Idealny gear
jj jak sem psal...prehledl jsem se
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kargath #2439
Re: Idealny gear
http://eu.battle.net/d3/en/profile/GooD ... ero/793593 jednou mi pomáhal a říkám že sem si připadal jak jeho follower
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
To JayBert: Na MP6 to mám jen na klíče Až budu mít pěkný hellfire, tak budu farmit cca MP4. Je pravda, že DPS mám nízké, ale na druhou stranu skoro vůbec nechcípám.
To Kuki: mám podobný offhand jak ty, jen mi dává ještě 130 vitality a stál 8M. Takže určitě se podívej, myslím, že se budeš divit. Spousta legendary předmětu klesla o 50 procent, i víc.
To Kuki: mám podobný offhand jak ty, jen mi dává ještě 130 vitality a stál 8M. Takže určitě se podívej, myslím, že se budeš divit. Spousta legendary předmětu klesla o 50 procent, i víc.
Take jsem se trosku boostnul. Sice mi stale jeste chybi zvysit dmg pomoci crit hit dmg, ale an to v soucasne dobe nemam
http://eu.battle.net/d3/en/profile/noth ... o/21359368
můžete mi říct co dělám blbě? .. Jsem nováček a taky to tak vypadá .. Inferno MP1 ACTI = shořím jak papírek
můžete mi říct co dělám blbě? .. Jsem nováček a taky to tak vypadá .. Inferno MP1 ACTI = shořím jak papírek
to Nothing - Mno ten gear vyměn a vše bude OK ! :-)
Takže farma ,farma,farma,farma :-D
Takže farma ,farma,farma,farma :-D
- SuperSrac
- Quill Rat
- BattleTag:SuperHrac#2104
Porid si poradnej offhand misto stitu.
Lepsi zbran, atd. Mas strasne nizkej damage. Pred mesicem jsem mel stejny problemy a postupnymi priskoky jsem na cca 85k Dmg unbuff.
Odesláno pomocí Tapatalk 2
Lepsi zbran, atd. Mas strasne nizkej damage. Pred mesicem jsem mel stejny problemy a postupnymi priskoky jsem na cca 85k Dmg unbuff.
Odesláno pomocí Tapatalk 2
nothing: Hlavne zvys crit. hit. chance. Umozni ti to pak vyuzivat pasivku Critical Mass a uvidis jak cooldowny budou najednou mizet. Navic ti to take dost zvysi damage. Zahod stit a pouzij offhand, kde ty crity najdes. Obycejny offhand sezenes na AH za par tisic. Pak take zkus zvysit attack speed, at muzes rychleji kouzlit. I za 100 tisic goldu by jsi ted byl schopen udelat slusny boost aby jsi zakladni inferno daval s prstem v nose.
myslite, ze kdybych soi poridil APoC tak s mym gearem bych mohl zkusit CM melee wizzarda s tornadama a DS ? Asi aji malo AS ze ?
Pokud nebudeš mít minimálně 2 AS, tak to ani nezkoušej, i tak v součtu s relativně malou crit chance bys měl velký problém udržet single target ve stunu. Také by to chtělo zapracovat na EHP, tak trojnásobek. A když si pořídíš LOH, tak ti to hodně zjednoduší život. Postavit cm wizarda po nerfech není už tak lehké.
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
jj ja jen tak..ja bych ho ani hrat nechtel..jen tak ze bych to vyzkousel...blyo me jasny, ze na to gear nemam
jinak ten muj build me neprijde moc efektivni...teleport je sice super na uni z jailu,wallu atd..., ale asi zkusim frostnovua nebo DS..apson pri zmarezeni muzu palit dmg..takhle se teleportnu a stejne jsou hned u me
Ja jedu klasickeho frost wizarda. K tomu je potreba vyssi crit hit chance, attack speed a dostatek resistu. Samozrejme, ze obcas to take nevyjde a ja se valim na zemi po prejeti retezem ci koupanim v ohnivem bazenku. Nicmene tenhle build lze postavit velice jednoduse.
Reve: Proc nejedes archona? Dmg na to celkem mas, tak jen staci koupit zbran s life stealem a mp1-2 muzes v pohode hrat. Je to zdaleka nejrychlejsi exp za wizarda
no pac zbran s lifetealem je moc slaba a Archon me zachvili vzdycky spadne..a hlavne v archonu me hend zabiji...i kdyz ted mam trosku versi rychlost tak byto mzona slo..zkousel sem to na MP3
na mp3 hraju ja, a mam to tak akorat a to mam 180k dmg. S tvym dmg bych vic jak na mp2 nelezl, pak je to silene neefektivni
prave..proto ten build zatim nejedu...protoze farmit klice na MP2 se me nezda moc dobry...uz i to MP3 je slabota
Ja se priznam, ze ten Archon mi prisel dobry akorat na nizsi obtiznost na farmeni. Kdyz jsem ho zkousel na vyssim MP, tak jsem mel problem prezit. Mozna je problem mezi zidli a klavesnici
Vsak on je...pokud nesvacis moba rychleji nez za 1s je to neefektivni, na druhou stranu to rozhodne neni build na farmeni klicu nebo bossu. Na exp ale nema konkurenci i na mp1 a na dropy si teda rozhodne nestezuju. Prijde mi lepsi zabit x krat vic mobu za hodinu s nizsi % exp a mf nez neco "pizlat" na mp6
JayBert: Chapu te a urcite mas pravdu. Jenze jde take o to, co je pro lidi zabava. Nekoho bavi styl, ktery hrajes ty a nekoho zase styl, aby to byla alespon trosku vyzva.