Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Supr, tak už mi to je jasný. Radši se zeptám, než pak nějakej zbytečnej problém.
-
- Quill Rat
- BattleTag:Smrtonoska
- Kontaktovat uživatele:
Re: Turnaj potřetí
Máš tam Magic Only nekra bez kledeb, klidně bych to hrál :-)
Guardian Lakira VII, Level 97, Assa, Battle.net
Guardian Rozdrtit III, Level 90, Pal, Battle.net
Život vzniknul jen, proto aby zaniknul!
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Dal jsem si chvíli a pročetl si tohle téma. Včetně pravidel samozřejmě. No a jsem z toho tak nějak rozpačitý.
Jestli smím...
Ještě tak před třemi léty bych se klidně rád a bez problému zúčastnil, ale v mé současné situaci to nemá moc význam. Pokud jsem si posteskl nad Magic Find turnajem, tak ten mi, momentálně v tuto dobu, ve srovnání s tím nadcházejícím přijde jako turnaj, kterého se s klidnou hlavou klidně zúčastním. Beru to čistě z osobního hlediska, protože jinak je tento turnaj velmi dobře navržen.
Nebudu se tu dopodrobna rozepisovat o důvodech, které vedou k mému vyjádření. Jelikož jsem však postřehl své jméno v jednom z příspěvků, přišlo mi vhodné se vyjádřit.
Na závěr jen dodám, že bych se snad zúčastnil toho losování, neboť to mně na celém turnaji láká nejvíce. K následnému hraní však z 99% nedojde. Ledaže by... Ale posuďte sami. Těsně před MF turnajem jsem se s nadšením vrátil ke Clericovi (vyřezal tři lokace), abych pak jednoho dne po jeho skončení spustil hru na deset minut a to ještě s úplně jinou postavou.
Ať už se ale bude dít cokoliv. Budu si přát, aby jste u té hry prožívali především TO, co mně v současnosti chybí. Ale předevšim
DIE MAGGOT!
Jestli smím...
Ještě tak před třemi léty bych se klidně rád a bez problému zúčastnil, ale v mé současné situaci to nemá moc význam. Pokud jsem si posteskl nad Magic Find turnajem, tak ten mi, momentálně v tuto dobu, ve srovnání s tím nadcházejícím přijde jako turnaj, kterého se s klidnou hlavou klidně zúčastním. Beru to čistě z osobního hlediska, protože jinak je tento turnaj velmi dobře navržen.
Nebudu se tu dopodrobna rozepisovat o důvodech, které vedou k mému vyjádření. Jelikož jsem však postřehl své jméno v jednom z příspěvků, přišlo mi vhodné se vyjádřit.
Na závěr jen dodám, že bych se snad zúčastnil toho losování, neboť to mně na celém turnaji láká nejvíce. K následnému hraní však z 99% nedojde. Ledaže by... Ale posuďte sami. Těsně před MF turnajem jsem se s nadšením vrátil ke Clericovi (vyřezal tři lokace), abych pak jednoho dne po jeho skončení spustil hru na deset minut a to ještě s úplně jinou postavou.
Ať už se ale bude dít cokoliv. Budu si přát, aby jste u té hry prožívali především TO, co mně v současnosti chybí. Ale předevšim
DIE MAGGOT!
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě napadlo...co "The Secret Cow Level"...ano/ne?
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Dark_Deamon: Samozřejmě že ANO!
Marast: Zapsal jsem tě tam. Ale byl bych rád, kdyby sis to aspoň zkusil za to zahrát ve stylu není nutné vyhrát, ale zúčastnit se.
Marast: Zapsal jsem tě tam. Ale byl bych rád, kdyby sis to aspoň zkusil za to zahrát ve stylu není nutné vyhrát, ale zúčastnit se.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- BladeMaster
- Wraith
Chcel by som sa spýtať, či je možné používať pri turnaji PlugY ako stash? Samozrejme len na ukladanie nájdených unikátov, rún a setov. (A na oil a poison potiony, ktorých na normal Diabla s players 8 bude treba fakt dosť ).
