Technické problémy
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tatotakto#2253
Alebo si to mal zadara /annual pass/ z wow , a nezaplatil si wowko ako si sa zaviazal.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tato ... hero/67321Thulle píše: Řekni nám kolik ti je. Protože takhle hodnotit titul může opravdu jen člověk, kterému je pod 15. My se tu snažíme ty tituly racionálně zhodnotit.
- Ara
- Fallen Shaman
- BattleTag:Ara#2632
Re: Technické problémy
zdravim,
jeden technickej ohledne HW, uz nejakou dobu mam problem s dropem fps, kratkodobe 1-2s, je neco v nastaveni co by mohlo pomoct?
i5 2500, AMD 7950, 8GB ram, jedu to z SSD, v tom asi problem nebude, ovladace novy :-( stabilni fps, a jednou za 2-5min drop na 15 a sup na 60 ci 200, podle
toho co mam nastaveny....
diky za napady....
jeden technickej ohledne HW, uz nejakou dobu mam problem s dropem fps, kratkodobe 1-2s, je neco v nastaveni co by mohlo pomoct?
i5 2500, AMD 7950, 8GB ram, jedu to z SSD, v tom asi problem nebude, ovladace novy :-( stabilni fps, a jednou za 2-5min drop na 15 a sup na 60 ci 200, podle
toho co mam nastaveny....
diky za napady....
skus vypat antivirak ci pomoze, ak ne skus toto ale to sa tyka len doby od noveho patchu http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5270835538
- Ara
- Fallen Shaman
diky za radu, narazil jsem a zkousel to uz predtim, lagy se zjemni ale nezmizi, a pribude lehke jakoby chveni(cukani obrazu)....
tak uz nevim, vykonu na rozdavani a stejne je to na prd
tak uz nevim, vykonu na rozdavani a stejne je to na prd
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
Zapni Vsync... První hra, kde to má smysl
nevite nekdo k cemu jsou v D3 ty dve nastaveni MAX FPS ? TEd uz to byva ve vice hrach a me zajima jak presne to funguje jak je to dobry nastavit a proc ?
Diky za rady, nakonec se jako spravna ukazala ta od Kojota. I kdyz jsem s tim nic nedelal tak jsem najednou byl na americano serveru. S tim vykradenim jsem tomu neveril, zmizel mi totiz i veskery zaznam trade v aukcuch. No hlavni je ze to jede a muzu mastit dal. Diky
Ahoj poslední dobou sem i začal ostávat že mi Diablo zamrzne a pomůže jen tvrdý restart PC . Stává se to cca 1x za dvě hodiny. Sekne se jen Diablo protože kámoše jak mluví do TS slyším. Ctrl+alt+delete nic neudělá ani pokus o minimalizaci přes alt+TAB .
- freedom122
- Quill Rat
- BattleTag:mrFreedom#2948
Cau,
mam takovy problem. Omylem sem z mobilu odstranil aplikaci Authenticator a ted kdyz sem to stahnul znovu a nainstaloval tak me to do hry nepusti. Kod je proste spatne. Nevite prosim co s tim ?
mam takovy problem. Omylem sem z mobilu odstranil aplikaci Authenticator a ted kdyz sem to stahnul znovu a nainstaloval tak me to do hry nepusti. Kod je proste spatne. Nevite prosim co s tim ?
- Zmener
- Fallen Shaman
- BattleTag:McZmener#2115
Všimám si toho poslední dobou a dost mě to štve. Když hraju jde mi hra krásně plynule. Ale v urcitych lokacich se (třeba vstup do dungu apod) semi hra celkem zpomali. Fps jsem měl stále kolem 60 a latency jsem mel do 60 msec, takze v pohode. Dělá vám to taky? Je to problem serveru? Diky za info a pripadne rady.
Nastal mi problém - po obnovení systému mám hru na patchi 1.04 a nechce se mi automaticky nahrát pach 1.05 - hra jen zahlásí, že se automaticky nahraje, blikne launcher, že je hra updatována ale zůstane to při starém - co s tím?
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
pouzi sms protectfreedom122 píše:Cau,
klasika, dotahuje zo serverov. pri druhom rune to uz bude v poriadku.Zmener píše:Všimám si toho poslední dobou a dost mě to štve. Když hraju jde mi hra krásně plynule. Ale v urcitych lokacich se (třeba vstup do dungu apod) semi hra celkem zpomali. Fps jsem měl stále kolem 60 a latency jsem mel do 60 msec, takze v pohode. Dělá vám to taky? Je to problem serveru? Diky za info a pripadne rady.
si uplne reinstaloval windows? tak ci tak nanovo stiahny launcher.SIGUR píše:Nastal mi problém - po obnovení systému mám hru na patchi 1.04 a nechce se mi automaticky nahrát pach 1.05 - hra jen zahlásí, že se automaticky nahraje, blikne launcher, že je hra updatována ale zůstane to při starém - co s tím?
Edituj svoje příspěvky! kojot
Zdar. Po aplikování toho jejich hotfixu se mi hra neskutečně začla sekat, úplně všude. Hru jsem zkoušel nastavit i na minimální nastavení a nepomáhá. Vůbec netuším co s tím. Hra se mi seká způsobem běžím 5s zásek a pak sem úplně jinde nebo mrtvej Nemá někdo stejný problém? nebo nevíte čím by to molo být?
Mne to zacne sekat len nazaciatku takych prvych 5s asi a potom to bezi bez problemov ako predtym
Takže ani po reinstalu žádná změna. Fakt nevím co s tím.
Hoj.No já mám po tom novém patchi problém dostat se z první lokace do druhé.Hra mi při nahrávání vždycky padne do systému.Dělá mi to ale jen u jedné postavy.Wiz lvl 55,obtížnost hell.Mám Win 7 64 bit.Do toho patche šlo vše v poho.Máte někdo podobný problém?Nebo dokonce řešení? :-)
Menší dodatek Dělá mi to i u ostatních postav,takže se nemůžu dostat do Caldea s nikým.No nevím nevím ale po půl roce pořád nové chyby.Hlavně že se Blizzu sypou prašule.1 200 za polotovar je trochu divná legrace
- Ara
- Fallen Shaman
sekani v mem pripade skoro odstraneno, mam hru na SSD od zacatku, ale jak je tam min mista, pod 2GB tak se to nehorazne seka (zaplnil se, a nevsiml jsem si toho), od 5GB volneho mista vyse je to uz docela hratelny, obcas lag probehne, ale neni to tak casto a da se s tim zit
PO poslednim patchy mam chvilkama vetsinou na stale stejnych mistech hrozne propady FPS...napr,rakking crossing v act3 to pada z niceho nic z 60fps na 15fps.U magdy dokonce na 8fps,pred patchem se nic takoveho nedelo,vykonem PC to neni.A netusim co stim.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Presne tam me to delalo pred i po patchi a stale dela.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz