Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)
Moderátor:Dark_Deamon
Třeba já když nenajdu uniq zbraň pořádnou s barbarianem, jsem prostě vyřízenej, protože merc to dál fakt nedá sám. Se mělo povolit používat bíle odkudkoliv, protože dmg u posav na blízko je odvislé většinou právě od zbraní. U mého rozvžení skillů určitě.
Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)
Tak i ja se pridam se svou troskou do mlyna a behem dne to snad vsechno upravim...Musim rict, ze takovou kliku jako ted mel druid v A1 jsem nikdy nemel - padlo mi celůkem pet unikatu a tri setovky, a uniky navic vyuzitelne - Hotspur, Bloodfist, The Dragon chang (tenhle jediny je mi k nicemu), Blood Crescent (ten jsem si opravdu pral) a Nagelring (16%) z Andy
V A2 uz to takova hitparada neni, az do Arcane Sanctuary nepadlo nic, snad dva sety...Konecne snad dneska uploadnu screeny, at to mam na cajku, a ze jich jsou tuny...Jinak progres budu psat az (pripadne) od NM, Normal dohraje kazdy s cimkoliv, jak psal Mara, myslim, ze vetsina z nas pociti silnou brzdu v NM...Ale ono to pujde Preju vsem hodne stesti
V A2 uz to takova hitparada neni, az do Arcane Sanctuary nepadlo nic, snad dva sety...Konecne snad dneska uploadnu screeny, at to mam na cajku, a ze jich jsou tuny...Jinak progres budu psat az (pripadne) od NM, Normal dohraje kazdy s cimkoliv, jak psal Mara, myslim, ze vetsina z nas pociti silnou brzdu v NM...Ale ono to pujde Preju vsem hodne stesti
- BliiNky
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
@Javurek - neviděl bych to až tak černě, projít normal jde totiž skutečně se vším Stačí jenom chtít. A do tý doby ti nějakej unique určitě padne
Javurek: Třeba budeš mít štěstí na nějakou zbraň, která třeba bude mít malý damage, ale bude mít zase CB :-) A s tím už to půjde nějak umlátit.
HC grál: 537/516 (-21)
- Cirdan
- Wraith
- BattleTag:Cirdan #2807
Nějak jsem nenašel odpověď na tuhle otázku, tak nevím, jestli si ten amulet mohu nasadit nebo ne.BladeMaster píše:Mám jednu otázku - považuje sa za unikátny predmet aj predmet questový? Mám na mysli Amulet of the Viper. Keď áno, tak každý si nasadí aspoň jeden amulet počas normal obtiažnosti
Zima se blíží.
@Cirdan:Popravde jsem nad tim sam vcera premyslel , kdyz jsem ziskal Viper amulet, ale bohuzel ne, sice ma unique vzhled, ale o unikatni predmet jako takovy se nejedna, je to predmet questovy, takze ne, neda se pouzit
Tak dneska nemám moc času... asi někdo jiný zaujme mojí první pozici v žebříčku
Každopádně všem přeju hodně štěstí
... a doufám, že všichni přežijeme alesoň ten normal
Každopádně všem přeju hodně štěstí
... a doufám, že všichni přežijeme alesoň ten normal
- BladeMaster
- Wraith
Ja sa dnes chystám dokončiť 4. akt a potom uvidím, tiež toho času dnes moc nie je. A taktiež súhlasím, že skutočný Random Hero Challenge začína až na NIghtmare.
Edit: Tak 4. akt je za mnou, dnes som pokračoval až od waypointu v River of Flame, tak to bola ozaj rýchlovka. Súboj s Diablom bol veľmi napínavý a stala sa mi čudná vec, ktorú som už popísal v reporte. A samozrejme za celý akt ani jeden unikát, aj keď celkovo akt dopadol nad moje očakávania.
Edit: Tak 4. akt je za mnou, dnes som pokračoval až od waypointu v River of Flame, tak to bola ozaj rýchlovka. Súboj s Diablom bol veľmi napínavý a stala sa mi čudná vec, ktorú som už popísal v reporte. A samozrejme za celý akt ani jeden unikát, aj keď celkovo akt dopadol nad moje očakávania.
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Mephisto úpálen a 3.akt je za mnou. Taky mi v něm nepadl ani jeden unique item. Nu což...budu si muset vystačit s těma šitama, který mám, protože ani jedno kouzlo už není použitelný. Než 3x nabiju Blades of Ice, tak je to věčnost, protože tak 6x minu. Není IAS, není Attack Ratting, nejsou rezy, není dmg...4.akt bude kulervoucí Jestli tam budu mít Grotesque, tak jsem vyřízenej. Protože než zabiju jedno mrně, tak mamka porodí další 3 kusy
Doplněny/aktualizovány všechny fotky v progressu.
Doplněny/aktualizovány všechny fotky v progressu.
