelo vždy od začátku, ale zvedlo se MP + by přišel nějaký smutný bonus (třeba % snížení LOH, LS, rezistů, armoru, atd. atd.).
Podobný systém by znamenal, že musí postava na vyšších patrech arény třeba kompletně změnit gear, aby měla šanci uspět. To by byla pravá výzva.
... myslim, že kdyby přišla ta nekonečná aréna, byla by to výzva. Přitom by to ani nemuselo být až tak těžké dodělat. Stačila by aréna, kde by se opakovalo 10 levelů s bossama a elit packama. A po deseti levelech se jelo vždy od začátku, ale zvedlo se MP + by přišel nějaký smutný bonus (třeba % snížení LOH, LS, rezistů, armoru, atd. atd.).
Podobný systém by znamenal, že musí postava na vyšších patrech arény třeba kompletně změnit gear, aby měla šanci uspět. To by byla pravá výzva.
jj byla, ale tyden a pak by zase vsichni fnukali a blizz by to nerfnul 

-
- Doom Knight
:-))))