No legendary club
Práveže drop je navýšený až až, to že padá crap je druhá vec Každopádne neverím že sa teraz nájde človek ktorý sa sťažuje že to nepadá, chápem že može prísť "smolné" obdobie a pár hodín nepadne nič ale byť 10h bez legendárky je podla mna nemožné
S4 Monk 1100+
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:FatboySlim#2129
Re: No legendary club
S 5NV mám mf 408% a padá to neustále... chodím mp 6 a jenom se to sype... to že to jsou srajdy, tak to je druhá věc.
Jak mi to před patchem vůbec nepadalo, tak po patchi 1.0.5 mi to padá až nějak moc. Hraji každý den cca 2- 5 hodin, podle toho, jestli jsem v práci nebo mám volno a každý den mi zatím padlo 2-5 legendárek. Většina je nic moc, ale něco se dalo i dobře prodat. Ale setovka mi zatím nepadla žádná a to už se blížím k 500 odehraným hodinám.
Tak já hraju několik hodin denně a za celé hraní Diabla 3 mi nevypadl jediný Legendary či setový předmět. Už mě to fakt nebaví Jezdil jsem teď VoA na MP0 a Watch Tower na MP1 a stále nic. Je to tím, že mám nízké MF? Mám kolem 200%.
josecek : je to tím, že máš blbou IP , možná serial key.
Houpe, prohledal jsem všechny Tvoje příspěvky zde na fóru a nikde jsem nenašel avizovaný návod na změnu IP. můžeš mě prosím popostrčit? díky
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6794229864#1 , sám jsem nezkoušel a ani nevím, jestli 1.0.5 to bude fungovat. Tu jsem zkoušel asi jen hodinu. Jak už jsem tu mnohokrát psal, nevěřím, že drop je v D3 o štěstí, a pokud je pravda, co píšeš, že si ještě legendárka nedropl a zároveň je pravda, že někdo dostane 8 denně (což je předpokládám tak 1 za 2 hod při 16h hraní), tak to o štěstí fakt nebude. (a o MF)
Večer vyzkouším a podám report. Zatím díky
Tak tohle mi nikdo neuvěří. Zkusil jsem si pohlídat IP adresy podle uvedeného návodu a asi na pátý pokus jsem dostal .77. Jel jsem quest Imprisoned Angel s NV5 a MP1 a dojel jsem až k Butcherovi - nic extra nepadlo. Druhý run - IP .88, opět s NV5 a MP1, jsem jel Watch Tower a Southern Highlands. Hned po překročení mostu Highlands Crossing mi ze skupinky monster vypadla setová helma. Tak to mi hlava vážně nebere... a to všechno cca po hodině a půl hraní.
Důkaz místo slibů:
Důkaz místo slibů:
iba taka rada : zacnite trosku viac hrat a ono to zacne padat .. jasne jasne nemusite namna hned kricat ze "ja mam odohranych 500 hodin a ty mi tu ides pisat ze hraj viac" .. ani mne to nepadalo ale teraz to ide slusne ono hodka denne neni bohvie co .. hry su nato aby sa hrali, ak nemas cas tak sa nehraj *-) a ak hras hodku denne nemozes cakat jahody kazdy den ved to predsa poznate vseci : "ak nehras nemozes vyhrat"
a hned bude clenov v tomto clube menej
a hned bude clenov v tomto clube menej
Quincey: včera jsem se dostal domů až pozdě, tak jsem mohl hrát jen chvíli, ale třeba v sobotu jsem hrál 6 hodin v kuse a nic nevypadlo (stejně jako za celé dva měsíce od koupě D3) Ale budu Ti věřit, že teď to bude padat
Ja stale tvrdim ze ten ich random je fake. Raz to vyjde najavo ( podla mna este take 2 roky ) a bude sa vediet presne kde co kedy pada, ako tomu bolo v d2lod.
no ja verim tomu ze to je random (je jedno v akom akte farmim a aj ked kukam streamy tak ludom to pada vsade) a este taka drobnost : MP a MF zohravaju strasne velku ulohu v dropoch.
ked som s kamosom farmil kluce tak jemu neustale padali legendarky ale ozaj ze stale az mi neostavalo nic ine len sa smiat jasne ked mu dropovali veci ako VileWard, Lacuni, IK veci uz som sa moc nesmial ale skor zavidel .. lenze on beha s MF 500+ ..
po poslednom patchi kde je znizeny dmg od mobov kazdy presiel na vyssi MP .. a to som spravil aj ja a zrazu to pada
vacsina ludi co pisali na fore ze rano pri kavicke si dal jeden run a hned mu padli veci behaju MP7-8 takze to je dalsi dokaz.
este tak dva tyzdne dozadu som aj ja bol skepticky a teraz uz niesom.
