Patch 1.0.5 - Slušné rare předměty
Někomu nepadají legendary, ale to nevadí... pochlubte se se slušně rollnutými rare!
Botky - včera, Desolate Sands, 5 NV, MP1, celkem 213 MF
Kalhoty - včera vycraftil
A co vy?
Botky - včera, Desolate Sands, 5 NV, MP1, celkem 213 MF
Kalhoty - včera vycraftil
A co vy?
Re: Patch 1.0.5 - Slušné rare předměty
Legendárky padajú ale zatiaľ žiadna poriadna, z rare stojí za zmienku zatiaľ asi len toto , je už na bid na AH ak by mal niekto záujem, dnes to končí
S4 Monk 1100+
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
nic v zlom, ale boty bez 12% speed nemaju cenu, ale nosit sa daju
Přispěji také svou troškou do mlýna. Dnes celkem pěkné panty a prsten, který moje barbarka hned začala nosit.
Padají také zajímavé amulety...
-
- Quill Rat
- BattleTag:Minilentilka#2341
padaju amulety,mne padol teraz tento pre barbara,ma niekto zaujem??
Tak včera mi po předlouhé době padlo něco, co jsem si nasadil. Sice nic extra, ale boostlo mě to asi o 2,5K a na to u dropu fakt zvyklej nejsem
Ring
9AS
4CC
84DEX
+myslím ještě něco, asi resist
Ring
9AS
4CC
84DEX
+myslím ještě něco, asi resist
Jeden pekny kusok zo vcera:
Battle.net profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Mari ... ero/914919 - Scorpion
Tady je pár věci, které jsem si ponechal a zkouším je prodat, dvě z nich jsou už prodány.
S4 Monk 1100+
Konečne začínajú padať pekné rare predmety Dnes ráno ma potešili tieto trifecta rukavičky, dal som ich na AH Bid 999999 goldov tak ak by ste mali záujem aukcia končí zajtra večer
A o hodinku nato tento Mace. Akurát sa rozhodujem či si ho nechať alebo nie, ked si ho dám ako offhand s 100% crit gemov DPS mi boostne cca o 4K, čo nie je zas tak veľa a rozmýšlam že by som ho možno aj predal. Týmto prosím aj o pomoc pri oceňovaní, na AH, RMAH som dnes ráno podobné nevidel..
A o hodinku nato tento Mace. Akurát sa rozhodujem či si ho nechať alebo nie, ked si ho dám ako offhand s 100% crit gemov DPS mi boostne cca o 4K, čo nie je zas tak veľa a rozmýšlam že by som ho možno aj predal. Týmto prosím aj o pomoc pri oceňovaní, na AH, RMAH som dnes ráno podobné nevidel..
S4 Monk 1100+
ten mace je krasny, cg k takovemu dropu cena urcite 100m+, dal bych ho spise na bid, protoze tyhle zbrane se blbe ocenuji a plno jich je tam prestrelenych
- sensation86
- Gorebelly
- BattleTag:Sensation86#2551
Nedavno mi padli rukavice.... :-)
200dexky
vit 60
crit chance 8,5%
crit hit dmg 31%
all resity 65
arcane resit 50
Snad jsem to napsal dobre uz nevim jak presne byli ty staty :-D pac rukavice byli okamzite fuc...
200dexky
vit 60
crit chance 8,5%
crit hit dmg 31%
all resity 65
arcane resit 50
Snad jsem to napsal dobre uz nevim jak presne byli ty staty :-D pac rukavice byli okamzite fuc...
Taky ne uplne k zahozeni
http://imgupload.sk/viewer.php?file=1jb ... pfr7wr.jpg
http://imgupload.sk/viewer.php?file=1jb ... pfr7wr.jpg
S4 Monk 1100+
Dnes mi padla prozatím nejsilnější jednoruční zbraň a pěkný prstýnek (ty zelené hodnoty jsou ve srovnání se Stone of Jordan, můj nejsilnější má o 3,5 k dps víc).
Včera ráno som tento ring hodil na AH s bidom 99999, dostal som za neho 89m už po odpočítaní poplatku
S4 Monk 1100+
Proč proboha?? Já už ty lidi fakt nechápu...