Gratulace k udolání pána nenávisti... jinak Grotesque jsem měl v každé mapě, a taky mě dost štvaly (tebe ale budou štvát mnohem víc díky tvému buildu)
Už se jdu podívat na příběh
Už se jdu podívat na příběh
Dark_Deamon: Great Marsh jsi vynechal?
Edit: Aha, některé části Flayer Jungle máš pojmenované jako Great Marsh :-)
Edit: Aha, některé části Flayer Jungle máš pojmenované jako Great Marsh :-)
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem zvolil nedobrovolně cestu velkého restartu.
Tombs of Tal Rasha, jako vždy přiběhnu jako první k těm, co oživují ostatní. Na merca i Warriorku se seběhnou kostry i skaraby...co udělá warriorka? Šoupne do nich dragon tail, v místnosti milion blesků, nevím jak se to povedlo, ale většinu jsem stojící u toho šmejda unravelera pochytal já. Unraveler na mě dejchne a hned potom do mě hrábne drápama...bohužel s criticalem, což znamená pokles tak 30-40 života za sekundu. Rychlý pokus o nabití sání se navíc nezdařil, kvůli těm bleskům, které mě poslaly do ukrutného hit recovery.
Jakmile jsem s otevřenou pusou koukal na to, co se děje (tuhle situaci jsem zažil poprvé bez mezistupňů horkosti, všude jinde v hrobkách pohodička), vidím zelenou kouli prázdnou s 1 životem!!!
Utíkám od Unravelera pryč, zmáčknu rejuvku (poslední, co jsem měl), o sekundu později jsem měl už zas 1 život a jen tak tak jsem uhnul unholy boltu. Vypil jsem naráz všechny léčivé poty, ale hodnota života i přes účinek prayeru merce kvůli přespříliš silnému jedu stále 1!!!!!
Snažim se dostat do dveří, kde nikdo není, abych vyčaroval TP a šel se doléčit do města. Bývalo by se mi to povedlo, ale ta kráva Shadow Warrior musela v momentě, kdy jsem obíhal kolem ní, kopnout další Dragon Tail!!! Vyhnout se všem lightning boltům za těchto podmínek opravdu nešlo.
Takže jsem opět na nule. Ale tento char je příliš dobrý na to, abych to vzdával, takže losovat znovu pro sebe nebudu a doufám, že na druhý pokus se dostanu dál. Tento char svůj potenciál má.
Tombs of Tal Rasha, jako vždy přiběhnu jako první k těm, co oživují ostatní. Na merca i Warriorku se seběhnou kostry i skaraby...co udělá warriorka? Šoupne do nich dragon tail, v místnosti milion blesků, nevím jak se to povedlo, ale většinu jsem stojící u toho šmejda unravelera pochytal já. Unraveler na mě dejchne a hned potom do mě hrábne drápama...bohužel s criticalem, což znamená pokles tak 30-40 života za sekundu. Rychlý pokus o nabití sání se navíc nezdařil, kvůli těm bleskům, které mě poslaly do ukrutného hit recovery.
Jakmile jsem s otevřenou pusou koukal na to, co se děje (tuhle situaci jsem zažil poprvé bez mezistupňů horkosti, všude jinde v hrobkách pohodička), vidím zelenou kouli prázdnou s 1 životem!!!
Utíkám od Unravelera pryč, zmáčknu rejuvku (poslední, co jsem měl), o sekundu později jsem měl už zas 1 život a jen tak tak jsem uhnul unholy boltu. Vypil jsem naráz všechny léčivé poty, ale hodnota života i přes účinek prayeru merce kvůli přespříliš silnému jedu stále 1!!!!!
Snažim se dostat do dveří, kde nikdo není, abych vyčaroval TP a šel se doléčit do města. Bývalo by se mi to povedlo, ale ta kráva Shadow Warrior musela v momentě, kdy jsem obíhal kolem ní, kopnout další Dragon Tail!!! Vyhnout se všem lightning boltům za těchto podmínek opravdu nešlo.
Takže jsem opět na nule. Ale tento char je příliš dobrý na to, abych to vzdával, takže losovat znovu pro sebe nebudu a doufám, že na druhý pokus se dostanu dál. Tento char svůj potenciál má.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Cirdan
- Wraith
- BattleTag:Cirdan #2807
Tak 1. akt za mnou, 2 unikáty (Greyform a Snakecord) a 2 setové předměty, jen mi nějak napadaly žezla, většinou mám grand, občas i war, ale dnes jen jedno crude grand. Každopádně to zatím docela padá, jsem zvědav na 2. akt. Rezisty díky paladinským štítům, unikátům a charmům také jsou (kromě lightning).
Zima se blíží.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
ZOMB: Díky. Vůbec se na ně netěším, protože věřím, že tam 100% budou. I když...ono je vlastně kdo tam bude. Každá potvora už bude mít kotel life a zabíjení bude zdlouhavé. Když se k tomu ještě přidá nějakej škaredej bosspack, tak to bude "veselý". Nevím proč, ale myslím si, že ten to akt bude moje konečná.
