Europe [SC] ring monk tank
Měl by někdo zájem o tohodle krasevce?
Naposledy upravil(a) Milion dne 12.10.2012, 14:49 hod., celkem upraveno 1 x.
Re: Europe [SC] Milion ring 7 vlastnosti
Na to je tu celá sekce...viewforum.php?f=46
Kolik si za něho představuješ?
na ah jsem podobný vůbec nenašel. Myslím, že je dost drahý. Kolik bys dal?
Já bych dal do 10m, ale cenu má asi vyšší. Za těch 80m ho na AH asi neprodáš. Tipoval bych 40-50m max, staty jsou to moc pěkné.Milion píše:na ah jsem podobný vůbec nenašel. Myslím, že je dost drahý. Kolik bys dal?
jasně, zkouším to, možná se někdo chytne. Dal bych i za těch 50, nebo nějakou adekvátní zbraň na barba lepší než mám na sobě. milion#2748
Za 50m ho nepredáš, jedine že by si mal fakt štastie. Zas také top staty nemá...Do 15-20m maximálne pojde. Ak chceš hod ho na bid, možno sa cena vyšplhá ale pochybujem, a predaj ho čím skor, s príchodom 1.0.5 už nebudde mať ani takú cenu..
S4 Monk 1100+
proč myslíš že po patchi se mu sníží cena. Takových ringu není nikdy dost. Nechal bych si ho, kdyby měl str místo dex.
Protože po 1.05 budou padat 63 lvl ringy.
Re: Europe [SC] ring monk tank
dovolím si malou OT radu... nedávej ho na bid, prodal sem takhle ring v cenně 20M za 3
Tak není špatné dát vyšší start nebo se vyhnout AH ...
Buď si ho dal na AH v takom čase že aukcia končila niekedy v noci alebo nadránom a druhá možnosť je že takú cenu zdaleka nemal. Hodíš sem screeen toho ringu len tak pre zaujímavosť ? Ja vačšinou predávam na bid a nestalo sa mi že by sa niečo predalo velmi výrazne pod cenu..Pindik píše:dovolím si malou OT radu... nedávej ho na bid, prodal sem takhle ring v cenně 20M za 3
S4 Monk 1100+
Dělá se to bežně, že se věci co vydražíš daji na AH mnohem dráž a lidi co nechtějí čekat je koupí.. Mám s tím zkušenostiRyliah píše:
Buď si ho dal na AH v takom čase že aukcia končila niekedy v noci alebo nadránom a druhá možnosť je že takú cenu zdaleka nemal. Hodíš sem screeen toho ringu len tak pre zaujímavosť ? Ja vačšinou predávam na bid a nestalo sa mi že by sa niečo predalo velmi výrazne pod cenu..
Ring byl 150 dex 150 vit crit 4.0 gold find, phys ress... začal v sobotu ráno, končil v neděli večer... měl sem dát asi větší bid než 1M ale spíš sem měl dát rovnou BO 15M - prodal by se...
Šlo jen o radu prodávajícímu, neřešme to dál...
GL všem ;-)
prodáno na AH bid 89 999 999, buyaut byl na 99 999 999, někdo to včera bidnul za těch 90 m
Děkuji všem za názory a rady.
Děkuji všem za názory a rady.
Gratulace. Skvělý prodej, hlavně před patchem 1.5. Po patchi se budou prachy na nové prsteny a amutelty hodit
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
Milion: lutujem toho blbca co to kupil... Ale asi nie je treba, ked ma tolko goldov....
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda