Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)
Moderátor:Dark_Deamon
Fraxinus: dneska ráno jsem si už nasadil Bloodrise, připadalo mi to výhodnější něž hůlka, takže by to už mělo být ok
jinak... že bych byl první Destroyer?
jinak... že bych byl první Destroyer?
- BliiNky
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)
Tak jsem se prosekal až do Halls of Anguish a mám toho dneska po krk, screeny lokací dodám zítra
BTW. ve Frigid Highlands jsem našel druhý Bloodfisty. Éterický. No nemám kliku?
Edit: GJ, ZOMB. Užívej si Nightmaru a dávej bacha, tam už to takovej med není
@ Frax: Jde to čím dál pomaleji, budu muset pozměnit plány a nechat si personalizovat nějakou exceptional Polearmu, pravděpodobně s RW Strenght, kvůli CB. Uvidíme, jak to půjde pak.
BTW. ve Frigid Highlands jsem našel druhý Bloodfisty. Éterický. No nemám kliku?
Edit: GJ, ZOMB. Užívej si Nightmaru a dávej bacha, tam už to takovej med není
@ Frax: Jde to čím dál pomaleji, budu muset pozměnit plány a nechat si personalizovat nějakou exceptional Polearmu, pravděpodobně s RW Strenght, kvůli CB. Uvidíme, jak to půjde pak.
Naposledy upravil(a) BliiNky dne 06.11.2012, 18:38 hod., celkem upraveno 1 x.
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Ty bláho, to bylo rychlé, gratulace k titulu
A díky za pochopení.
Na nightmaru jsem teda zvědavý. Hlavně dávej bacha na dual enchanted bossy.
BliiNky: Taky teda jedeš
A díky za pochopení.
Na nightmaru jsem teda zvědavý. Hlavně dávej bacha na dual enchanted bossy.
BliiNky: Taky teda jedeš
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
BliiNky: díky
před sebou mám ještě Nihlathaka a kravín... nigthmare teda bude asi až zítra
edit: Fraxi díky, snad Ti to taky pujde s novou postavou
před sebou mám ještě Nihlathaka a kravín... nigthmare teda bude asi až zítra
edit: Fraxi díky, snad Ti to taky pujde s novou postavou
to ZOMB: taky gratuluji a asi jsi první jsem zvědavý jak to půjde na NM
Štěstí přeje připraveným...
ZOMB: Také gratuluji :-) A hodně štěstí na Nightmare :-)
HC grál: 537/516 (-21)
- Cirdan
- Wraith
- BattleTag:Cirdan #2807
Fraxinus: Nechceš vedle nějak rozlišit ty, co mají po zarakvení nový build od těch, kteří ho jedou znova? Jo a u unikátů z 1. aktu ti chybí můj opasek (Snakecord).
ZOMB: Také gratuluji.
A nechci slyšet nic o Gem Shrine, protože večer (po odpolední) půjdu na Summonera a nepotkal jsem ani jednu.
ZOMB: Také gratuluji.
A nechci slyšet nic o Gem Shrine, protože večer (po odpolední) půjdu na Summonera a nepotkal jsem ani jednu.
Zima se blíží.
koukám že už se pomalu začíná opouštět pl8 :-D začíná se pomalu ale jistě taktizovat :-D ale je velká pravda že je lepší dojet na guardiana na pl1 než vůbec :-D
já jsem se zasekl v postupu v 2 aktu a jdu pro amulet, nějak nebyl čas a když byl tak sem si to chvíli střihl na realmu...
jinak ZOMBe Cg k pokoření normálu, jel jsi to komplet na pl8? a co krávy? dáš taky na pl8?:-)
jinak myslím hlavně RIPova druida kterej dostane grády s armagedonem (taky pokud posléze bude rvát body do synergie rabies), moje ama taky jede do 30 lvl jako lemra s 1b jav skilly + multipleshot který má dmg cca 10-25 :-D ale od 30 lvl si myslím že to dost otočí k lepšímu, a bubnova sorcka meteor+fireball bude dobrej job...ten ale asi narazí na hellu na imunity...
mno uvidíme jak to dopadne :-D
já jsem se zasekl v postupu v 2 aktu a jdu pro amulet, nějak nebyl čas a když byl tak sem si to chvíli střihl na realmu...
jinak ZOMBe Cg k pokoření normálu, jel jsi to komplet na pl8? a co krávy? dáš taky na pl8?:-)
jinak myslím hlavně RIPova druida kterej dostane grády s armagedonem (taky pokud posléze bude rvát body do synergie rabies), moje ama taky jede do 30 lvl jako lemra s 1b jav skilly + multipleshot který má dmg cca 10-25 :-D ale od 30 lvl si myslím že to dost otočí k lepšímu, a bubnova sorcka meteor+fireball bude dobrej job...ten ale asi narazí na hellu na imunity...
mno uvidíme jak to dopadne :-D
Nu kdybych se doplácal na Hell tak si splním všechna přání a ještě něco navíc, protože na HC sem vlastně nikdy pořádně nehrál
Jinak gratulace ZOMBe pro zdolání normalu
Jinak gratulace ZOMBe pro zdolání normalu
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Takže hlásím návrat mezi živé, mám 2/3 prvního aktu za sebou, ale raději budu dodržovat tentokrát duševní hygienu.