Příběh nepíšu. Jestli se dožiju konce Normal ontížnosti, tak potom něco málo sesmolím.
raisen: Ne, nevynechal. Ale když jsem fotil Great Marsh, tak jsem stál kousíčkem ve Flayer Jungle, ale jinak je to projití do posledního stromu
Příběh nepíšu. Jestli se dožiju konce Normal ontížnosti, tak potom něco málo sesmolím.
raisen: Ne, nevynechal. Ale když jsem fotil Great Marsh, tak jsem stál kousíčkem ve Flayer Jungle, ale jinak je to projití do posledního stromu
Fraxinus: Tyjo, tak to je mi líto, že Tě v podstatě takto zabil Shadow Warrior No ať se s další daří více, třeba bude mít větší štěstí na nějaké unikáty :-)
Dark_Deamon: Jo takto, mě to zmátlo, protože se většinou dívám na název lokace nahoru :-) Ta džungle mi přijde totiž všude stejná
No, tak hodně štěstí do čtvrtého aktu, ať něco užitečného padne.
Dark_Deamon: Jo takto, mě to zmátlo, protože se většinou dívám na název lokace nahoru :-) Ta džungle mi přijde totiž všude stejná
No, tak hodně štěstí do čtvrtého aktu, ať něco užitečného padne.
Fraxinus: To je škoda, že jsi ripnul takhle brzo... upřímnou soustrast
Alespoň že pojedeš dál a nevzdáváš to
Hodně štěstí s novou postavou
Alespoň že pojedeš dál a nevzdáváš to
Hodně štěstí s novou postavou
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
raisen: Dal jsem k těm fotkám i názvy podle souborů, jak to mám v ntb, takže teď už to bude 100% přehledné Navíc...když jsem fotil Great Marsh, tak tam jde trošku vidět, že tam vede cesta dál To "(N)" znamená jako Normal obtížnost. Potřeboval bych nějakej unikátní claw Nebo aspoň jakýkoliv botky. Co si ale nejvíc přeju, tak ať mi co nejdřív padne Sol runa a suroviny, ze kterých vytvořím Perfect Emerald (mám 1 Flawless, takže to zachrání i Gem shrine), abych mohl mercovi upnout kvér. Defacto on naši kocábku drží nad vodou.
Fraxinus: To je škoda Já taky přemýšlel, jestli mám hodit jeden bodík do SW, aby mi někdo další odlákával pozornost. Nakonec jsem se na to ale vyprd. Ať se nové ženě daří líp
Vůbec se mi po těch schodech nechce dolů
Fraxinus: To je škoda Já taky přemýšlel, jestli mám hodit jeden bodík do SW, aby mi někdo další odlákával pozornost. Nakonec jsem se na to ale vyprd. Ať se nové ženě daří líp
Vůbec se mi po těch schodech nechce dolů
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Raisen: Jo, neuvědomil jsem si, jak moc je tahle "pomocnice" ve společnosti skarabů nebezpečná. Měl jsem je svým dragon tailem zlikvidovat nejprve já sám...pak si už mohla kopat do koho chtěla. Měl jsem udělat raději pauzu.
Zomb, Dark Deamon: Díky. A démone, pokud dáš do dragon tailu bod taky, tak se 4. aktu bát nemusíš.
Zomb, Dark Deamon: Díky. A démone, pokud dáš do dragon tailu bod taky, tak se 4. aktu bát nemusíš.
...Ancients, go, go go!
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
III. akt rovněž za mnou, Mephisto jako vždy zklamal (co se dropu týče) Následující akt bude peklo, jelikož začínám výrazně pociťovat absenci jakéhokoliv zdroje CB. Nemám ani tak starosti s Diablem jako spíš s bosspackem Venomlordů u sealu v Chaos Sanctuary, na ty budu muset obzvlášť opatrně...
Fraxinus: Tak ať to zas rozjedeš ve velkým stylu. Ten rip nemusí být úplně od věci, protože pokaždé, když začínám s toutéž postavou nanovo, tak se unikáty jenom sypou. Snad se ti rovněž poštěstí
Edit: Aktualizován progress a doplněny screenshoty.
Fraxinus: Tak ať to zas rozjedeš ve velkým stylu. Ten rip nemusí být úplně od věci, protože pokaždé, když začínám s toutéž postavou nanovo, tak se unikáty jenom sypou. Snad se ti rovněž poštěstí
Edit: Aktualizován progress a doplněny screenshoty.
Naposledy upravil(a) BliiNky dne 05.11.2012, 15:07 hod., celkem upraveno 1 x.
Fraxinus: Úprimnú sústrasť:-(Ako mnohí vravia určite budeš mať viac šťastia na druhý pokus:-)
Turnaj je zaujímavý a som zvedavý ako ďaleko sa dostanem pri players 8.S Andariel to bol celkom dlhý súboj:-)
Turnaj je zaujímavý a som zvedavý ako ďaleko sa dostanem pri players 8.S Andariel to bol celkom dlhý súboj:-)