Tiež by ma zaujímalo, či je nutné vymeniť biely predmet z prvého aktu IHNEĎ po nájdený prvého unikátu, ktorý je možné do daného slotu vložiť - napríklad pôjdem bowazonku a padne mi unikátna sekerka - môžem si nechať môj kúpený biely luk alebo musím nasadiť sekeru?
Tiež by ma zaujímalo, či je nutné vymeniť biely predmet z prvého aktu IHNEĎ po nájdený prvého unikátu, ktorý je možné do daného slotu vložiť - napríklad pôjdem bowazonku a padne mi unikátna sekerka - môžem si nechať môj kúpený biely luk alebo musím nasadiť sekeru?
-
- Quill Rat
- BattleTag:Smrtonoska
- Kontaktovat uživatele:
Jo nasadit unikatní sekeru místo bílého luku můžeš, ale nebudeš moci využíit skily na bow a crowbow, totiž ty vyžadají i držení daných zbraních.BladeMaster píše:Chcel by som sa spýtať, či je možné používať pri turnaji PlugY ako stash? Samozrejme len na ukladanie nájdených unikátov, rún a setov. (A na oil a poison potiony, ktorých na normal Diabla s players 8 bude treba fakt dosť ).
S pozdravem
Guardian Lakira VII, Level 97, Assa, Battle.net
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Smrtonoška: Řek bych, že BladeMaster to myslel krapet jinak.
Když budu chtít s někým vyčistit Chaos Sanctuary na players 8, tak hádám, že v tom případě budu muset i skolit Diabla na dané players, což? To bude chtít muniční sklad oil potionů
HC grál: 537/516 (-21)
- BladeMaster
- Wraith
Raisen: Práve preto tá rozšírená truhla z PlugY. Prvých 5 stránok oilov by mohlo stačiť
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Tolik jich mít nebudeš. Na big Dýho by měla stačit zásobárna z truhly. Aspoň teda na players 1.
...Ancients, go, go go!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
A pokud někdo pojede s lukem, tak se ustřílí k smrti. Jednou jsem hrál za Bow Assu a v ruce jsem měl nějakej křápovskej rare luk. Zabíjel jsem ho asi půl hodiny. A bez keců jsem do něj vystřílel kolem 6000 šípů než z něho vylezla ta duše Bylo to na p8 a to jsem měl už asi na lvl 3 Venom + lvl 10 Burst of Speed. Zabíjet ho ještě bez těchto dvou dovedností...brnkačka
Jsem opravdu zvědavej, kolik z nás chytne tak "pitomej" build, že si fakt nebude vědět rady
Jsem opravdu zvědavej, kolik z nás chytne tak "pitomej" build, že si fakt nebude vědět rady
Ale no tak, nebrecte mi tu furt jak maly deti, co jim spadly hracky do kanalu...Ja vcera taky zabijel Baala na Normal na p8 s moji Naked amou (vim, jsem hodne pozadu s reportem) a taky jsem to prezil...Vzteklej, nasranej, ale po jeho dropu maximalne spokojenej
Nezastiram ,ze to bude tezky - ma to byt vyzva a je to vyzva, nekdo na tom bude lip, nekdo hur, jde o to si neco dokazat sam sobe, jinak pevne verim, ze prevladne pratelsky duch nad soutezivosti a budeme si navzajem radit/pomahat, bude to sranda lidi
Edit:Samozrejme vitam vsechny nove prichozi v nasem turnaji
Nezastiram ,ze to bude tezky - ma to byt vyzva a je to vyzva, nekdo na tom bude lip, nekdo hur, jde o to si neco dokazat sam sobe, jinak pevne verim, ze prevladne pratelsky duch nad soutezivosti a budeme si navzajem radit/pomahat, bude to sranda lidi
Edit:Samozrejme vitam vsechny nove prichozi v nasem turnaji
Naposledy upravil(a) RIP dne 28.10.2012, 07:41 hod., celkem upraveno 1 x.
Teoreticky jsem pomalu našprtaný ze stránek s dovednostmi, ale uvidíme v praxi. Jinak už chci losování, na to se snad těším víc než na hru samotnou :-)
Jinak RIPe, to jsem se chtěl zeptat, jak jsi na to s Athenou a jejím průchodem hrou.?. Tak pak si počtu report..
Jinak RIPe, to jsem se chtěl zeptat, jak jsi na to s Athenou a jejím průchodem hrou.?. Tak pak si počtu report..
Štěstí přeje připraveným...
Popravde, uz mam dohranou pulku A1 Nightmare, takze jsem fakt strasne pozadu s reportem
Edit: @Blademaster:A sakra, zda se, ze jsme na neco pozapomneli Vzhledem k tomu, ze jsem rekneme z poloviny tvurcem turnaje, tak bych navrhoval, aby bylo mozne v takovemto pripade (tedy pri pouzivani skillu napr. z bow skills a nalezu jineho typu unikatni zbrane) postupovat dal s itemem, ktery mas v ruce tedy bilym, dokud nenajdes unique luk...Zrejme jsme to presne nespecifikovali, tohle je muj nazor, musim ale jeste pockat na souhlas Fraxiho
Edit: @Blademaster:A sakra, zda se, ze jsme na neco pozapomneli Vzhledem k tomu, ze jsem rekneme z poloviny tvurcem turnaje, tak bych navrhoval, aby bylo mozne v takovemto pripade (tedy pri pouzivani skillu napr. z bow skills a nalezu jineho typu unikatni zbrane) postupovat dal s itemem, ktery mas v ruce tedy bilym, dokud nenajdes unique luk...Zrejme jsme to presne nespecifikovali, tohle je muj nazor, musim ale jeste pockat na souhlas Fraxiho
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Nemusel jsi čekat na můj názor. O tom jsme se bavili v momentě, kdy jsme se dohadovali, jak to bude s předmětama.
Blademaster: Pokud jsi bowazonka a nemáš unikátní luk a padají ti unikátní meče a sekery, tak prostě dál používej bílej luk.
Jinak:
Na raisenin návrh byl turnaj pojmenován na Random Hero Challenge. Na tento název bude přejmenováno i toto vlákno.
Aktualizace pravidel: Odtajněno bodování.
Blademaster: Pokud jsi bowazonka a nemáš unikátní luk a padají ti unikátní meče a sekery, tak prostě dál používej bílej luk.
Jinak:
Na raisenin návrh byl turnaj pojmenován na Random Hero Challenge. Na tento název bude přejmenováno i toto vlákno.
Aktualizace pravidel: Odtajněno bodování.
...Ancients, go, go go!
Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)
Tak úvodní příspěvek v tomto tématu mě hned přesvědčil...
Rád bych se zúčastnil
Rád bych se zúčastnil
s tím bodováním to trochu nechápu...ty body co jsi tam napsal jsou body které můžeš získat za celou hru kdybys neměnil plx? jakože když pojedu norm, nm i hell na pl1 dostanu 3047b...jak to ale bude když budu to plx měnit? vy máte někde tabulku kde máte ohodnocenou každou lokaci na každou obtížnost na každý plx nějakejma bodama a podle toho se pak bude hodnotit?
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Attia: Už tam máš i tabulku ke stažení. Ty hodnoty, co jsem tam zveřejnil, jsou jen ukázkou, aby bylo vidět bodové rozpětí.
Zatím si všichni vyzkoušejte, jak to tam funguje. Hlavně ji prosím vás nerozbijte příkazy ctrl+x,ctrl+v.
A před startem ji nezapomeňte vynulovat.
ZOMB: Vítej jubilejní dvacátý účastníku.
Kaboom: I ty vítej a hodně štěstí.
Zatím si všichni vyzkoušejte, jak to tam funguje. Hlavně ji prosím vás nerozbijte příkazy ctrl+x,ctrl+v.
A před startem ji nezapomeňte vynulovat.
ZOMB: Vítej jubilejní dvacátý účastníku.
Kaboom: I ty vítej a hodně štěstí.
Naposledy upravil(a) Fraxinus dne 28.10.2012, 11:16 hod., celkem upraveno 1 x.
...Ancients, go, go go!
Zdarec, tak já bych se chtěl taky přihlásit do turnaje.. sounds like a fun