Hľadám Uber Boss partu, tiež partu na farmenie kľúčov.
Ak sa niekto nájde tak si ma pridajte potom ked sa stretneme v hre tak sa dohodneme
Battletag : Saffron#2825
Hľadám Uber Boss partu, tiež partu na farmenie kľúčov
Re: Hľadám Uber Boss partu, tiež partu na farmenie kľúčov
Na jaké MP? Za jakou hraješ postavu? Jaký máš DMG? Jaký MP zvládáš sám?
přidal jsem si tě
Ahoj,
hledám lidi do party na Uber Bossy. V současnosti hrajeme ve 2 WD, dáváme MP3 - většinou máme problém jen v Realm of Chaos (Gnom, Rakanoth), brzo zkusíme MP4. DPS máme 70 a 90k +/-. Takže pokud by se k nám chtěl někdo přidat, budem rádi.
BattleTag: Aki#2194
hledám lidi do party na Uber Bossy. V současnosti hrajeme ve 2 WD, dáváme MP3 - většinou máme problém jen v Realm of Chaos (Gnom, Rakanoth), brzo zkusíme MP4. DPS máme 70 a 90k +/-. Takže pokud by se k nám chtěl někdo přidat, budem rádi.
BattleTag: Aki#2194
Ahojky ;-)
taktéž hledám lidi do Uber party ;-) Zatím jsem chodil mp6, tak bych ocenil aspon mp5 ;-)
taktéž hledám lidi do Uber party ;-) Zatím jsem chodil mp6, tak bych ocenil aspon mp5 ;-)
My cez vikend pojdeme MP 5 tak ked bude miesto mozes sa pridat pridaj si ma k priatelomAmat3r píše:Ahojky ;-)
- J.U.R.D.A.
- Quill Rat
- BattleTag:Jurda#2273
Cau, ja taky hledam partu na MP5+. Hraji wizarda dmg mam 100K+. Kdyz tak jsi me pridejte
Zdar,
dlouho jsem hrál solo, teď bych to rád zkusil v partě. Kdyby měl někdo zájem, může si mě přidat na farmení klíčů a uberů...
Hraju barba, většinou tak mp5-7.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ne4u ... o/16678800
dlouho jsem hrál solo, teď bych to rád zkusil v partě. Kdyby měl někdo zájem, může si mě přidat na farmení klíčů a uberů...
Hraju barba, většinou tak mp5-7.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ne4u ... o/16678800