PS: aj ja pracujem takze cez tyzden sa ktomu dostavam len po veceroch a cez vikend sa to snazim dohnat .. aj tak je vonku zima
PS2: http://sk.twitch.tv/d3_inigomontoya toto je priklad toho ze legendarky padaju .. typek uz ma skoro 300 legendariek od 1.05 .. a koli nemu mam stale chrobaka v hlave ze v parte legendarky padaju este lepsie .. on beha 4xbox .. a aj ja ked raz zacas si zbehnem kolecko v parte tak to padne lepsie , ale to je len moj dojem vobec to neni podlozene
ked som s kamosom farmil kluce tak jemu neustale padali legendarky ale ozaj ze stale az mi neostavalo nic ine len sa smiat jasne ked mu dropovali veci ako VileWard, Lacuni, IK veci uz som sa moc nesmial ale skor zavidel .. lenze on beha s MF 500+ ..
po poslednom patchi kde je znizeny dmg od mobov kazdy presiel na vyssi MP .. a to som spravil aj ja a zrazu to pada
vacsina ludi co pisali na fore ze rano pri kavicke si dal jeden run a hned mu padli veci behaju MP7-8 takze to je dalsi dokaz.
este tak dva tyzdne dozadu som aj ja bol skepticky a teraz uz niesom.
PS: aj ja pracujem takze cez tyzden sa ktomu dostavam len po veceroch a cez vikend sa to snazim dohnat .. aj tak je vonku zima
PS2: http://sk.twitch.tv/d3_inigomontoya toto je priklad toho ze legendarky padaju .. typek uz ma skoro 300 legendariek od 1.05 .. a koli nemu mam stale chrobaka v hlave ze v parte legendarky padaju este lepsie .. on beha 4xbox .. a aj ja ked raz zacas si zbehnem kolecko v parte tak to padne lepsie , ale to je len moj dojem vobec to neni podlozene
j tak to by mě zajímalo co tam bude, když to takhle neníDeef píše:Ja stale tvrdim ze ten ich random je fake. Raz to vyjde najavo ( podla mna este take 2 roky ) a bude sa vediet presne kde co kedy pada, ako tomu bolo v d2lod.
Nevěřím vlastním očím, že jsou lidé ochotni věřit fámám o padavých/nepadavých IP. Běhal jsem dlouho s MF kolem 200 a padalo mi prd. Teď mám mf přes 400 díky monster power, vyššímu paragonu i dvěma itemům s mf na sobě a padá to pořád. Včera za hoďku v act3 tři legendárky, jedna šla do stoupy hned (gladiator gaunlets) a zbylé dvě se rolnuly velmi špatně, takže také stoupa (Triumvirate a Mara). Prostě mějte dostatečné MF a hrajte a bude vám to padat i na IP, na kterých to padat nemá.
No vidíš a mě začali padat dobré Legendary, až po tom, co jsem se na MF úplně vykašlal a všechny itemy s MF prodal. Dobrými Legendary myslím ty, které jsou prodejné za 10M a více. Předtím mi Legendary sice taky padaly, ale samý crapy.
Zajimave tady ty teorie o tom, ze aby ti to zacalo padat musis mit 1500 MF a hrat na MP10 Prekvapive mi to zacalo padat za po patchi 1.05. a to tak, ze bezne 8 lege+setovek za par hodin a vsechno mi to padalo na MP1-2 s MF cca 300.
Cim vice mobu zabijes, tim mas vetsi sanci na nejaky slusny drop. Tj tak jediny cemu verim
Cim vice mobu zabijes, tim mas vetsi sanci na nejaky slusny drop. Tj tak jediny cemu verim
No mě to zase padá na MP4+ , ale myslím že MF fakt na drop Legendary vliv nemá.
Samozrejme s pribybavjicimi upgrady meho wizarda jsem se taky posunul na vyssi MP a pada to stejne