Dobre ranko
Ak niekto zacina hrat HC alebo to ma rozohrane tak by si mal precitat toto, je to dlhsie ale stoji to zato:
no asi uz viete ze som zhanal vymenu SC goldov za HC .. a po vcerajsom dni som rad ze sa tak nestalo .. a zato asi vdacim vysokym poziadavkam ludi, ktory sa snazia vyzmikat trade v pomere 1:3.5-3.8 .. popravde po vcerajsku ma premna HC gold cenu asi tak 0 .. ale ze uplna nula

(mozno trade v pomere 3.5-3.8:1) dovod ? dostaneme sa ktomu ..
ked som dokoncil SC za barbara a maga tak som si povedal ze by bolo fajn to dokoncit za barbara aj na HC

tak som zalozil postavu a isiel nato .. lvl 48 smrt .. druhy pokus lvl 60

na hell obtiaznosti to bolo ku koncu uz trosku ohubu kedze este nebol lvl 60 a veci s + all res .. hned ako som dal lvl 60 som nakupil veci z AH za par goldov (kedze som moc nenafarmil som nemohol minat, max za jednu vec 50 000) a hned sa hralo lepsie .. som dokonca dokoncil aj inferno akt 1 .. ked som isiel do druheho aktu uz to bolo tazsie takze naspat do ackt 1 a farmit .. vylepsil som postavu a staty uz boli ok .. ale este som chcel pre istotu viac nafarmit .. lenze co cert nechcel znamenalo to moju smrt !

(uz som otom pisal tak to nechcem opakovat) .. pocit ze nato mam ma donutil zacat barbara este raz .. penazi moc nebolo ale aj tak na prvy pokus lvl 60 a bol som na inferne .. lenze v tom case uz na AH neboli ziadne veci (asi koli tomu ze ludia to prestvaju hrat, a ked tam boli veci ta cena bola ozaj chora .. aj za low veci) nakupil som teda v ramci moznosti co sa dalo (jedna vec max 20-50 000) .. zo skusenosti co som mal predtym som si myslel ze tie veci co mam nasebe na dokoncenie act 1 stacit nebudu ani za boha

(som mal asi 2x horsie veci ako prvy barbar) .. tak som sa pustil do zhanania goldov na HC .. probleeem jak hovado, vsetci su hamizny a ten trade 1:3.5-3.8 je mimo reality ale total !

inac len pre info to uz bol vonku novy patch = mensi dmg na MPckach .. vcera som uz nevydrzal a ze sak co .. idem to skusit .. tak som isiel dotoho z vecami co mam teraz na sebe (veci co som nakupil ked som boll na hell lvl 60, odvtedy som nenasiel nic na AH za low ceny)
Na prvy pokus act 1 a act 2 jak maslo !! (zvolena obtiaznost MP0) .. teraz to myslim doslova ze to bolo jak maslo, za cely vecer ani len naznak smrti ale ze ani zdaleka (nevyzdvihujem moj skill hrania ale skor poukazujem na neskutocne lahky priebeh hry na MP0, to som mal vacsie problemy na nightmare rofl)
Takze kazdy kdo by chcel dokoncit HC ako ja tak mi verte ze neexistuje lepsi cas !! a hlavne nech vas ani nenapadne minut co i len cent ci 1 SC gold na ziskanie HC goldov! *-)
toto uz nieje vyzva ze dokoncit HC .. premna teraz bude vyzva dokoncit to z vecami co mam

samozrejme niesom magor a ked bude naznak tazkej situaciu upgreadnem svoje veci (co teraz uz nebude problem kedze goldy umna sa hromadia a aj drop obcas potesi, uz len pockat na neaku legendarku).. pri tom ako som dokoncil akt 1 a 2 som nazbieral pomerne slusne mnozstvo goldov zo zeme (tie dropy

1, 2, 3000, radost zbierat, a to si neviem predstavit kolko musia mat ludia co BOTuju, takze prosimvas povie mi niekto dovod vymeny 1:3.5-3.8 ???!!!) ludia co som ich ziadal o pomoc maju paragon 20-40 a stale chcely ma namotat na pomer 1:3.5-3.8 = CHORE .. nic v zlom ale ak to mne pripada lahke tak ludia co maju 10x lepsie veci to musia hrat naslepo.
teraz to uz je jedno, uz urcite nezhanam HC goldy!
act 2 som dal z rezervou jak svet tak act 3 by mal byt lahoda tiez

a act 4 uz len ceresnicka na toret
ja si myslim ze aj toto je dovod preco ludia koncia z HC .. neni tam vyzva (po patchi ludia vsade pisali ze ake to je lahke, ja hram SC na MP5-6 a bavi ma to ale ani som len neskusal MP0 .. ved to je nieco ako -100 % oproti tomu co bolo) .. nech si hocikto pise co chce , situacia na AH vypoveda o pocte ludi co hraju .. uz som stretol vela ludi co koncia s HC a bud uplne koncia s D3 alebo migruju na SC .. lenze chcu si nahrabat tak sa snazia presadit nezmyselni trade 1:3.5-3.8 ..

Vela stastia ludia pri oblbovani ludi
tolko mo jnazor na HC

ludia co zomrely pred patchom to mozu naozaj lutovat
PS: jasne aj HC moze byt tazke na vyssom MP ale naco ? premna je viac nez dost ked blikne achievement ze som dokoncil HC *-) a minat peniaze na HC goldy na progres je ubohe .. kedze to mozete stratit behom sekundy vsetko !! ak chcete naozaj investovat do hry tak SC jednoznacne.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Quin ... o/21291158 = moje smiesne veci ktore su viac nez dost na dokonceni ACT 2 Inefrno HC (a verim ze aj act 3 sa stym da)