lagy ?

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Discel
Quill Rat
BattleTag:Discel
lagy ?

Příspěvek od Discel » 26.10.2012, 10:20 hod.

Zdravim, je tu ještě někdo komu začalo diablo 3 lagovat ? Začalo mi to včera večer a dnes je to stejné, latance vyskoči třeba i na 800 ml.
Nevite jestli se něco děje se serverem ? Protože pár lidí psalo, že jim to laguje taky a netem u mě to určitě nebude, protože jsem zkoušel i jiny hry online a ty jedou uplně v pohodě. Diky za odpověd :)

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Re: lagy ?

Příspěvek od Tyckin » 26.10.2012, 17:50 hod.

Od hotfixu mám úplně neskutečné výpadky, třebas i 5-10s na obrazovce vidím něco, co se ve hře už ale fakticky neodehrává a pak naskočí "pravej" obraz a jsem mrtvej :wave: Dal jsem si test na netu a odezvu mám na jedničku. Prostě mi tam pobíhá postava kdy to skoro vypadá jako by se mi zaseklo myšítko (pořád je tam paprsek kouzla ray of frost), ale pak se tam objeví reálný obraz a většinou už s mým hrobečkem.
Je to přesně tak, v momentu kdy mám takhle "kouslej" obraz, je latence v červeném nad 800ms, tudíž chyba není na naší straně :OXO

Mindorlin
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Mindorlin#2640

Příspěvek od Mindorlin » 26.10.2012, 19:59 hod.

Ahoj, hrál jsem naposled včera a předevčírem, ale vpodstatě pár dní po patchi začaly lag, které očividně nebyly v mém připojení, ale včera v noci (resp. dneska ráno) vyšel nějaký hotfix, tak třeba to už bude v cajku. Jen chi říct, že nejsi paranoidní a psali mi to i spoluhráči s ciziny - stejné!

Apropos, několikrát jsem kvůli tomu chcípnul :OXO , kdybych hrál HC tak se asi oběsím na myši. :ble:
Mindorlin#2640

Tyckin
Zhar the Mad

Příspěvek od Tyckin » 26.10.2012, 20:28 hod.

Tak u mě to skoro vypadá na chybu u poskytovatele nakonec - píšou o výpadku energie u centrálních severů (GrapeSC) a asi to ještě nevychytali, některé testy rychlosti netu jsou OK (odezva 20-70ms), ale taky mi to ojediněle hodilo max.odezvu 5500ms :D Samozřejmě že ve hře jsem x-krát umřel, když 5 sekund nemůžete ovládat postavu, je to problém :wave: Ale i parťáci hlásili že mají o něco vyšší latenci než běžně, že by Blizzu nestíhaly servery ten zájem? :)

Mr_Perfect
Gorebelly
BattleTag:LordDeZhul #2115

Příspěvek od Mr_Perfect » 27.10.2012, 10:31 hod.

Tyckin: O jakého poskytovatele se jedná? Není to, náhodou, kyslík?
Obrázek

Honkl
Fallen Shaman
BattleTag:Honkl#2257

Příspěvek od Honkl » 27.10.2012, 10:39 hod.

já lagy nemám a sem rád

latenci na D3 mám od 20 do 80

i když včera sem spíše chytil dobrej propad FPS, mam statických 50 - 60 FPS ( při zapnutem youtube na druhem monitoru ) a včera na ACT 4 mi padly FPS z 55 na 3 FPS asi na 1h, tak sem nechal PC v klidu a sel si dat kafe :D.
White Hat Hacker se vám stará o vaši bezpečnost a chrání vaše data.

Honkl

Tyckin
Zhar the Mad

Příspěvek od Tyckin » 29.10.2012, 06:55 hod.

No u mě je to zaručeně poskytovatelem, nicméně nejvíc to zlobí vždycky večer a to si stěžujou i parťáci co problém s netem nemaj, takže část potíží asi bude i na vrub Blizzardu...

Fru-fru
The Butcher
BattleTag:Frufran#2167

Příspěvek od Fru-fru » 29.10.2012, 07:06 hod.

Já jsem u kyslíku a hlásím No problém.

Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obecně“