Legendarky a setovky? jak na ne?
no dal som si jeden D3 vykend a celkom to islo si myslim ono to pada (aj po najnovsom update) .. len treba hrat *-)
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Papagaj#2656
Re: Legendarky a setovky? jak na ne?
Rano pred tym jak som siel do roboty som si dal malu rozcvicku a v A3 lvl 2 mi padli 3 legendarky z bielych mobov behom 5 minut
A to som nemal ani valory no ja to drtim na MP8 a padaju jak hrusky, takze mam prakticky nonstop doubledrop. Ta sanca je tam myslim 79% pri MP8.
A to som nemal ani valory no ja to drtim na MP8 a padaju jak hrusky, takze mam prakticky nonstop doubledrop. Ta sanca je tam myslim 79% pri MP8.
mat 320k dmg tak aj ja beham MP8 *-)
Nechci se chlubit, ale mrkněte na mého DH konkrétně kuš a šípy to se mi včera podařilo dropnout cca během hodiny.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/bagl ... o/11040069
pardooon som unaveny po vikende farmenia klucov a odniesli si to moje oci
-
- Gorebelly
SKoda ze nerollnula este 1 soket miesto toho intelectu.... cena by potom bola cca 1 000 000 000 +, ale aj tak ta to muselo poriadne boostnutBaglik píše:Nechci se chlubit, ale mrkněte na mého DH konkrétně kuš a šípy to se mi včera podařilo dropnout cca během hodiny.
Tak ten 2 socket by byl taková třešnička na dortu ale i tak kvůly těmto 2 dropům jsem zase začal hrát za DH, Jinak šípy padli z klíčníka v 1 actu a kuš z Uberbosse boužel už nevím z kteréhoPapagaj píše:SKoda ze nerollnula este 1 soket miesto toho intelectu.... cena by potom bola cca 1 000 000 000 +, ale aj tak ta to muselo poriadne boostnutBaglik píše:Nechci se chlubit, ale mrkněte na mého DH konkrétně kuš a šípy to se mi včera podařilo dropnout cca během hodiny.
No tak me za vikend padla moje prvni setova vec od zacatku D3. Padla v desote sands na MP2 . Ale je to jedina vec za vikend a navic ten roll dopadnout hur snad ani nemohl. Takze hodne smutny. Fakt nechapu jak kazdymu pada 5 legendarek a podobne na run ..
-
- Gorebelly
http://www.diabloprogress.com/items/eu/ ... rtby=score
Hmmm od dropu je takmer 2 mesiace a moja echoing fury je stale najlepsia v EU v pomere DPS/vysoky lifesteal/soket/intellect
Ked si spomeniem na identifikaciu az ma zamrazi
Hmmm od dropu je takmer 2 mesiace a moja echoing fury je stale najlepsia v EU v pomere DPS/vysoky lifesteal/soket/intellect
Ked si spomeniem na identifikaciu az ma zamrazi
No páni.... ty sis něco dropnul?
-
- Gorebelly
Taka aku som chcel na AH nikdy este nebola, tak som si ju musel zial vyfarmit
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
no neviem ci je to lepsie ako original wizzard palicka, ale ako myslis.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
a inak v tej tabulke nie su vsetcia.Papagaj píše:Taka aku som chcel na AH nikdy este nebola, tak som si ju musel zial vyfarmit
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
Tak ja som to myslel, tak ze az moc tvrdo si to povedal az skor povysenecky, ze by si to nenosil ani na lvli 40TrackThor píše:to sem nikdy netvrdil, si tak trochu kapitán ale odpad item už mě aspoň neboostne ty kdyby sis pořídil lepší zbraň, tak máš taky easy 20k dmg
No zbran mam kvoli life stealu a vitalite, bez LS je WD docela obmedzovany a potky minat nemienim. Takto aj na MP7 mozem stat v strede asi 15 bielych mobov a nemozu ma zabit. Ale pozeral som take nejake lacnejsie Echoing Fury (do 40 mega) s intel + crit hit a dalo by mi to 28k dps navyse. No setrim na nejake rukavice a tal rashu s 200+ vitalitou a Innna gate s intelom. Len som nebol lognuty v hre uz asi 4 dni bohuzial.
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
Nesnášim tuhle zbraň, ten fear je tam za trest, jakýkoli jiný cc by bylo super. Tuhle zbraň bych si nepořídil snad ani kdyby byla poslední možnej upgrade, když ji má v partě třeba ww barbar s tornadama tak to je fakt hrůza ty moby pořád někde nahánět.sgtmajfoley píše:Echoing Fury
ono než arogantně to mělo spíš vypadat tak, že do půl mega se daj sehnat fakt solidní itemy (pokud neberu bižu, tam je to tak 1,5)sgtmajfoley píše:Tak ja som to myslel, tak ze az moc tvrdo si to povedal az skor povysenecky, ze by si to nenosil ani na lvli 40TrackThor píše:to sem nikdy netvrdil, si tak trochu kapitán ale odpad item už mě aspoň neboostne ty kdyby sis pořídil lepší zbraň, tak máš taky easy 20k dmg
odkedy som zaregistrovany na fore mi zacali padaj aj legendarky/sety nahoda ? co ja viem, ale paci sa mi to
vacsina aj tak je odpad ale pada to ale su aj veci co potesia ako IK boty + belt (ten dokonca 3x) a vcera konecne IK ruky lenze tie stay :/ kam nato chodia
ale nevadi hlavne zeto pada a uz len cakam na IK chest
vacsina aj tak je odpad ale pada to ale su aj veci co potesia ako IK boty + belt (ten dokonca 3x) a vcera konecne IK ruky lenze tie stay :/ kam nato chodia
ale nevadi hlavne zeto pada a uz len cakam na IK chest
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
Tak u WD by to nevadilo vcera som aj skusal build s horrify, kde to je iba o feare. A bola sranda ako zlaty Tremor (fast) utiekol cez celu dlhu chodbu ako sa idek Ghomovi.Quetak píše:Nesnášim tuhle zbraň, ten fear je tam za trest, jakýkoli jiný cc by bylo super. Tuhle zbraň bych si nepořídil snad ani kdyby byla poslední možnej upgrade, když ji má v partě třeba ww barbar s tornadama tak to je fakt hrůza ty moby pořád někde nahánět.sgtmajfoley píše:Echoing Fury
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)