Patch 1.0.5 - legendárky
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Peckoslav#2167
Tak vcera 3 legendarky, firewalkers, shaefers hammer a neco dalsiho. Botky se prodaly asi za 100k, zbytek je crap.
Dnes dopoledne zatim nic, co me stve vic je, ze ze 4 runu na a2 klic nepadl ani jednou.. jsem zvedav jestli padne aspon vecer...
Dnes dopoledne zatim nic, co me stve vic je, ze ze 4 runu na a2 klic nepadl ani jednou.. jsem zvedav jestli padne aspon vecer...
Re: Patch 1.0.5 - legendárky
pavkatekk píše:mě všichni se*ete sakra.5nv 325MF MP1-2-3 cokoliv.odehrano x hodin a nepadlo nic jen rare a ještě ktomu k ničemu..jsem už zoufalej pač nepadla ani jedna legendara za cely 1.04 a ted je to očividně uplně to samé až na možnost težší obtiž nosti.no pro mě osobně max přínos do hry
skus zmenit gear, ja som mal snuru este pred 1.4 ked mi 10 dni v kuse padali legendarky v priemere kazde 2 hod, ale potom som zacal ist na MF(okolo 200) a uz nic, za cely patch 1.4 mi padla 1 legendarka, teraz som sa vykaslal na cely MF, zmenil som gear len na DPS a vcera za 4 hod 3ks, dnes za 2 hod 2ks + 1ks setovka. Uz som to cital od viacerych ludi ze 1 item ti moze uplne zmenit drop, bolo to tak aj v D2....... verim tomu ze to maju zabagovane
Taky si nemůžu na drop po 1.0.4 stěžovat .. Do té doby mi padly legendárky snad 4 , z toho použitelná 1 ..
V 1.0.5 je ten drop fakt znát , běhám 2 Act MP1 a od včera 7 legendárek , z toho 2 sety .. Pravda , žádný extra drop se nekonal a většina dropu se neprodala za více jak 3M ale hlavní je že to padá , teda zatím:)
V 1.0.5 je ten drop fakt znát , běhám 2 Act MP1 a od včera 7 legendárek , z toho 2 sety .. Pravda , žádný extra drop se nekonal a většina dropu se neprodala za více jak 3M ale hlavní je že to padá , teda zatím:)
Je to sranda no.
Co jsem se tak díval na ceny leg/setovek, co mi droply, tak prodejné relativně dobře jsou snad 2 kousky (IK belt a teď nevím co bylo to druhý )
Prča taky je, že salvage už se až tak nevyplácí ceny Fiery rapidně rovněž klesly, nevím co s tím.
Co jsem se tak díval na ceny leg/setovek, co mi droply, tak prodejné relativně dobře jsou snad 2 kousky (IK belt a teď nevím co bylo to druhý )
Prča taky je, že salvage už se až tak nevyplácí ceny Fiery rapidně rovněž klesly, nevím co s tím.
trosicku OT, ale musim se pochlubit: fakt mi na mojem wd chybelo nejaky sani zivotu tak jsem hledal vhodnou zbran a manajuma mi prisla idealni, jenze se socketem je to strasne draha zalezitost, tak si hledam brouzdam a nejakej typek tam dal zrovna jednu bo za 10m, tak sem po ni okamzite skocil jako slepice po flusu a je moje:) neumim screenit ale odkaz na profil mam v podpisu. Usetril sem imo spousty milionu
857dps
socket
186int
+ leech + CD
857dps
socket
186int
+ leech + CD
Tak konečne aj mne niečo padlo. Mal som: Equip 0 MF!!, NV3, MP2. Koľko tipujete cenu ? Je narolované naozaj pekne. Poprípade keby mal niekto záujem, tak cez správu, alebo priamo v hre...
