Patch 1.0.5 - legendárky
Piště slušně, nebo budu příspěvky s vulgaritami automaticky mazat celé a je mi jedno jak dlouhé budou.
Re: Patch 1.0.5 - legendárky
Tohle je nádhernej pohled , padlo to z 1 elite packu s full MF a 5NV na MP2, za zmínku stojí ještě ten opasek, kterej padl chvilku před tim + v předchozích runech padli ještě 2 docela crap legendarky. A všechno padlo ve VoA během 3 hodin , takže mě přijde, že drop zvětšili o hodně (což je samozřejmě dobře, protože jsem byl teď 2 týdny bez legendarky)
Chci se zeptat. Vetsi drop pro legendarky plati i pro public games? Ja jen, ze jestli vic legendarky nepadaji kvuli navyseni MF u MP.
- Azazelík
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Azazel#2270
dnes mi padlo asi 5 alebo 6 legendariek a jeden recept tiez legendarny (StarSpine)
pouzielna z toho bola iba jedna vecicka (lacuni s cc) ale aj tak to velmi potesi a napumpuje adrenalin do tela ked vidite legendarku a ta ziara tomu dodava efekt
pouzielna z toho bola iba jedna vecicka (lacuni s cc) ale aj tak to velmi potesi a napumpuje adrenalin do tela ked vidite legendarku a ta ziara tomu dodava efekt
Podle mě už konečně dali do pořádku MF systém, ne že by ručně zvýšili nějaká čísla... já mám MF 223 (s 5 NV, MP1) a zatím žádná legendary... ale nestěžuju si právě naopak
- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Venom#21979
No dnes to padalo aj mne, ako ste videli aj ráno, teraz padla síce aj Manticora ale asi dosť blbo rollnuta, ved posúďte sami a plus, tá Innas Radiance má prečo len 4 vlastnosti + socket ked má mať 5 vlastností alebo dokonca 6 a moja má len 4 ?
Jako +2 Random Magic Properties máš Fire Resist a navýšení Vitality (základní je roll v rozmezí 30-100). Takže to máš v pořádku.
Drop po prvnich 5 minutach pri testovani nightmare mp 10. Nejaky legendary pasek pro 44. level.
V public game na inferno po nekolik hodin zadna legendarka.
V public game na inferno po nekolik hodin zadna legendarka.
hmmm já zatím taky nic... MF s 5 NV 270% takže to je asi málo... hraju MP2-3
Zatim nic za 2 dny hrani a cca 8hodin cistyho..
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
Ja dneska nehral a taky mi nic nepadlo!
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Včera padly tři legendárky, ale z toho byly dvě o ničem, ale pásek aspoň za něco stál.
STR +142
DEX +58
INT +97
FIRE RESIST +30
ATTACK SPEED +9%
CHD + 46%
STR +142
DEX +58
INT +97
FIRE RESIST +30
ATTACK SPEED +9%
CHD + 46%
tak dva dny hraní a taky nic. Chodil jsem farmu 1. act mp3 .... nic
a včera od 19:00 do půlnoci 2. act jeden klíč ale ani jedna legendára. MF s NV mám 314%
ale já si vůbec nestěžuju
a včera od 19:00 do půlnoci 2. act jeden klíč ale ani jedna legendára. MF s NV mám 314%
ale já si vůbec nestěžuju
Mě to taky nepadá... . Včera jsem hrál s klukama a onni pořád ukazovali legendary předměty a já byl rá když na mě jukla rare věc lvl 63 samo že to bylo všechno k ****** ale aspoň ten pocit že lvl 63 padne ;-)
pozor na vulgarismy. kojot
EDIT: Hm tak to je fakt vulgarismus.... . V rádiu říkají mnohem horší věci odpoledne a já nesmím napsat ho@no... zajímavé
pozor na vulgarismy. kojot
EDIT: Hm tak to je fakt vulgarismus.... . V rádiu říkají mnohem horší věci odpoledne a já nesmím napsat ho@no... zajímavé
Naposledy upravil(a) falen dne 19.10.2012, 11:30 hod., celkem upraveno 1 x.
Legendárky síce padajú viac ako dosť, ale čo z toho keď vačšina ide na salvage Zatiaľ nepadlo nič také čo by stálo za screen
S4 Monk 1100+
kdyz farmim A1 na MP1, tak mam s full NV 400MF oproti predpatchovym 402 a v dropu legendarek (cca 1x za 2 hodiny) ani setovek (zatim zadna od spusteni D3) nevidim v podstate zadnou zmenu... teda vlastne jo, zatim vsechny 3 legendarky, ktere mi droply po 1.0.5 byly lvl 63, coz je prijemna zmena a dve jou i pouzitelne (Tyraels Might a Last Breath - i kdyz ten ma jen cca 880 DPS; naopak Devil Tongue s dex se nepoved a sel rovnou na salvage)
Moje rec. Mozna jen ik belt jinak nic nic.Ryliah píše:Legendárky síce padajú viac ako dosť, ale čo z toho keď vačšina ide na salvage Zatiaľ nepadlo nič také čo by stálo za screen
¥ SGS2 Tapatalk ¥
Tam mě dneska padla 2-socketová Manticora, ale DPS jenom 937 a k tomu asi 100Vit, takže noc moc... Budu rád, když ji střelím za 10M.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
I tak pekny Kojote, gz.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz