Diablo 2 kecání
Moderátor:Dark_Deamon
když je tohle téma povídání, zajímá mě, za jakou postavu jste rozehráli poprve a jaký build jste zkusili?
Snad si to ještě budete pamatovat :-)
Já hrál za Barbara a build Double Swing a Frenzy. Byl mi doporučen kvůli jeho síle, ale nesedl mi. Po dokončení Normalu jsem přešel na Sroceress.
Snad si to ještě budete pamatovat :-)
Já hrál za Barbara a build Double Swing a Frenzy. Byl mi doporučen kvůli jeho síle, ale nesedl mi. Po dokončení Normalu jsem přešel na Sroceress.
Štěstí přeje připraveným...
Re: Diablo 2 kecání
tak moje první postava byl barbar... dojel jsem to k Blood Raven, a pak ji jezdil pořád dokola... byla to totiž demo verze
omezená pouze na barbara a jen k blood raven pokud si dobře pamatuju
omezená pouze na barbara a jen k blood raven pokud si dobře pamatuju
já začal hrát až s datadiskem za asasinku, dostal jsem se na začátek hell a tam jsem skončil, protože mi faleni hrozně nakládali a to se mi vůbec nelíbilo:) Pak jsem rozjel sorcku s frozen orbem, s ní jsem to dohrál ale frost imune byly peklo )
to ZOMB: dobrá a když pomineme demo verzi. Tak to byla jaká?? :-)
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že téma na každého "poprvé" jsem tu někde už viděl a své tam připsal. Ale napíšu to i sem.
Já hrál jako prvního paladina (výběr byl snad ovlivněn warcraftem 2) a byl to takový hybrid splácaný z čehokoliv. Dost random chaotický build, který zakončil svou softcorovou pouť kdesi v 5. aktu nightmare, kde to po asi stovce ripů vzdal. Nicméně to stačilo na to, abych se naučil, co a jak, takže další postava, mimochodem opět paladin, už byla HC, ale už si nepamatuju, jak dopadla...ale aspoň už věděla, kam dát body a kam ne. A zkuste hádat, jak se ta moje první postava jmenovala.
Já hrál jako prvního paladina (výběr byl snad ovlivněn warcraftem 2) a byl to takový hybrid splácaný z čehokoliv. Dost random chaotický build, který zakončil svou softcorovou pouť kdesi v 5. aktu nightmare, kde to po asi stovce ripů vzdal. Nicméně to stačilo na to, abych se naučil, co a jak, takže další postava, mimochodem opět paladin, už byla HC, ale už si nepamatuju, jak dopadla...ale aspoň už věděla, kam dát body a kam ne. A zkuste hádat, jak se ta moje první postava jmenovala.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Myslím, že to byl paladin... zealer - s ním jsem se dostal až ke zmijím v 2. aktu hell, a tam byl pro mě konec...
přiznám se, že jsem se nedíval na topici, jeslti to někde je, když jsme nezakládal nove téma, ale je potom defakto zbytečný můj dotaz, když bych to mohl najít..
Ale zajímali mě Vaše začátky a kdo jako volil postavu.
jinak k Tvé otázce Fraxinusi, já nikdy Warcraft 2 nehrál (pokud jsi tedy čerpal inspiraci na jméno z této hry), takže se rovnou vzdávám :-)
Ale zajímali mě Vaše začátky a kdo jako volil postavu.
jinak k Tvé otázce Fraxinusi, já nikdy Warcraft 2 nehrál (pokud jsi tedy čerpal inspiraci na jméno z této hry), takže se rovnou vzdávám :-)
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Dragonius: Tady to máš viewtopic.php?f=3&t=3602&hilit=prvn%C3%AD+postava
Tordach: Jo, nějak takhle to myslím. Jen nevím, jestli to bude aktuální, protože ten post tam byl vložen v září roku 2004, což už je trochu z ruky. A netuším, jakej v té době byl aktuální patch, ke kterému to bylo děláno. Navíc, jak jsem na to tak koukal, tak tam třeba nejsou vlastnosti jako:
x% Chance To Cast Level xx on Striking, when Struck atd. Nebo různý itemy, který mají Charges.
Tordach: Jo, nějak takhle to myslím. Jen nevím, jestli to bude aktuální, protože ten post tam byl vložen v září roku 2004, což už je trochu z ruky. A netuším, jakej v té době byl aktuální patch, ke kterému to bylo děláno. Navíc, jak jsem na to tak koukal, tak tam třeba nejsou vlastnosti jako:
x% Chance To Cast Level xx on Striking, when Struck atd. Nebo různý itemy, který mají Charges.
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Dragonius: Já myslím, že je ten topic stejně zahrabanej kdesi, možná už dokonce i smazanej. Takže opakování matka moudrosti Ta má otázka byla ale odpovědí. A z warcrafta 2 jsem volil paladina, protože to bylo jediné, co mi bylo povědomé. Název charu s warcraftem vůbec nesouvisel.
...Ancients, go, go go!
Zdravíčko, tak jsem se na vás zase přišel po dlouhé době podívat. Stále se držíte D2 a fenomén D3 nikoho moc neovlivnil?
Ahoj :-) Mně osobně ne, neboť stále mě ta dvojka baví a mám v ní ještě mnoho před sebou, co bych chtěla vyzkoušet, najít, zahrát.
HC grál: 537/516 (-21)
Ahoj,
tak já mám sice teď doma od švagra D3, ale padá mi na to prach teď jsem plně chycen v D2 a asi to tak ještě čas zůstane..
tak já mám sice teď doma od švagra D3, ale padá mi na to prach teď jsem plně chycen v D2 a asi to tak ještě čas zůstane..
No mne osobně momentálně neláká ani jeden z dílů Diabla, ale když se k tomu zase někdy vrátím, tak to bude asi spíš D2 než D3. Nemluvě o tom, že na D3 nemám kompa. Ten je rád, že rozjede MP od D2.
Edit: Jinak mám acc na novém serveru Phoenix, kdyby chtěl někdo, občas jsem tam na chatu.
Edit: Jinak mám acc na novém serveru Phoenix, kdyby chtěl někdo, občas jsem tam na chatu.
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Teda Draku Rád tě tu zase vidím.
Už jsem se bál toho, že tě bude možno zahlédnout pouze houpajícího se na stromě tam u vás v Sudetenland.
Jinak se není čemu divit, že nehraješ Diablo. Ony ty hry taky nejdou hrát pořád. Když pro ně není nadšení, dělá se něco jiného. V tvém případě se jistě pilně studuje, pracuje a hází vlasem při nějakém tom koncertě.
Už jsem se bál toho, že tě bude možno zahlédnout pouze houpajícího se na stromě tam u vás v Sudetenland.
Jinak se není čemu divit, že nehraješ Diablo. Ony ty hry taky nejdou hrát pořád. Když pro ně není nadšení, dělá se něco jiného. V tvém případě se jistě pilně studuje, pracuje a hází vlasem při nějakém tom koncertě.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
No po tom, jak tady dopadly volby, by to asi moc ani náhoda nebyla. Člověk volí SSO a je mu to platný jak mrtvýmu hrábě.
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
To mě u tebe docela udivuje kamaráde. Já bych hádal, že zrovna ty jsi volil KDU-ČSL.
Jinak si vlastně není co pořádně vybrat. Je jedno jestli do toho ánusu míříme pěkně svižně po modré, nebo cestou vystlanou růžemi a třesněmi. Dokud tu budeme mít zastupitelskou demokracii ("kapitalistický fašismus"), budeme se mít stále tak dobře.
Ještě abych nebyl mimo téma Mou první postavou byl Paladin. Stále jej mám uloženého, přestože prošel mnoha změnami za ty roky. Pro začátek HC hraní jsem si vybral Barbara specializovaného na házení seker.
Jinak si vlastně není co pořádně vybrat. Je jedno jestli do toho ánusu míříme pěkně svižně po modré, nebo cestou vystlanou růžemi a třesněmi. Dokud tu budeme mít zastupitelskou demokracii ("kapitalistický fašismus"), budeme se mít stále tak dobře.
Ještě abych nebyl mimo téma Mou první postavou byl Paladin. Stále jej mám uloženého, přestože prošel mnoha změnami za ty roky. Pro začátek HC hraní jsem si vybral Barbara specializovaného na házení seker.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
No nechme politiku politikou, stejně se tim nic nevyřeší.
První postava? Prostě "paladin", kterej mej od všeho něco. Pamatuju si, že jsem používal Holy Bolt na Undeady, jako hlavní aury jsem měl Thorns, Fana a Holy Shock. Tehdá se ještě o žádném buildu mluvit nedalo, prostě jsem si chtěl zkusit, jak co vypadá. Hrozně se mi líbila Salva, neboli ony slavné "lentilky".
První postava? Prostě "paladin", kterej mej od všeho něco. Pamatuju si, že jsem používal Holy Bolt na Undeady, jako hlavní aury jsem měl Thorns, Fana a Holy Shock. Tehdá se ještě o žádném buildu mluvit nedalo, prostě jsem si chtěl zkusit, jak co vypadá. Hrozně se mi líbila Salva, neboli ony slavné "lentilky".
Já jsem se teď vrhnul do HC s kick asskou. Dnes jsem dokončil normál vcelku bez potíží. Úroveň 44, tiger strike na 20, dragon tail 12, shadow master 3 BoS 1 a jde to samo. Padají zajímavé rare předměty, které dávají celkem dost odolností, ale chtělo by to o něco málo už ty odolnosti na nm vylepšit dmg mám skoro 3k při nabytí 3. úrovně tiger strike takže si fakt nestěžuju i nějáké zajímavé věci padly cestou ( i při malém mf) ... např 3 kousky ze Sigon setu .... ještě že jsem si už pořídil ty plugy .... tak jsem zvědavej jak to půjde dál
jen bych se zeptat jestli byste doporučily 2x nějáké claws nebo štít? ... kdybych používal 2 zbraně tak bych asi musel maxnout blokování dvěmi zbraněmi, že?
jen bych se zeptat jestli byste doporučily 2x nějáké claws nebo štít? ... kdybych používal 2 zbraně tak bych asi musel maxnout blokování dvěmi zbraněmi, že?
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
asi bych jel na štít a max block...ten štít ti dává přece jen víc bonusů než drápek...a na tiger assu myslim ze +skilly moc nepotrebuješ...
Tak já jsem si taky založil assassinku, ale softcore... pojedu dual-claw, skill Fists of Fire + Dragon Claw... uvidím, kam se dostanu
Zatím normal - 2. act
Zatím normal - 2. act