Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, co to je za divnou úměru, ale čím víc se dostávám dál, tím víc mě to přestává bavit. Nic nepadá, merc už je maximálně nepoužitelnej a já se stávám spíš komparsem. V River of Flame mě od ripu asi 6x zachránila rejuvka a hra mě začíná spíš nudit a maximálně sr*t, než abych se u ní bavil. Neříkám, že nemám rád výzvy, ale mít v ruce drátek, kterej dává 5-10 dmg, tak to je na 4.akt mizérie. Nedovedu si představit, kolik hodin bych s tímto zabíjel Diabla. A proto se na nějakou dobu odeberu do ústraní. Moje nervy nejsou nekonečný. Vrcholem všeho byla El z Hellforge
Ať vám to padá a máte víc nervů, jak já
Ať vám to padá a máte víc nervů, jak já
Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)
Dark_Deamon neházej flintu do žita, dej si dva tři dny voraz a pak nato vlítni znovu. Taky mě to občas štve, když vidím jaký hezký rare věci mi padaj a já všechno mydlím šidítkem s dmg 5-9, ale beru to tak, že třeba s další zabitou potvorou mi padne nějakej hezkej unique . Ale kdo ví, třeba až budu ve 4. aktu a budu mít pořád jenom to šidítko, tak asi taky budu mít nervy v kýblu
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Dark Deamon: Máme chary, jejichž síla se ukáže až později...jiní zase budou mít podobné, možná i horší problémy, na tom nightmaru.
Má rada zní: nauč se lépe využívat moc Blades of Ice.
Má rada zní: nauč se lépe využívat moc Blades of Ice.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
to Dark_Deamon: koukni na me, už potřetí jsme opakoval 1. dve lokace během týdne a taky mě to nebavilo. Dneska s Assasin jsem na cestě pro Caina, ale to pokračování zítra. za celý týden hraní mi nepadl ani jeden unikát, ale jednak zkouším novu postavu a za další chci nasbírat zkušenosti a tenhle turnaj je pro to dělaný. Hoď tam pár hodin klidu a pak to dokopeme dál :-)
Jinak Fraxi, tenhle los se mi líbí , děkuji :-)
Jinak Fraxi, tenhle los se mi líbí , děkuji :-)
Štěstí přeje připraveným...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Fraxinus: Rada je to krásná, ale furt je to jen teorie. Povím ti, jak u mě probíhá realita ve 4.aktu. Wake of Fire je už zbytečné používat...nikoho to nezabíjí. A Blades of Ice mám na lvl 10, což je sice pěkné, ale taky k ničemu. Proč? Protože... Problém je hlavně v Attack Ratingu. Vesměs mám na každého tak 65% šanci na zásah a než Blades of Ice nabiju do plných, tak je to otázka tak 15-20 úderů drápem. A když si pak vemeš, že na zabití třeba jednoho Courpulenta se potřebuju nabít tak 6x, tak je to pak sranda sama o sobě. A to mluvím jen o jednom monstru. Něco pomlátí merc, ale už taky dostává solidně do čuně. O Tiger Strike + Dragon Tail se už radši vůbec nebudu vyjadřovat.
Taxem se hecl a přes neskutečné nervy jsem vymlátil Chaos Sanctuary. Když byla nad hlavou Amplifa, tak to byla jízda s life a když zase Decrepify, tak jsem radši ani neútočil. Nemělo by to smysl...jen jsem metal Cloak of Shadows + Mind Blast, abych pomohl stále umírajícímu mercovi
Věc se má teď takto...pečetě jsou vymláceny a Diablo je vypuštěn, takže tu do 10 minut očekávejte fotku s ripem
Dragonius: Kéž bych sdílel tvoje nadšení Ale po neskutečném trápení s každým monstrem ve 4.aktu to vidím asi mrzutě.
Taxem se hecl a přes neskutečné nervy jsem vymlátil Chaos Sanctuary. Když byla nad hlavou Amplifa, tak to byla jízda s life a když zase Decrepify, tak jsem radši ani neútočil. Nemělo by to smysl...jen jsem metal Cloak of Shadows + Mind Blast, abych pomohl stále umírajícímu mercovi
Věc se má teď takto...pečetě jsou vymláceny a Diablo je vypuštěn, takže tu do 10 minut očekávejte fotku s ripem
Dragonius: Kéž bych sdílel tvoje nadšení Ale po neskutečném trápení s každým monstrem ve 4.aktu to vidím asi mrzutě.
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Deset minut uplynulo, takže je vše na dobré cestě.
Na Blades of Ice používej dvoje drápy Nabiješ je stokrát rychleji než jedinou zbraní....a dovol mi otázečku: kolik máš bodů v dexterity? Dostal jsi nějaké charmy na attack rating?
Na Blades of Ice používej dvoje drápy Nabiješ je stokrát rychleji než jedinou zbraní....a dovol mi otázečku: kolik máš bodů v dexterity? Dostal jsi nějaké charmy na attack rating?
...Ancients, go, go go!
Teď je to 1/2 hodina a já stále čekám :-)
Buď s Diablem ještě zápasíš nebo ses pořádně hecnul a vyrazil jsi rovnou na Balla
Tak ja teď používám Tiger Strike a paráda, ale jsem v 1. aktu
Buď s Diablem ještě zápasíš nebo ses pořádně hecnul a vyrazil jsi rovnou na Balla
Tak ja teď používám Tiger Strike a paráda, ale jsem v 1. aktu
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Fraxinus: Vše je na šílené cestě. Diablo si hned jako prvního všiml merce a během vteřiny ho upekl. Mám jen jeden dráp a druhej už neseženu. V Dex mám 40 bodů a na AR jsem žádnej charm nedostal Rejuvany taky rychle docházejí, protože každé vypuštění Red Lightu mi ve vteřině sebere tak 80% life, takže se musím jima zachraňovat. Až mi dojdou i ty, tak to bude rychlý. Asi po 15 minutách boje jsem mu ubral tak 3mm life Ho budu zabíjet týden....
