HC - Pribehy Atheny, naked Passives only amazon (1.11)

Moderátor:Dark_Deamon

Dragonius
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: HC - Pribehy Atheny, naked Passives only amazon (1.11)

Příspěvek od Dragonius » 11.10.2012, 20:31 hod.

I já se rád podívám, mě ty videa přijdou hodně zajímavé a mnohdy u nich strávim pěkný čas při práci :)
Štěstí přeje připraveným...

BliiNky
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BliiNky » 11.10.2012, 21:11 hod.

Přesně tak, od sedmi do desíti nemáme v práci adminy, takže mě to na youtube pustí v pohodě :) Ono se u nás vlastně celkově od sedmi do desíti nepracuje, když nad tím tak přemýšlím :twisted:

Abych nebyl úplně OT - jak pokračuješ Ripe? Námět na postavu máš velmi zajímavý, i když (jak tu někdo psal přede mnou) si dokážu živě představit ty úmorný souboje. Doufám, že další report bude co nevidět :wave:

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 12.10.2012, 16:13 hod.

Tak predne, diky vsem za posty, je to hodne povzbuzujici cteni...Uz jsem to nakousl v jinem threadu, ale Athena uz pomalu dokoncuje A3 Normal, a to jsem ji skoro nehral, zitra snad udelam update...Co se tyce videa - mam programek, jak se to jen sakra jmenuje :roll: , kterym dokazu delat videa z d2, naposledy jsem takove udelal, kdyz jsem behal s Lucky a chtel jsem ostatnim ukazat, jak muze vypadat takovy jeden Meph run s LF Amou, bohuzel i cca 45sekundove video ma tak 100Mega?! a to dalece presahuje moznosti meho uploadu...

Takze se zeptam jmenovite Fraxiho - jaky programek pouzivas a jak velka ta videa jsou?

Jo uz si vzpominam, jmenuje se Fraps

@Attia:Castecne spravne, pomoci savage receptu jsem vytvarel polearmy, az jsem dostal Partizanu, pote pomoci receptu Weapon + 3x chipped gem = new socketed weapon Partizanu s dvema sockety a 44%ED, a pote jsem do tech dvou socketu vlozil dva -15% requirements jouly, ktere padaji uz od zacatku, aby ji mohl muj merc pouzivat uz ted - zatim je IMBA :lol: :lol:

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 12.10.2012, 16:18 hod.

Ano, je to fraps a nepotěším tě. Velikost videa 4 GB na cca 8 minut. Jak už jsem řekl v jiných příspěvcích, komprimace a upload pak trvá asi dvojnásobek hracího času.
Jednou jsem zkusil ještě jeden program, ale už si nepamatuju na název, každopádně to byla trial verze a na zakoupení to bylo natolik profi, že by si to nikdo domů nekoupil :D Každopádně ten program dělal videa rovnou zkomprimované, ale bez zvuku a Diablo se při tom nedalo hrát.
Naposledy upravil(a) Fraxinus dne 12.10.2012, 16:23 hod., celkem upraveno 1 x.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 12.10.2012, 16:22 hod.

Coz je smula, protoze jak rikam, to prekracuje dalece moje moznosti uploadu dat...A i kdyby tu nakrasne byla moznost, ze by ta videa za me nekdo upravila a uploadnul, tak to zase zkejsne na stejnem bode, protoze tady v praci sdilet data s nekym z venci nepujde, a doma nemam net :(

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 12.10.2012, 16:25 hod.

jestli chceš dělat videa, tak domů pořiď ten net...jinak to nepůjde. Předpokládám, že ti v práci windows movie maker nedovolí mít nainstalovaný a i kdyby, tak když tam nefunguje uloz.to, tak tam nejspíš nepojede ani youtube, že?
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 12.10.2012, 16:47 hod.

Youtube nefunguje v tom smyslu, ze tam nemuzes nahravat videa, tudiz nefunguje...Stejne jako ulozto stejne jako cokoliv, jeste, ze funguje aspon to forum ;)

Drakesis
Adviser

Příspěvek od Drakesis » 13.10.2012, 14:02 hod.

