no nevim...proste to ma byt tezky a nema to daavt kazdej ak dyz bude mp10 davat ted jen 100-300 hracu v EU tak to je tezky presne tak jak to ma byt...sgtmajfoley píše:Namiesto toho aby ste sa prisposobili, tak riešite blbosti, treba si uvedomit, ze to vase znizovanie HP monstier co by ste tym dosiahli, oneshot fest??? Btw Blizzard nasadil latku moc vysoko, ze ten kto chcel normálne farmit MP 10 tak musi mat TOP itemy, ktoré má aj tak iba 100-300 hracov v EU. Nerf dmg mobiek je na mieste, pretoze pokial to chcete udmgovat, tak musite mat nielen skvele dps ale aj vela HP, resistov a vsetkeho okolo. Mojho barbara dokaze dat elitny tremor z 59k hp na 8k jednou ranou a to nepocítam, ked dam res itemy 600-700 a to ze mám asi 15% meele reduction. Takto bude menej naroku na gear, co bude viest k tomu, ze namiesto TOP rukavic za 900 mega budes moct pouzit podone no nebudu mat 100 vitality a 80 res all...
A to ze vám vadia HPcka.... Stone of Jordan, Litany.... atd... +% dmg to elites vam nic nehovori?
A lubi sa mi tu ako sa stazujete, tí co nedávate ani MP3, ze vám vadí, ze znizili dmg na MP10....
k tomu stone of jordan nejsem si jistej jestli to je az tak vyhra...dmg me ze 126k klesne na nejakych 108k a kdyz budu mit nejakych 24% to elites tak to podle selskych poctu moc prinos neni...ale treba to pocitam spatne