Legendarky a setovky? jak na ne?
tak to si musel mít hroznou výbavu, např. ty boty maj větší cenu, když se sešrotujou, offhand s průměrnou dmg 150? to bych snad nenosil ani na lvl 40
Re: Legendarky a setovky? jak na ne?
jsem wizzard mel jsem source co měl pruměr 260 ale tohle mi zvedlo dmg hp i protect tak proc ne
White Hat Hacker se vám stará o vaši bezpečnost a chrání vaše data.
Honkl
Honkl
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
no nepada to uz 2 dni. asi to tym hotfixom obmedzili
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
Ty si ju tiez nemal najlepsiu do nedavna a stale ani nemasTrackThor píše:tak to si musel mít hroznou výbavu, např. ty boty maj větší cenu, když se sešrotujou, offhand s průměrnou dmg 150? to bych snad nenosil ani na lvl 40
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
co máš za postavu a na jakým serveru hraješ ?Qwadrax píše:tak za dnesek zatim 6x uspech
unit:zealot
to sem nikdy netvrdil, si tak trochu kapitán ale odpad item už mě aspoň neboostne ty kdyby sis pořídil lepší zbraň, tak máš taky easy 20k dmgsgtmajfoley píše:Ty si ju tiez nemal najlepsiu do nedavna a stale ani nemasTrackThor píše:tak to si musel mít hroznou výbavu, např. ty boty maj větší cenu, když se sešrotujou, offhand s průměrnou dmg 150? to bych snad nenosil ani na lvl 40
- Azazelík
- Wraith
- BattleTag:Azazel#2270
daj sem link na svoj profileReptileSVK píše:no nepada to uz 2 dni. asi to tym hotfixom obmedzili
Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 08:11 hod., celkem upraveno 1 x.
- Černý vlk
- Wraith
- BattleTag:Ngwathorgoth#1668
taky mi přijde...středa: 6 legendárek, čtvrtek: 9...pátek: 3, sobota: 1, dnešek: 2ReptileSVK píše:no nepada to uz 2 dni. asi to tym hotfixom obmedzili
Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 08:11 hod., celkem upraveno 1 x.
-
- Zhar the Mad
aky hras MP a aky mas MF bez NV?
Me to prijde ze je to jak s rybarenim,vic to pada rano a vecer
White Hat Hacker se vám stará o vaši bezpečnost a chrání vaše data.
Honkl
Honkl
Já běhám 3 Act MP 1 classic Alkaizer run a na drop si taky nemůžu stěžovat . Denně mi padne cca 3-7 legendárek a to u toho většinou sedím 3-5 hodin max . Je jasné že člověku který u toho sedí déle , toho padne více takže si nemyslím že MF v tom hraje tu hlavní roli . Co jsem zkoušel , padá to všude cca stejně , nezáleží ani tak na MP spíše jde o to aby si člověk našel způsob farmy který mu vyhovuje a ono to časem prostě popadá samo . Sám jsem schopný jen ze země posbírat cca 200k za jeden run , trvá mi to zhruba 15M a chodím to hlavně kvůli paragonu,ten loot kolem beru spíše jako bonus , za den jsem tak schopný vydělat 30+m pokud padne alespoň 1 použitelná legendárka.
Je taky potřeba si uvědomit co je efektivnější takže to ne vždy může znamenat že vyšší nastavená hodnota MP může být výhodnější když si porovnáš čas/drop . Sám jsem schopný celkem v klidu dávat 4-5 MP ale ta 1 mi prostě vyhovuje a s dropem jsem spokojený
Je taky potřeba si uvědomit co je efektivnější takže to ne vždy může znamenat že vyšší nastavená hodnota MP může být výhodnější když si porovnáš čas/drop . Sám jsem schopný celkem v klidu dávat 4-5 MP ale ta 1 mi prostě vyhovuje a s dropem jsem spokojený
-
- Zhar the Mad
ja som hral vcera od cca 9:00 do cca 21:30 s prestavkami a nic mi nepadlo. tocil som act1, act2 aj act3 a nic !!! dokonca z kluciarov ani raz kluc. Vacsinou MP2, ale hral som aj MP4. Aky mate zakladny MF? hadam cez 300, ked vam to sype!
Mě od patche (asi 35 herních hodin) padly 3 legendárky v hodnotě dohromady 30 000. Za víkend (asi 15 herních hodin) nepadlo vůbec nic a to ani slušný rare. MP1 - MP7. MF z MP + valor + 20% item. Padá to méně než před 1.04 s ohledem na to, že je prakticky vše neprodejné.
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
-
- Zhar the Mad
no tak pozor! po patchi 1.0.5 to praveze sypalo. denne minimale 2 legendarky, ale skor od hotfixu to uz nepada.
Podle mě je toto téma zbytečné.
Žádný pořádný recept, jak na legendárky a setovky není. Prostě jen hrát hrát a doufat, že budete mít štěstí, jinak to nevidím.
Tudle mi nepadne půl dne nic, tudle 2 po sobě z obyč moba, tu padne z elitky ... je to těžko. Jeden den (u mě včera) padne i 8 kousků, další den jen 2 kousky.
No jedna věc je štěstí na drop, další štěstí pak je potřeba při rollnutí, které poslední dobou nemám, a to mám MF na maximálce. Prostě tomu všemu kolem nevěřím a jen hraju a když něco padne, tak se zaraduju a hotové
Žádný pořádný recept, jak na legendárky a setovky není. Prostě jen hrát hrát a doufat, že budete mít štěstí, jinak to nevidím.
Tudle mi nepadne půl dne nic, tudle 2 po sobě z obyč moba, tu padne z elitky ... je to těžko. Jeden den (u mě včera) padne i 8 kousků, další den jen 2 kousky.
No jedna věc je štěstí na drop, další štěstí pak je potřeba při rollnutí, které poslední dobou nemám, a to mám MF na maximálce. Prostě tomu všemu kolem nevěřím a jen hraju a když něco padne, tak se zaraduju a hotové
-
- Zhar the Mad
no vidis, niekto sa raduje 8x za den a niekto ani raz.
ale mam teoriu. kedze asi 5-6 dni vzad som predal za den 5 veci na RMAH, tak si myslim, ze blizzard mi nachvilu zmrazil drop legendariek, lebo vsetko to boli setovky a legendarky.
ale mam teoriu. kedze asi 5-6 dni vzad som predal za den 5 veci na RMAH, tak si myslim, ze blizzard mi nachvilu zmrazil drop legendariek, lebo vsetko to boli setovky a legendarky.