Battle Rage - Into the fray

Vše o fungování herních mechanismů a vlastností předmětů
Odpovědět
Halen
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Halen#1852
Battle Rage - Into the fray

Příspěvek od Halen » 03.11.2012, 22:22 hod.

Doslovná citace popisku skillu zní: "While under the effects of Battle Rage, Critical Hits have a chance to generate 15 additional Fury."
-
Mluvil jsem o tom ve hře s hráčem Discel, pak trápil jsem asi hodinu google a prostě jsem se nedobral, jaké je vlastně procento té šance. Pokud někdo ví, sdělte prosím, protože nic neříkající popisek od Blizzardu ke skillu může znamenat 10% nebo také 100%.
Obrázek

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Re: Battle Rage - Into the fray

Příspěvek od spiderer » 03.11.2012, 22:47 hod.

Z meho pozorovani vyplyva ze ta sance je dost vysoka, ale v % to odhadnout neumim, ale tipnul bych to vyrazne nad 50% ;)

Halen
Gorebelly
BattleTag:Halen#1852

Příspěvek od Halen » 03.11.2012, 23:06 hod.

Koukal jsem teď na video jednoho týpka, co ve videu tvrdil, že ta šance je 100%. Jak jsi na tom ty, co se týká regenerace fury? Můžeš používat permanentně HOTA, drží se ti fury na maximu a udržíš dlouho WOTB?
Obrázek

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Příspěvek od spiderer » 04.11.2012, 00:24 hod.

Pri plnejsi mape nebo vyssim MP udrzim WotB vetsinou 100% casu, na bosse ho udrzim 100% mimo Kulleho a Siege, kde to nejde. HotA se mi dobiji velmi rychle a kdyz fury klesne behem 2-3 ran jsem okolo pulky a muzu to zas rezat kladivem :) Kdyz se nekde najde tuzsi elita - treba Health Link, Reflect, Arcane atp tak se ozivim Rendem a nemusim z 99% casu nikam odbihat. Na nizke MP5 a min uz permanentni WotB neudrzim protoze vzdycky dojdou mobove, ale tam to zas neni treba ;)

Borgi*
Doom Knight
BattleTag:Borgi#2969

Příspěvek od Borgi* » 04.11.2012, 15:40 hod.

Šance je vysoká, 100% to není, tipnul bych tak 90%, rozhodně se skill vyplatí, nic lepšího na generování Fury stejně není.
Obrázek

Inferno (MP 10) - The Butcher, Belial, Azmodan, Diablo kills
http://youtu.be/w1mML-HlRAU

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 04.11.2012, 19:00 hod.

d ) each tornado Critical Hit has a 8% chance to:
- generate 15 fury when Into the Fray is active

toto by malo platit pre tornada... vychadza mi z toho teda to, ze IttF ma proc coeficient zalozeny na tom, aky skill ste pouzili... cize mozno by sa dala pouzit tabulka skillov a ich proc rate, rovnako ako u LoH... a z toho vychadzat... a mozno je to nezmysel :) kazdopadne urcite to nie je 100%, ani 90%... ja by som to videl v globale tak niekde medzi 50%

EDIT:

este par citacii z fora...

"Into the Fray
While under the effects of Battle Rage, Critical Hits have a chance to generate 15 additional Fury.

This "chance" in the description are dependant on the proc coefficient from the other skills you use.

For example, bash has a 100% proc coefficient, hence it will give you back 100% of your LoH and a guaranteed 15 extra fury on critical."

"As I said, battle rage does not give you a 20% chance to generate fury on crit hit. It gives you a "chance" which is dependant on the proc coefficient of skills you use (You need to understand the proc coefficient of each skill before you can work out the math"

Yaka
Burning Soul
BattleTag:Yaka#2885

Příspěvek od Yaka » 05.11.2012, 10:15 hod.

Neexistuje způsob, jak tento generátor fury nahradit:( Pro efektivní farmení je nutné spotřebovávat furry dostatečně rychle na to, aby člověk udržel WotB a to s ničím jiným prostě nejde. Zkoušel jsem to (a nejen já) i přes mighty weapon v main handu a ani WW barbar nedokáže vygenerovat dostatek fury bez této runy v talentu.

Je to škoda - těch 15% dmg navíc by se hodilo:/

Discel
Quill Rat
BattleTag:Discel

Příspěvek od Discel » 10.11.2012, 11:53 hod.

to Punky: A kde to prosimtě můžu zjistit ten proc koeficient u skillu ? Mě osobně by zajimalo třeba u Hammer of Ancients.
Diky.

Odpovědět

Zpět na „Herní mechanismy“