Zajímavý build, čili vše tedy bude krosit Valka (nacucaná úhybama atd.) s mercem? Tak hodně štěstí. ;)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 13.10.2012, 15:37 hod.

Presne tak, dneska jsem rozepsal dalsi report, ale nejak ho nejsem schopny dokoncit, snad o nocni ;)

Drakesis
Adviser

Příspěvek od Drakesis » 14.10.2012, 13:07 hod.

No tak pak stačí dát mercovi ňákou elite zbraň, co bude mít hodně ed a 5% chanci na AD ... A to budou jatka, no jéje. :)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 28.10.2012, 09:13 hod.

No uz je fakt nacase s tim neco udelat a sepsat nejaky ten report, Athena je uz v A1 Nightmare a blaznivy turnaj na krku, no jo, holt jsem lempl :roll:

Takze, kde jsme to prestali?

Pred davnymi a davnymi casy v jedne daleke, predaleke galaxii...Pockat, to je jiny pribeh, co to sem pletu :lol: :lol:

Ju, uz to mam, A2 Normal - Palac

Palace Cellar + Harem + Arcane Sanctuary

Pisu to uz hodne zpetne, takze vzpominky uz jsou hodne vybledle, presto si nepamatuju, ze by zde doslo k nejakemu zavaznemu incidentu, proste standartni kazdodenni boj...Co se tyce Palace, tak za zminku stoji snad jen tri okamziky...Prvnim byl nalez techto unikatnich botek, druhym pak souboj s bratrancem vyse zminovanych ukrajinskych boxeru a tretim byl boj s Ohnivym okem, ktery ovsem krome jeho smrti a dalsiho postupu hrou nic neprinesl...

Arcane Sanctuary je obcas zdrojem run a dobrych veci (i v Normalu), tentokrat to ovsem neplatilo, byla to celkem nuda a jedine zpestreni Athene dopral nejdrive tento proklety demon a pote i samotny Summoner

Malem bych zapomnel, preci jen tu byla jedna unikatni vecicka, o kterou Athena primo zakopla, a to tento stit, ovsem pro nasi hrdinku zcela bezcenne

Hrobky

Oblast casto proklinana, malo navstevovana, ale da se rict ma oblibena, obzvlast s untwinck postavami, hodne sanci na drop a v pozdejsich obtiznostech i velka vyzva...Nebudu zde nijak sahodlouze rozepisovat, co se jak kde delo protoze celkove pruchod zabral asi pul dne (pocitam, ze pripadne v Hellu to bude nekolik dni :lol: ), spise se budu obrazkove venovat zajimavym Bossum ci predmetum v jednotlivych hrobkach...

Hrobky vzdy prochazim tak (logicky), ze nejdrive zlikviduji vse v tech falesnych (idealni jako posledni tu, ve ktere dli superunikat Ancient KAA) a po tom v te prave...

Nuze, dejme se do dila...Prvni hrobka byla ponekud nezajimava, zachoval se jeden obrazek nemrtveho sprintera...Naopak druha byla opravdu neprijemna, a to diky tomuto hochovi...Ten obrazek byl vytvoren asi po pulhodinove bitve, cela mistnost byla narvana kostlivci k prasknuti, navic tu krome Bosse byly jeste ctyri normalni vyvolavaci, takze kazdy zabity kostlivec byl znovu oziven atd...Je treba si uvedomit, ze v tuto chvili jeste nemela Athena k dispozici Valkyru, pouze Decoy, a tak mohla vrtkavou stestenu bitevni vravy naklonit na svou stranu jen pomoci toho, ze se vydala v ustrety potizim a zamestnavala jednotlive vyvolavace tak, ze do nich primo boxovala (za potlesku mnoha kostlivcu okolo) a u dalsiho pak vyvolala Decoy, coz zastavilo vyvolavani...Tretiho si pak podaval merc...Nastesti se zde plne projevilo, ze byl velmi dobry napad hned od zacatku dat spoustu bodu do uhybu, jinak by snad ani vitezstvi nebylo mozne...Jak jste si jiste vsimli :lol: , tak samotny Boss byl Stone skin, coz bitvu rozhodne neulehcilo...Po otreni litru potu s tvare byl posleze pro Athenu tento kostlivec jen prijemnym soustem

Treti hrobka byla s mistem, kde svuj konecny odpocinek nalezl Ancient KAA...Nebylo to zase az tak strasne, jak by mohlo na prvni pohled vypadat, rozhodne podstatne jednodussi nez predchozi lita bitva...Dale se tu nachazelo jen par techto sampionu a pote Bosspack, ovsem nevim ,jaka aura to byla, zcela jiste ne moc nebezpecna...V hrobce cislo ctyri se situace vicemene opakovala, tudiz byly zde dva Bosspacky naprosto neskodnych lordu, a to tento a tento

Co tu mame dal?Hmm, z petky se nezachovalo prakticky nic, snad jen tento unikatni mec...A pak ze to na p8 nepada, vid Javurku?V sestce dlel jen duchovaty pojidac dusi..Koneckoncu, kdo jiny by mel pojidat duse nez jiny duch :lol:

Jako vyvrcholeni actu a take Athenina snazeni zde byla samozrejme prava hrobka, kde prim hral tento bleskem ocarovany borec. Nastesti mel jen sve kostlivce a zadne dalsi kamarady okolo, takze to nebylo nijak strasne, pote dalsi bleskometnik, ktery byl nebezpecny hlavne kvuli svemu teleportu a mistni zajimavosti byl drop skveleho brneni Isenheart case

Z Duriela se toho mnoho nezachovalo, ci spise zachovalo toto...Nic, co by se dalo do budoucna pouzit...Boj s nim byl velmi jednoduchy, jak demonstruje tento obrazek...Zmrazenou sochou byla opet Athena, taktika byla jednoducha, vazat Duriela na Athenu, pripadne na Decoy a o vse ostatni uz se postaral merc...

Tak, to je prozatim vse, po reklamni pauze si dame A3, tedy doufam ;)

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 28.10.2012, 09:29 hod.

Pěkné počtení, těším se na třetí akt :-)
HC grál: 537/516 (-21)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 28.10.2012, 10:59 hod.

Diky Eli, je po pauze, jedeme dal

A3 Normal

Po standartnim pokecu s Meshifem se Athena vydala vstric pachnouci jungli...Uz dopredu snad mohu rict, ze tento akt prinesl zajimave zvraty, pekne dropy, tezke bitvy, proste vse :lol:

Spider forest, Spider Cavern, Arachnid Lair

Tato mista mam velmi rad, celkove mi v A3 dost casto padaji zajimave veci, jak itemy, tak runy, takze jsem samozrejme doufal, ze tomu bude tak i tentokrat, a nemylil jsem se...Ale vse poporadku...Prvni zastavkou byl Arachnid Lair, a jednim z prvnich tuzsich nepratel byl duch tohoto pavouka...Jinak se nic zajimaveho nedelo, snad krome dropu Bloodrise ze sparkly chestu...Ve Spider Cavern se vzdy tesim na Szzarka a ten ani tentokrat nezklamal a byl na svem miste, bohuzel Athene nedal nic zajimaveho...Ve stejne lokaci se jaksi pozapomnel jeden brouk z Maggot Lairu, ale ani jeho schopnost vypoustet blesky mu prilis nepomohla

Great Marsh

Tato lokace byla tentokrat proste zelena, jak muzete videt zde a zde

Flayer Jungle, Flayer dungeon + Swampy Pit

Kratce po vstupu do teto oblasti udelal Athene velkou radost drop tohoto unikatu, zpomaleni monster se vzdy hodi, obzvlaste pak Bossu a Ancients...Kousek od waypointu v teto lokaci se nachazel vskutku rychly Boss a pote jiz na nasi hrdinku cekal nechvalne znamy Swampy Pit..Nastesti v Normalu neni tato lokace zase az tak nebezpecna, presto se kazdy, kdo sem vstoupi musi mit na pozoru...Ovsem jediny, kdo zde Athene zkrizil cestu, byl bratr predchoziho rychlika...

Dalsim cilem byl Flayer dungeon, a predevsim splneni questu s dykou Gidbin, za coz byl Ormus asi velmi rad, nebot nabidl tento prsten...

Primo v Dungeonu hlidal Khalimovi ostatky dalsi z mych oblibencu, a to navstevnik z D3, Witch doctor, ale ani jeho sekundarni drop nic pouzitelneho neprinesl

Poslednim na ceste do Lower Kurastu byl Stormtree, opet to nebyl zadny zurivy boj, a navic chvili predtim padla jeste tato setova helma

Kurasty, Temply + Travincal

V Lower Kurastu nepadla zadna zajimava runa, coz ostatne bohuzel platilo po celou obtiznost Normal, nastesti se to melo zmenit s prichodem NM, ale o tom az nekdy jindy...Jediny, kdo tu padl, byl tento bojovnik, jinak by se to dalo nazvat klidem pred prichazejici bouri...V Kurast Bazaaru uz Athena musela celit vetsi vyzve, a tou byli tito Strombacove, o chvilku pozdeji nasledovani svymi chladem ocarovanymi bratry

Prvnim z Templu byl Disused Fane, a zde byli opet velci borci (kdo by ve svete tezkych vah cekal nekoho maleho :lol: ), ovsem tentokrat velmi chlupati...V Ruined Templu cekala na svou prilezitost osoba se jmenem Battlemaid sarina, ovsem ani jeji vysoka rychlost ani elementalni ocarovani ji nepomohly

Ze Sewers se zachoval jen jeden obrazek, a to tradicni momentka s Icehawkem, jinak se krome vyzvednuti dalsiho Khalimova ostatku neudalo nic zajimaveho

To se zmenilo s prechodem do dalsi lokace a s rabovanim obou Templu, ve Forgotten Reliquiary musela Athena celit hned dvema Bosspackum, a to dokonce namestnanym v jedne mistnosti, a mody take nebyly potesujici, Fanatismus a Extra Strong... V Ruined Fane se nase hrdinka dockala toho, ceho se obavaji i Ti nejmocnejsi hrdinove, a to jevu zvaneho Stair trap, neboli schodova past...Nastesti vetsinu blesku pokryly Valka a merc...Po tomto nervydrasajicim zazitku uz zde byl jen jeden chapions pack hadat

Travincal zde zastupuji (jak jinak?), Geleb, Torc a Ismail, vsichni byli pobiti

Durance a Mephisto

Hned v prvnim patre doslo k velke neprijemnosti, a to k boji s dvojitym Bosspackem jak jinak nez v jedne mistnosti :roll: Prvni Boss jeste nebyl nijak nebezpecny, ovsem haldy Meteoru rozhodne Athene nedelaly dobre, obzvlast, kdyz druhy Boss byl stejneho druhu, a navic Imunne Physical!..Protoze jsem takove monstrum necekal tak brzo (hrala zde roli vysoka naturalni fyzicka odolnost a Stone skin abilita) a nemel pripravene RW Malice, byl to obrovsky problem ,ktery jsem nejprve resil gamblenim zbrane, ovsem pote jsem si uvedomil svou chybu, koupil jednu zbran od te pani ve tretim actu, osazel ji kameny a pak to slo...Zbran zde

Dale pak v prvnim patre padlo jen brneni z Cathans sady

V druhem patre nejdrive padl setovy mec a pote musela Athena projit skrz tuto svalnatou gorilu

Treti patro je velmi oblibene kvuli Mephovi a neoblibene kvuli Bremmovi, tak proc si obtiznost jeste nezvysit?...Bremm samotny a koneckoncu ani Wayand a Maffer mnoho problemu nenadelali

Bitva s Mephistem zabrala dost casu, ale diky Valkyre nebyla nijak nebezpecna, ovsem jeho smrti Athena moc neziskala, snad jen pruchod do dalsiho Actu

To je prozatim vse, snad se mi podari jeste dnes sepsat A4
Naposledy upravil(a) RIP dne 28.10.2012, 13:42 hod., celkem upraveno 3 x.

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 28.10.2012, 11:23 hod.

Tak ten Stair Trap vypadá dost nebezpečně :D
HC grál: 537/516 (-21)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 28.10.2012, 15:02 hod.

Zase tak hrozne to nebylo ;)

Tak, zda se, ze budu mit dnes cas sepsat i A4, haleluja

A4 Normal

Kratky, narocny, a s mnoha odmenami, to je muj nejoblibenejsi Act...Pravy protiklad k tomu nasledujicimu, ale coz...

Takze co mohu rici dale - Outer Steppes a koneckoncu temer vsechny lokace v tomto aktu byly preplnene Flesh spawnery, tedy monstry, ktera vyvolavaji dalsi monstra a dalsi a dalsi az do zblbnuti...nic nebezpecneho, ale zdlouhave az hruza...Naopak Balrogy vidim rad, je za ne hodne expu a daji se zabit relativne snadno...A tento typ monstra byl prvnim zajimavejsim protivnikem v Plains of Despair, stejne tak jako jeho staly obyvatel a questova polozka, Izual...Dva skillpointy navic se vzdy hodi

Dalsi cesta pres Plains of Despair mnoho vzruseni neprinesla, a proto se budu ihned venovat dalsi lokaci, a to konkretne questu, ktery vetsina hracu miluje, tedy Hellforge...Jeji stala ochranka byla opet pritomna, no nebyl v tom rozdil...Odmenou pak Athene byla tato runa, no rozhodne to nebylo spatne, ale mohlo byt i lepsi

Takto vypadaly Atheniny skilly pri vstupu do Chaos Sanctuary, citila se byt pripravena na souboj s Diablem, a jak se pozdeji ukazalo, take pripravena byla...Ale vse pekne poporadku

Obvykle prochazim touto oblasti tak, ze jako prvni zlikviduji Bosspack s Grand Vizierem, coz byla pravda i tentokrat, ale nasledujici sled se zmenil, dalsim na rade byl Lord de Seis a az pote Infector

Samotny boj s Diablem byl trochu zajimavy pouze do tohoto momentu, kdy se Athene podarilo vytvorit silnou pozici, pote jiz to byla hracka...Amazonka byla dokonce tak frustrovana okazalou nevsimavosti demona, ze mu prisla osobne udelit nejaky ten stulec, ale ani to prilis nepomohlo...A tak ji nezbylo nic jineho, nez se jen divat, jak Pan Terroru umira...Jak vidno, nic zajimaveho po sobe nezanechal...

Tak, konecne jsem s tim trochu pohnul, priste (v tydnu o nocnich) bych rad dopsal zbytek, tedy A5 a A1NM, snad to vyjde, drzte palce ;)

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 28.10.2012, 15:16 hod.

Jedno velko "Óóó" tohle je super, já bych s naked nedošel ani na kraj katakomb v 1.aktu, natož sem.. Je to super i číst, připadám si, jak kdybych to hrál já :-)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 01.11.2012, 21:51 hod.

No parada, clovek se muze upsat, ale jak je turnaj na krku, holt zadnej zajem :lol: :lol:

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 01.11.2012, 22:24 hod.

Ale jdi :-) Ti sem udelam carku za kazde precteni reportu.. Jelikoz to ctu kolikrat v praci, ctu to i na 5x :-)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 01.11.2012, 22:28 hod.

Mno, mel bych ted behem dvou dnu udelat nejakej report, protoze Athena uz je v pulce A2NM a s nastavajicim turnajem moc casu nebude

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 01.11.2012, 23:54 hod.

Taky jsem dobry tyden nehral a Amazonka ted pujde na druhou kolej kvuli turnaji.. Tak pak si poctu dalsi report :-)

Odpovědět

Zpět na „HC příběhy“