Pro Lumpuse
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Na crity hraje snad kazdej char ne?bez nich se dmg vytahuje blbe.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- Lumpus
- Wraith
- BattleTag:Lumpus#2123
Re: Pro Lumpuse
tak j ale já jsem myslel toho klasického critical mass wizze s diamond skinem, energy twisterem, explosive blastem, třeba mě to hrát takto nebavilo.
Jinak díky ta téma
PS: ted sem na aukci koupil dobré rukavice pouze za 200 000 ! tady: http://i.imgur.com/P36hH.jpg myslím si že ujdou
Jinak díky ta téma
PS: ted sem na aukci koupil dobré rukavice pouze za 200 000 ! tady: http://i.imgur.com/P36hH.jpg myslím si že ujdou
- Kuki10
- Globální moderátor
Ja ti psal ze tenhle build jen zkousim jinak hraju ciste archona a nekdy hydru tam se dostanu na 180-200k a easy, stejne ten critical je easy, jen potrebujes dost crit chance...
Od doby co mam wandku s life stealem tak ani nemusim utijat pryc, stiham to healovat, zvlast v archonovi.
Od doby co mam wandku s life stealem tak ani nemusim utijat pryc, stiham to healovat, zvlast v archonovi.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Lumpus
- Wraith
já se dostanu i přes 200k, ted bez buffu mám skoro 150k, asi souhlasím že hodně dělá ta wandka s lifestealem moje runa blood magic na weapon magic nestačí, ale spectral blade s healing blades jsou dobré, jen ta vzdálenost.
- Kuki10
- Globální moderátor
Jj runa je uplne k nicemu, ten life steal je neskutecnej.
Spectral blade jsem nikdy nepouzival.
Kup si wandku s life stealem i kdyz ti mozna o neco stahne dmg, ale nejakych 10,20 k ani nepoznas.
Spectral blade jsem nikdy nepouzival.
Kup si wandku s life stealem i kdyz ti mozna o neco stahne dmg, ale nejakych 10,20 k ani nepoznas.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
zajimavy ze ja mam taky wandu s LS a reflecty teda neuhealuju, musim se healovat pres normalni moby. Sice mam "jen" 2.20% ale ze by to delalo takovej rozdil to se mi teda nezda
- Kuki10
- Globální moderátor
S reflectama jak kdy, sam to nechapu:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Reflecty nepřehealuješ. Možná tak před tím, než opravili ten bug, kdy nedávali žádnou dmg. Každí ale dávají jinou dmg, podle toho jakej mají ty Elity Armor, nebo jak se to u monster jmenuje .
souhlas s kojotem, nektery se daj ale takovy falleni to je skoro jasny ik
ono jde asi aji o to jakej spell pouzivas.Prislo me ze treba piercing orbem se healuju vic nez lighting blastem..ale beru to jen tak od oka a testoval sem to jen chvili takze netvrdim, ze to je pravda
Při 145-173k damage mám 3% life steal a též jedu v archonovi "tank mode" - oni mě koušou, já se na nich léčím
Nicméně reflect je někdy tak šílený, že i přes life steal 3% a 900 regen jsem mrtvej po 3-5s boje Ale třebas u Siebreakera (infernal machine) ten reflect tolik nebere, má asi vyšší armor a tudíž mi zdraví jde dolů pomaleji že není problém. U elit co mi dávaj hodně je fakt jediná možnost léčit se na okolních mobech, lahvičkou či snad archona ani nejet a přežívat to v diamond skinu
Nicméně reflect je někdy tak šílený, že i přes life steal 3% a 900 regen jsem mrtvej po 3-5s boje Ale třebas u Siebreakera (infernal machine) ten reflect tolik nebere, má asi vyšší armor a tudíž mi zdraví jde dolů pomaleji že není problém. U elit co mi dávaj hodně je fakt jediná možnost léčit se na okolních mobech, lahvičkou či snad archona ani nejet a přežívat to v diamond skinu
-
- Gorebelly
- BattleTag:casperdeluxe#2494
Ono taky záleží na tom, kolik těch elitek zasáhneš najednou. Jelikož je Siebreaker sám, tak se to uhealovat asi dá. Já teda LS nemám. Mám Lps asi 1700 teď a reflect je to nejhorší co může být. Taktika je poslat meteor a doufat, že to nezasáhne všechny tři elitky. To jsem mrtvej jedním meteorem.
