Watch Tower 1.0.5
- standa0071
- Fallen Shaman
Zdravím chcel by som sa spýtať kde sa teraz tento dungeon asi vyskytuje alebo má uplne nahodny spawn na celej mape ? Inak viem že sa presunul z Nothern Higlands do Southern
Re: Watch Tower 1.0.5
Pokud budu brat, ze brana smer vychod k NH je v pravem hornim rohu, pak jsem WT nasel v levem hornim rohu lokace SH. Jak casty ma spwan netusim.
Presunuto do Southern Highlands. Nepotvrzeno - pouze jsem to vycetl v patch notes.
já ji včera měl na levý straně mapy, stejně jako tomu bývalo v northern
- standa0071
- Fallen Shaman
Ja som ju tiež teraz nachádzal v ľavom hornom rohu, ale príde mi že watch tower zmenšili šancu spawnnúť sa
spis mi prijde, ze v ni neni co farmit. Vcera jsem tam byl 5x a nikdy tam nebyly vic nez 3 rare/elite packy (tedy jednou byl jako bonus ke 3 packum jeste goblin, ale celkove spis ztrata casu)
Já tam měl 8 elitek + res.truhla + goblin
jo, na to jsem se taky tesil, ale jak pisu - 5 runu A1 (pri kterych jsem narazil na WT) a nikdy vic nez 3 (a bonusovej goblin); jo res. truhla pokazde, to je pravda... ale nic zvlastniho z ni nepadloHELLERcz píše:Já tam měl 8 elitek + res.truhla + goblin
zato mam novej rekord ze hribova a krypt - 9 elitek celkem na jeden zatah a 2 goblini (ale jeden mi utek primo mezi molten-plague pack, takze se mu povedlo zdrhnout :p)
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Paja1986#2735
Tak já našel WT až na 6.pokus. Měl jsem tam 6 elite packů, ale žádnýho goblina
Má někdo stený "problém" jako já? Když sbíhám dou southern higland, tak tam třeba 6 krát po sobě ta proklatá věž neni. Ale včera za 7 hodin farmení A1 jsem našel 4 legendárky, huh, čuměl jsem jak puk, ne všechny byly OK a strašně slabé staty oproti ostatním stejným na aukci, aspoˇm má člověk radost a ví, že to padá.... SUma sumárum 7 legendarek. 6 z nich v prvním aktu, z toho 3 v halls of agony bílej mob, jedna z jar of souls a zbytek z elitek...
Objevení Watch Tower je random ... takže někdy se stane, že je i 3x po sobě .. a někdy třeba 6x po sobě není ...