Patch 1.0.5 líbí/nelíbí anketa + dojmy
hele od 1.05 me silene rychle scrolluje chat...dela Vam to taky ? nemuzu ci precist nic zpetne..Jestli dela, nevite co stim ?
Re: Patch 1.0.5 líbí/nelíbí anketa + dojmy
Tiez mi to robi... zrejme bug.
Stačí použít Page Up/Page Down.Reve píše:hele od 1.05 me silene rychle scrolluje chat...dela Vam to taky ? nemuzu ci precist nic zpetne..Jestli dela, nevite co stim ?
Abych nebyl OT: patch je skvělý, legendárky a setovky padají pořád, celý trh šel do pr*ele a cenu mají jen uber věci, můj monk je stále skvělý na odreagování bez nutnosti přemýšlet po dlouhém dni v práci.
- Fru-fru
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frufran#2167
Líbí čím dál víc...mě normálně baví farmit....Nářez, legendárky padají, většina crap, ale občas se zadaří a tak to má být. Těším se na každou další legendárku a v podstatě nejsem zklamaný ani když padne crap. Protože vím, že brzy padne další a zkouším to dál. Já jsem spokojený... Díky blizze a jen tak dál, jistojistě je co dál vylepšovat.
Mel bych takovy lame dotaz ale pokud zalozim hru bez monster power a pojedu act 3 (tedy lvl63 monstra jak tomu bylo pred patchem) tak bych mel mit z hlediska dropu stejne itemy jako na mp1 a vyse samozrejme po odecteni 25% mf atd.. Nebo se pletu ?