Celkem by mě zajímalo, jak to ve skutečnosti funguje. Trošku jsem to od oka počítal. Ten reflect podle mě vrací +-2%dmg. Takže když dám ranu za 200k a mám 3%LS, tak mě to ubere 4k HP a následně nahealuje přes 1,2K HP LS? nebo se to rovnou odečte a ubere mě to 2,8k?
Celkem by mě zajímalo, jak to ve skutečnosti funguje. Trošku jsem to od oka počítal. Ten reflect podle mě vrací +-2%dmg. Takže když dám ranu za 200k a mám 3%LS, tak mě to ubere 4k HP a následně nahealuje přes 1,2K HP LS? nebo se to rovnou odečte a ubere mě to 2,8k?
no ono jde o to, ze LS je taky na inferno snizeni a myslim, ze to je asi o 80%
-
- Gorebelly
to vím. To už je v tom výpočtu zahrnutý
Ubere ti to 2,8k. U uber Siegebreakera je to tím, že má vysokej Armor, takže to tolik neubírá. Jinak je jedno jestli hituješ jednu, nebo víc elitek. Když by to vracelo třeba ty 2% a ty budeš mít 3% LS a 200k DPS, tak když budeš dělat dmg jenom jedné tak je to těch 2800, když třeba třem, tak je to 3x tolik, takže poměrově to vyjde na stejno.casperdeluxe píše:Ono taky záleží na tom, kolik těch elitek zasáhneš najednou. Jelikož je Siebreaker sám, tak se to uhealovat asi dá. Já teda LS nemám. Mám Lps asi 1700 teď a reflect je to nejhorší co může být. Taktika je poslat meteor a doufat, že to nezasáhne všechny tři elitky. To jsem mrtvej jedním meteorem.
- Lumpus
- Wraith
Wow jsem strašně rád, že jsem zavdal k takové rozsáhlé debatě
-
- Gorebelly
Ok. Teď už tomu rozumím. Problém u mě nastane tehdy, Když meteor critne a dá za 800k. To ležím na ranu. Mám ubohých 24k HP. Jinak Diamond skin pohltí reflect dmg? To by pro mě byla jediná varianta jak reflect ustát. Vždyť mě zabije i moje hydra Musím ji občas odvolat abych neumřelkojot píše:Ubere ti to 2,8k. U uber Siegebreakera je to tím, že má vysokej Armor, takže to tolik neubírá. Jinak je jedno jestli hituješ jednu, nebo víc elitek. Když by to vracelo třeba ty 2% a ty budeš mít 3% LS a 200k DPS, tak když budeš dělat dmg jenom jedné tak je to těch 2800, když třeba třem, tak je to 3x tolik, takže poměrově to vyjde na stejno.casperdeluxe píše:Ono taky záleží na tom, kolik těch elitek zasáhneš najednou. Jelikož je Siebreaker sám, tak se to uhealovat asi dá. Já teda LS nemám. Mám Lps asi 1700 teď a reflect je to nejhorší co může být. Taktika je poslat meteor a doufat, že to nezasáhne všechny tři elitky. To jsem mrtvej jedním meteorem.
Diamond skin absorbuje reflekt dmg a pocas diamond skinu si stihnu vyhealovat na tolik abych mohl dat další dmg , během cd na diamond skind dam lahev a takhle bohužel to kombinujem dokavaď reflekt elity nebo siegebreaker nechcipne :-)
nj DS by se me taky hodil stim uz bych to dal vpohode..ale tam by me zase chybyl teleport a ten me casto dostane z pruseru