1 den ako prisiel patch 1.0.5 - 3 legendarky
2 den 4 x setovka stoho opasok IK, neake nohavice set monk a 2x ring a este 2x legendarka
3 den nepadlo nic.
ked to shrnem padlo mi toho viac ako za celu hernu dobu diabla
2 den 4 x setovka stoho opasok IK, neake nohavice set monk a 2x ring a este 2x legendarka
3 den nepadlo nic.
ked to shrnem padlo mi toho viac ako za celu hernu dobu diabla
Taak od 1.0.5 z XX legendáriek je toto jediné čo sa dalo predať. Nič extra ale aspoň niečo mi to hodilo
S4 Monk 1100+
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:Paja1986#2735
Tak vcera po patchi mi behem jednoho runu A1 padly hned 3 legendarky. Vsechny uspesne prodany ve forme materialu na krafteni :-D
S4 Monk 1100+
peter10 píše:pavkatekk píše:mě všichni se*ete sakra.5nv 325MF MP1-2-3 cokoliv.odehrano x hodin a nepadlo nic jen rare a ještě ktomu k ničemu..jsem už zoufalej pač nepadla ani jedna legendara za cely 1.04 a ted je to očividně uplně to samé až na možnost težší obtiž nosti.no pro mě osobně max přínos do hry
skus zmenit gear, ja som mal snuru este pred 1.4 ked mi 10 dni v kuse padali legendarky v priemere kazde 2 hod, ale potom som zacal ist na MF(okolo 200) a uz nic, za cely patch 1.4 mi padla 1 legendarka, teraz som sa vykaslal na cely MF, zmenil som gear len na DPS a vcera za 4 hod 3ks, dnes za 2 hod 2ks + 1ks setovka. Uz som to cital od viacerych ludi ze 1 item ti moze uplne zmenit drop, bolo to tak aj v D2....... verim tomu ze to maju zabagovane
právě že gear byl 25MF celej 1.04. a nyní sem ho navyšil na 300+ a stále nic nepadalo.jen včera se zadařilo a padla setovka 2h IMK a slušne rare shoulders..ale na dobu hrani cca 30h v novem patchi nic moc.SNAD SE TO JEŠTĚ PROLOMÍ
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:FatboySlim#2129
Dneska jsem jel jenom 3akt na mp 5 - dal jsem dohromady 10klíčů a padlo mi 6 legendárek a 1 setovka. Nabral jsem 5nv - Korsikk a pak na Wardena.
Bohužel však samé srajdy padly... :-( , ale padá to...
Bohužel však samé srajdy padly... :-( , ale padá to...
Vcera padly tri legend nic moc uzasnyho ale aspon neco a ma prvi setovka a dva recepty oba knicemu docela to pada. Vse 1.act-inferna na MP1 MF cca 240 s 5NV
Povedal som si že si idem dať na dnes posledný nábeh na keywardena v 1. akte po celovečernom farmení, key mi síce nepadol ale miesto toho dropla táto krásna vecička, konečne poriadna trofej po dlhšom čase
S4 Monk 1100+
Dnesek byl ve znameni crap legendarek napr. ivory tower, cindercoat, grandfather, stormshield...nakonec to zachranilo 1k+ dmg echoing fury se socketem a danetta revenge s crit dmg
Tak u mě obligátní trojka Frostburn Gauntlets, Ivory Tower a Vigilance. K tomu ještě slabý Triumvirate. Trochu to zachránil legendární Ceremonial Knife s 980 dps, z kterého pár miliónů půjde vytřískat.
o vikendu neco napadalo... pekne rollnuty ville ward (+ 8 procent life) a nat. embrace s all ress
andarielka bez socketu naopak moc neuchvatila...
tormentor s 500+ int a LS by byl uzasnej, kdyby nemel DPS jen 880
+ nejaky ten crap
vse s 400 MF vcetne 5NV A1/MP1
jinak kyewardena jsem zabil snad 20x a zatim ani klicek
andarielka bez socketu naopak moc neuchvatila...
tormentor s 500+ int a LS by byl uzasnej, kdyby nemel DPS jen 880
+ nejaky ten crap
vse s 400 MF vcetne 5NV A1/MP1
jinak kyewardena jsem zabil snad 20x a zatim ani klicek
Naposledy upravil(a) Zaljan dne 22.10.2012, 10:52 hod., celkem upraveno 1 x.