Pokud má někdo zájem, můžete psát ingame - viperius#2356 nebo do PM. Samozřejmě pravidelně kontroluji aukci, tak seriózní nabídky, možná množstevní sleva dle dohody
Toto vlákno budu průběžně doplňovat, takže se můžete těšit na přibývající itemy.
EDIT: Nový přírůstek:
belt - 80m
pants -8m
ostatní 350k
Jsem přístupný výměně itemu/ů odpovídající kvality na barba
EU SC - mix legendary, rare, set items
Naposledy upravil(a) viperius dne 07.11.2012, 18:39 hod., celkem upraveno 16 x.
viperius#2356
Když jsem se naposledy rozhodoval co dál dělat, barbařina pro mě byla jasná volba!
Když jsem se naposledy rozhodoval co dál dělat, barbařina pro mě byla jasná volba!
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Peckoslav#2167
Re: EU SC - mix legendary, rare, set items
pugilist rukavice cena pls?
Ceny rozeslány přes SZ, co se týká komunikace do budoucna, tak by bylo výhodnější posílat rovnou cenové nabídky, kolik jste za dotyčný item ochotní dát. Rapidně se tak urychlí komunikace a nebudu pro vás případný item blokovat, což je zase výhodnější pro ostatní.
Prodáno:
rupture blame
pugilist aversion
manticore
mutiny disdain
vile ward
the wailing host
fire walkers
Prodáno:
rupture blame
pugilist aversion
manticore
mutiny disdain
vile ward
the wailing host
fire walkers
Naposledy upravil(a) viperius dne 30.10.2012, 21:11 hod., celkem upraveno 8 x.
viperius#2356
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Dimik#2705
Ahoj,
omlouvám se, nabídka měla být z mé strany zaslána.
K SZ, s cenou souhlasím. Napiš jen kdy jsi online, nehraju již tak často. Se SZ mi něják nejde pracovat tak to píši sem:-)
Díky,
omlouvám se, nabídka měla být z mé strany zaslána.
K SZ, s cenou souhlasím. Napiš jen kdy jsi online, nehraju již tak často. Se SZ mi něják nejde pracovat tak to píši sem:-)
Díky,
Online jsem téměř každý den. (momentálně i teď)
Přidat si mě můžeš přes tag v prvním příspěvku nebo mém podpisu
Přidat si mě můžeš přes tag v prvním příspěvku nebo mém podpisu
viperius#2356
Nové LOH amulety + ruce
viperius#2356
Vyměněn sortiment
viperius#2356