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak po 25 minutách došly rujevany a výsledek na sebe nenechal dlouho čekat.
Fraxinus: Nalosuj my pls nějakej novej mišmaš
Fraxinus: Nalosuj my pls nějakej novej mišmaš
Naposledy upravil(a) Dark_Deamon dne 08.11.2012, 17:45 hod., celkem upraveno 1 x.
- BladeMaster
- Wraith
Vidím, že za tých pár dní, čo som sa nemohol hraniu venovať sa tu veľa zmenilo. Všetkých, ktorí Rip-li je mi ľúto a dúfam, že aspoň niektorí budú v turnaji pokračovať. Všetkým, ktorí dokončili Normal gratulujem a želám veľa zábavy na NIghtmare a potom Hell.
Ja som to zapichol tuším vo Worldstone keep lvl. 2 pri portáli, ešte ma čaká Baal, Nihlathak a potom kravy. Z kráv mám dosť strach, ale skúsim ich na pl8, na Normal by to ešte malo ako tak ísť.
Ja som to zapichol tuším vo Worldstone keep lvl. 2 pri portáli, ešte ma čaká Baal, Nihlathak a potom kravy. Z kráv mám dosť strach, ale skúsim ich na pl8, na Normal by to ešte malo ako tak ísť.
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Dark_Deamon: Tak to je mi líto...každopádně zde je tvá nová postava:
Sorceress - Hydra (20), Blaze (20) - Enchant (10), Warmth (10) - A5 merc barbar
Sorceress - Hydra (20), Blaze (20) - Enchant (10), Warmth (10) - A5 merc barbar
...Ancients, go, go go!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Boha jeho to je krása Todle bude jiný kafe. Jak já si přál Sosu a ještě takovou vymazlenou A taky si poprvé v životě zkusím mercka z 5.aktu Ani nevím, co může mít v ruce za bouchačky
Edit: Škoda, že místo toho Blaze není ta Frost Nova...k dokonalosti chyběl fakt kousek. Jdu pařit
Edit: Škoda, že místo toho Blaze není ta Frost Nova...k dokonalosti chyběl fakt kousek. Jdu pařit
Dark_Deamon. to by jsi pak chtěl už moc ale tahle sorceress je dobře hratelná, tak hodně štěstí
jáá se z toho pos*** ... po úspěšném zdolání Andarie a po 4denní pauze jsem se vrátil, zabil radementa celkem v pohodě a pak jsem vylezu před bránu Lut gholein ... asi 2 minuty jsem se patlat se čtyřma championama, kteří házejí oštěpy a pak jsem narazil na bosspack s aurou might + ty pouštní skokany + ty broučky ze kterých lítají blesky...než jsem se rozkoukal byl jsem v pasti ... elixíry zmizeli asi během 10 sekud a já pořád nemohl z houfu ...takže RIP ... prosím o další (a poslední) vylosování postavy a prosím nějákej kouzlící char ... sosa by byla super díky a všem, které potkal stejný osud jako mě tak hodně štěstí s další postavou a všem, kteří stále žijí a daří se jim tak hodně štěstí
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Ach jo
Tos nemohl být opatrnější a nemohl sis to aspoň zkusit roztahat dřív, než tě obestoupí?
No nic:
Další postava: Druid - Oak Sage (20), Volcano (20) - Lycantrophy (10), Feral Rage (10) - A5 merc barbar
edit: Jestli umřeš i s tímhle, tak teda...
Tos nemohl být opatrnější a nemohl sis to aspoň zkusit roztahat dřív, než tě obestoupí?
No nic:
Další postava: Druid - Oak Sage (20), Volcano (20) - Lycantrophy (10), Feral Rage (10) - A5 merc barbar
...Ancients, go, go go!
Nevím jestli to mám brát jako výhružku , ale můžež mi věřit, že to opravdu nedělám naschvál. Nikoho to nemůže štvát víc než mě. Ta ama měla potenciál. To jsem poznal i já - ne zrovna ten nejzkušenější hráč.Fraxinus píše:Ach jo
No nic:
Jinak dík za druida no ... uvidíme jak to půjde ...
PS: můžež mi věřit, že prolejzat ten 1. akt mě fakt už taky nebaví
HC grál
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Ber to jako motivátor.
Ale máš teď obojí...fightera i castera, co navíc hodně vydrží.
Ale máš teď obojí...fightera i castera, co navíc hodně vydrží.
...Ancients, go, go go!
Obter!vr a Dark_Deamon upřímnou soustrast, ale nový chary máte moc krásný. Já se konečně dostal dneska do kasáren v prvním aktu a zítra snad udolam Andariel a aktualizuji profil. Jinak zatím opět žádný unique ani setovka prostě nic
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
LoneWolf: Tak nevím jak Obter!vr, ale já jsem z nového losování úplně vedle Jestli mi vyjde to, co jsem si v palici naplánoval, tak to bude krutopřísný
Čau lidi, konečně mám po týdnu čas, koukám že jste mi pěkně utekli, někteří na NM, a já pořád v 1. aktu, takže se do toho obuju a po víkendu čekám NM