Na minimapě se při dropu legendárky (netýká se např. klíčů na Infernal Machine) objevují stejné kruhy jako v případě questů, bohužel ale pouze krátce.Jorren píše:The location of Legendary items will now be marked by a column of light as well as a ping on the mini-map the first time they drop - stlp svetla je v poriadku ale ziadny ping na minimape som nevidel... popravde som si myslel, ze to bude urobene sposobom zobrazenia nejakeho bodu na minimape kym tu legendarku zo zeme nezdvihnem.
Patch 1.0.5 líbí/nelíbí anketa + dojmy
Re: Patch 1.0.5 líbí/nelíbí anketa + dojmy
The location of Legendary items will now be marked by a column of light as well as a ping on the mini-map the first time they drop - stlp svetla je v poriadku ale ziadny ping na minimape som nevidel... popravde som si myslel, ze to bude urobene sposobom zobrazenia nejakeho bodu na minimape kym tu legendarku zo zeme nezdvihnem.
Jo tohle mě taky štve, čekal sem taky něco víc než že na mapě dvakrát blikne nějakej žlutej kruh - čehož sem si všim až když sem při každym killu elit koukal na mapu jestli tam něco blikne.
Další věc, DH companion vesele dál puluje gobliny na 30y+.
Jinak Keywardeni sou dobrý, uberbossove taky - ty upravený prostředí se mi moc líběj, drop je z nich ale stejná bída jako z klasickejch bossů. Jednou sme šli ve čtyřech MP2 siege+kule a orgán nikdo, pak ve dvouch MP4 king+magda a taky bez orgánu, snad o víkendu složim jeden ring.
Drop legendárek je docela fajn, farmil sem jen 5NV+keywardena a padli mi 3, takže při klasický farmě to bude padat pěkně. Rare itemy taky padaj mnohem lepší než padali, konečně si budu moct vybavit postavy z dropu, 3x hurá.
Jo tohle mě taky štve, čekal sem taky něco víc než že na mapě dvakrát blikne nějakej žlutej kruh - čehož sem si všim až když sem při každym killu elit koukal na mapu jestli tam něco blikne.
Další věc, DH companion vesele dál puluje gobliny na 30y+.
Jinak Keywardeni sou dobrý, uberbossove taky - ty upravený prostředí se mi moc líběj, drop je z nich ale stejná bída jako z klasickejch bossů. Jednou sme šli ve čtyřech MP2 siege+kule a orgán nikdo, pak ve dvouch MP4 king+magda a taky bez orgánu, snad o víkendu složim jeden ring.
Drop legendárek je docela fajn, farmil sem jen 5NV+keywardena a padli mi 3, takže při klasický farmě to bude padat pěkně. Rare itemy taky padaj mnohem lepší než padali, konečně si budu moct vybavit postavy z dropu, 3x hurá.
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Papagaj#2656
na MP2 mas sancu na drop 20% a MP4 40% tak by som sa tomu nedivil.
BTW to fakt mas problem a prehliadas aj po patchi drop legendarok ?
Ja mam teda 30" monitor a ta ziara je absolutne neprehliadnutelna
BTW to fakt mas problem a prehliadas aj po patchi drop legendarok ?
Ja mam teda 30" monitor a ta ziara je absolutne neprehliadnutelna
O pravděpodobnosti vim, nad tim se nepodivuju.
Když dropne mimo obrazovku tak s tim problém mám, sledovat minimapu pořád nechci abych čekal jestli něco neblikne a v boji na to není ani čas - tohle prostě odflákli.
Když dropne mimo obrazovku tak s tim problém mám, sledovat minimapu pořád nechci abych čekal jestli něco neblikne a v boji na to není ani čas - tohle prostě odflákli.
Tak to mas asi stastie Quetak. Mne na barbara nepadlo nieco co by som hned pouzil uz poriadne dlho (mesiace). Vsetky dobre itemy co padli boli pre wizzardov, monkov alebo DH. Ak nenakupim na AH, tak nemam. Uz mi to pripada ako nejaka kliatba ci co
Ten ping by mohli upravit tak aby to blikalo az pokial tu lege nezdvihneme zo zeme. To snad ide urobit omg...
Ten ping by mohli upravit tak aby to blikalo az pokial tu lege nezdvihneme zo zeme. To snad ide urobit omg...
- Swen_von_Walhallion
- Wraith
- BattleTag:Swen #2595
no ja vcera skusil asi 5-6 runu na keymastera v A1 2x MP6 zbytek mp5 a padl mi jen jeden klic, kamos vytriskal vsechny tri vcetne planku na prvni pokus na MP3 a kdyz sme zkousely ubersmradocha na MP4 tak mu hend vypadl tenh hnusnej organ, ale co se tyce zmen MP je fajn uberbosove sou fajn jen me sejri ze vsechny klasy, krom jednoho, dostaly neco jako skompenzaci nerfu tim ze jim neco boostly udelay vic pouzitelny.
Jediny co me fakt prekavapilo jak brutalni rozdil to zruseni moznosti doodge na reflct .. ve chvili kdy tam praskam primarem hity za 300k a trefuju vic jak jednu elitku tak je to pruser (MP5 a vejs)
Jediny co me fakt prekavapilo jak brutalni rozdil to zruseni moznosti doodge na reflct .. ve chvili kdy tam praskam primarem hity za 300k a trefuju vic jak jednu elitku tak je to pruser (MP5 a vejs)
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Pravym na zalozku v truhle, kterou chces zmenit.Lumpus píše:Jak se nastavuje barva těch záložek v truhle?
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- Kuki10
- Globální moderátor
Jj je to bohuzel tak.Quetak píše:O pravděpodobnosti vim, nad tim se nepodivuju.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
no ved ja ze na mape bude ten bod svietit stale az kym sa nezobere ta legendarka, ale ono to zablika na 2-3 sekundy a koniec. V single pohoda, ale v MP ked je kazdy rozlezeny des!
-
- Zhar the Mad
BUGY, ktore som zatial postrehol:
1. treasure goblin sa sprava rovnako ako pred pachom.
2. aj predmety item level 58 davaju inferno materialy po rozbiti.
1. treasure goblin sa sprava rovnako ako pred pachom.
2. aj predmety item level 58 davaju inferno materialy po rozbiti.
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:FatboySlim#2129
Kde najdu v New Tristramu Heretic's Abode? chodím tak a z5 anemůžu to najít :-(
-
- Zhar the Mad
na youtube mas toho plny šerbel.Fatboy_Slim píše:Kde najdu v New Tristramu Heretic's Abode? chodím tak a z5 anemůžu to najít :-(
-
- Gorebelly
- BattleTag:Papagaj#2656
Pruser to neni len nemas ziadny life steal...ktokolvek tu skusa MP5+ bez life stealu na zbrani ide do vopred prehraneho boja.Swen_von_Walhallion píše: ve chvili kdy tam praskam primarem hity za 300k a trefuju vic jak jednu elitku tak je to pruser (MP5 a vejs)
Ja davam Archonom na melee crity za 800 000 do reflect packu a bez problemov prezivam
-
- Fallen Shaman
tak dveře vím kde jsou, ale jsou zavřené... a nejdou otevřítReptileSVK píše:na youtube mas toho plny šerbel.Fatboy_Slim píše:Kde najdu v New Tristramu Heretic's Abode? chodím tak a z5 anemůžu to najít :-(
- Kuki10
- Globální moderátor
Musis mit Butchera down, nebo si dej quest za nim.
A taky 5NV a klic.
A taky 5NV a klic.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Fallen Shaman
Moc díky, klíč mám, a jsem u Betchere. Thy
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
Papagaj - Chodim MP5-10 a absenci LS na gearu nijak zasadne nepocituju, LS mam 0, LoH cca 400 a v drtive vetsine pripadu se vyhealuju Rendem, je fakt ze crity davam za slabouckejch 200-300k, ale nezbytnost ten LS neni, alespon ne u melee charu.
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:např. Pepa#4687
Crity za 300K to by mě teda zajímal ten equip Já sem rád že mám normal dmg asi 20k s kritem tak 40 a myslel sem že to na to inferno docela dává, s 300 k to už musí bejt nuda ne
No líbí, líbí... zase mě to donutí aktivněji hrát. Akorát mě zase štve procentuální náhoda v podání blizzardu.... Na MP5 (samozřejmě s NV5) by měla být šance padání klíčů u key wardenů 50%... ale samozřejmě mi v prvním aktu vypadl až napošestý a ve třetím aktu napočtvrtý
diabloprogress: http://www.diabloprogress.com/hero/blowik-2871/
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
Ono kdyz maji packy treba 150M HP tak to neni nuda ani s critama za 300k a nez to ubijes tak to trvaKarelZanosvodil píše:Crity za 300K to by mě teda zajímal ten equip Já sem rád že mám normal dmg asi 20k s kritem tak 40 a myslel sem že to na to inferno docela dává, s 300 k to už musí bejt nuda ne
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)