Slusny drop pochlubte se :-)
Mě předevčírem dropnul tenhle krasavec... že jsem hned střelil IK pásek a oblík si tohle snad není potřeba dodávat :-)
diabloprogress: http://www.diabloprogress.com/hero/blowik-2871/
Re: Slusny drop pochlubte se :-)
blowik tak to jsi mel hodne spatny ik pasek....
Dnešní drop :-)
Krasavec , mít to socket jsi miliardář
Divný,všem to pořád padá jak na běžícím páse jen mne za poslední 2 dny jen 1 legendárka ( jak jinak než spirit stone ) Ne že by se mi po těch všech Voodoo maskách , gladiátor rukavicích a ik páskům s rollem takovým , že se mi chce někdy brečet extra stýskalo , jen mi přijde dost divný že v jeden den za cca 4 hodiny hracího času padne legendárek 10 a pak další dva dny za cca 15 hodin hraní ani jedna .. Škoda že blizzard nikdy neodkryje tajemství výpočtu dropu , moc rád bych se do toho celého systému podíval ať vím , jak to vlastně pracuje
Divný,všem to pořád padá jak na běžícím páse jen mne za poslední 2 dny jen 1 legendárka ( jak jinak než spirit stone ) Ne že by se mi po těch všech Voodoo maskách , gladiátor rukavicích a ik páskům s rollem takovým , že se mi chce někdy brečet extra stýskalo , jen mi přijde dost divný že v jeden den za cca 4 hodiny hracího času padne legendárek 10 a pak další dva dny za cca 15 hodin hraní ani jedna .. Škoda že blizzard nikdy neodkryje tajemství výpočtu dropu , moc rád bych se do toho celého systému podíval ať vím , jak to vlastně pracuje
Měl bych dotaz, je možné mít na sobě 2 stejné prsteny ? Např. Oculus ring ?
Díky
Díky
Nie, 2 rovnaké legendary ringy na sebe nemožeš mať. Ono ti to na tých ringoch aj píše(Unique Equipped).
S4 Monk 1100+
krasne dropy!! gratulace vsem (a trochu nektere zavidim no )
dnes
dnes
- Joshua88CZ
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:ChoseCZE#2100
Jeste LS a luxus...Neco podobnyho potrebuju dropnout.vavik píše:krasne dropy!! gratulace vsem (a trochu nektere zavidim no )
dnes
Co stím ?! Nevim si rady s cenou :-8
dnes mi padla tadle dyka, pocitam ze nakou cenu mit asi bude... kolik tak? dik
Ta je parádní , škoda jen že je to pouze pro WD tím se prodej mezi komunitou trošku zcvrkne ale i tak paráda .
Viděl bych to tak na 30 + M ne li více
Viděl bych to tak na 30 + M ne li více
Nemám tu screen ale včera mi padol celkom dobrý amulet
+241 Strength
+200 Vitalit
+18 MF
+10% CC
+241 Strength
+200 Vitalit
+18 MF
+10% CC
- SuperSrac
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:SuperHrac#2104
Tato Fúrie by mohla mít celkem slušnou cenu, ne? Pro Barbara jak vyšitá!
V goldech se nabízí horší za 1 Miliardu, v EUR tam nad 1100 DPS ani žádnou nevidím ...
Toho 80% šutru si nevšímejte, jenom jsem si ji chtěl vyzkoušet na Wize. Škoda že nemá Life Steal a Int, hned bych si ji nechal
MF 240, Act3, Stonefort, MP4
V goldech se nabízí horší za 1 Miliardu, v EUR tam nad 1100 DPS ani žádnou nevidím ...
Toho 80% šutru si nevšímejte, jenom jsem si ji chtěl vyzkoušet na Wize. Škoda že nemá Life Steal a Int, hned bych si ji nechal
MF 240, Act3, Stonefort, MP4
Cindercoat:
200 dex
49 int
131 vit
59 fire resist
44 all resist
5% life
melee attackers take 2545 dmg
3 sockets
sry za nescreen. jakou to muze mit cenu? thx
200 dex
49 int
131 vit
59 fire resist
44 all resist
5% life
melee attackers take 2545 dmg
3 sockets
sry za nescreen. jakou to muze mit cenu? thx
Vysokou. Možná ani na aukci nenajdeš podobný roll. Jediné, co může cenu trochu srazit je relativně nízký allres, na který ti kupující kladou přehnaný důraz, aniž by si všimli ostatních statů na itemu. Podle mě to prodáš za 50m, to bych dal bid a 85 buyout.
@supersrac
kolem takovéhle mace by se ti vyplatilo postavit barbara. To je úžasný kousek.
@supersrac
kolem takovéhle mace by se ti vyplatilo postavit barbara. To je úžasný kousek.