Cirdan: Dobrý nápad, až budu dnes nebo zítra aktualizovat, něco vymyslím.
Cirdan: Dobrý nápad, až budu dnes nebo zítra aktualizovat, něco vymyslím.
...Ancients, go, go go!
Děkuju všem za gratulace
Právě jsem dokončil komplet celý normal (všechny lokace v tabulce) na P8
...takže ano, Attio, kravín taky na P8
Teď jsem vyšel z města na nightmaru, vybil blood moor a den of evil, a musím říct, že nightmare je... hodně velká zábava
Obzvláště ty lightning enchanted jsou lahůdka
A teprve teď si uvědomuju, jak je kombinace zmražení + kletba decrepify naprosto úžasná
Už se moc těším na act 2 na svého vylosovaného merce
...s holy freeze aurou
Právě jsem dokončil komplet celý normal (všechny lokace v tabulce) na P8
...takže ano, Attio, kravín taky na P8
Teď jsem vyšel z města na nightmaru, vybil blood moor a den of evil, a musím říct, že nightmare je... hodně velká zábava
Obzvláště ty lightning enchanted jsou lahůdka
A teprve teď si uvědomuju, jak je kombinace zmražení + kletba decrepify naprosto úžasná
Už se moc těším na act 2 na svého vylosovaného merce
...s holy freeze aurou
Po dlouhé době něco k užitku http://bub3n.rajce.idnes.cz/Predmety#salamander_b.jpg
Edit - ZOMB: Toho merce ti závidím Jinak co sis personalifikoval, smím-li se zeptat? Pomalu se tam blížím taky a zvažuju možnosti
Edit - ZOMB: Toho merce ti závidím Jinak co sis personalifikoval, smím-li se zeptat? Pomalu se tam blížím taky a zvažuju možnosti
Naposledy upravil(a) Bub3n dne 07.11.2012, 12:16 hod., celkem upraveno 1 x.
Bub3n tak to muselo dost potěšit
Tak dnes můj hrdina dokončil svou pouť na tomto světě. Bohužel jsem skončil v Tal Rasha´s Tomb, nemam rád Unravelery
Teď nevím jestli mam začít znovu se stejnou postavou, nebo si nechat vygenerovat jinou.
Jinak celkové skore 545 bodů a nalezeny pouhé dva unikáty.
Teď nevím jestli mam začít znovu se stejnou postavou, nebo si nechat vygenerovat jinou.
Jinak celkové skore 545 bodů a nalezeny pouhé dva unikáty.
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
LoneWolf: RIP tvé hrdince. Já bych asi zkusil něco nového.
Koukám, že seznam postav v progressu začíná "pěkně" šedivět. Jsem zvědav, kdy se do této barvy převtělí i moje hrdinka. I když poslední dny není na hru moc času.
Koukám, že seznam postav v progressu začíná "pěkně" šedivět. Jsem zvědav, kdy se do této barvy převtělí i moje hrdinka. I když poslední dny není na hru moc času.
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
To je nemilé a škoda, Lonewolfe.
Každopádně až si budeš jistý, zda mám losovat nebo ne, dej vědět.
Každopádně až si budeš jistý, zda mám losovat nebo ne, dej vědět.
...Ancients, go, go go!
Dark_Deamon když on ten build má něco do sebe a je to celkem v pohodě hratelné, spíš je potřeba lepší vybavení. Když jako melee charakter mam obranu nějakých cca 80 ve druhém aktu, tak je to sakra málo
Fraxinus zkusím to s ním ještě jednou, třeba budu mít větší štěstí jak jsem psal build je to hratelnej dobře.
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Já to mám úplně stejné a dovedu si představit, že ta situace vypadala podobně jako u mě.
OK, píšu do poznámky v druhém tématu
OK, píšu do poznámky v druhém tématu
...Ancients, go, go go!
Skoro jo dva jsem sundal zatímco merc a shadow se starali o kostry a pak najednou dva poslední hodily poison a ještě sekli drápem a bylo vymalováno. Už mě nezachránila ani svěcená voda a to jsem měl vteřinu před útokem nějakých cca 220 života
Večer začnu znovu.
Večer začnu znovu.