Varování - sklb
za opakovaný OT
Re: Varování - sklb
ty si vysoko bratm Jak mlady politik. U nas mame takeho jedneho aj v parlamente. Vola sa Andrej Kolesik
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
to je vtip? co třeba tohle téma založit se jménem bronibor kterej v sekci D3 vs T2 nenapsal ani jeden příspěvek k tématu???
nechápu...
nechápu...
Attia: Jediný příspěvek, který byl OT jsem Broniborovi smazal (spolu s ostatními) a dostal varování do PM, stejně jako sklb v předchozím případě.
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Peckoslav#2167
Branibora jsem varoval v PMce i já, při dalším prohřešku má varování.
V tomto vláknu není prostor k diskuzi, sklb dostal varování. TEČKA.
Kojot jako moderátor může vlákno zamknout, záleží na něm
V tomto vláknu není prostor k diskuzi, sklb dostal varování. TEČKA.
Kojot jako moderátor může vlákno zamknout, záleží na něm
Prehanate to s tymi offtopicmi. Ved predsa je prirodzene, ze kazde vlakno sa vyvija. Neda sa bavit 10 stran o jednom a tom istom.
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
nechci nikoho napadat ale přijde mi že jsou občas moderátoři zaujatí vůči nějakým topikům nebo hráčům a podle toho pak vypadá jejich jednání. Si projdi forum...jsou tu desítky témat kde se OTéčkuje na desítkách stran a je to naprosto bez povšimnutí nebo to nikdo neřeší, a v jiném topicku se dvouma příspěvkama odkloníš od tématu a hned máš varování za OT...
fakt nechci nikoho urazit nebo napadat ale občas jsou ty varování fakt trochu divný a k zamyšleníhodný...ale vy jste zelení tak to víte líp jak se to má dělat...
fakt nechci nikoho urazit nebo napadat ale občas jsou ty varování fakt trochu divný a k zamyšleníhodný...ale vy jste zelení tak to víte líp jak se to má dělat...
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
Často je to jen "tlachání" o ničem, většina topiců zde skončí offtopicem, a kdybychom to vymazali/pozamykali, tak skoro nebude o čem psát.sklb píše:Prehanate to s tymi offtopicmi. Ved predsa je prirodzene, ze kazde vlakno sa vyvija. Neda sa bavit 10 stran o jednom a tom istom.
A že není vše promazané? I moderátoři/administrátoři jsou jen lidé a nejsou na fóru 24/7. Já konkrétně chodím do práce (a práce u mě nekončí příchodem domů), mám rodinu a dítě a další povinnosti.
Kromě toho i my moderátoři hrajeme Diablo.
Naše fungování zde na fóru NENÍ zaměstnání, tj. děláme to jen proto, že chceme pomoct a udržet fórum v chodu.
Určitě by se našlo místo i pro další moderátory, ale pokud máte zájem, čas, chuť a nadšení, tak se obraťte na Javurka
@Attia: Jinak pokud má někdo nějaké nesrovnalosti v jednání moderátorů, tak se obraťte buď na konkrétního moderátora a upozorněte ho na případné zaujaté jednání, nebo se obraťte přímo na Javůrka či Jamese. Nicméně v těchto případech doporučuji mít konkrétní věci. Pocity jsou k ničemu
No offense ofc..
nechci ničí práci kritizovat, jen konkrétně v topiku D3 vs T2 mi přišlo že to bylo naprosto zbytečné řešit situaci jak to řešil Kojot. To že se jeden hráč zeptal na RMAH a ve dvou příspěvcích mu bylo odpovězeno, nechápu proč by se to muselo tak aktivně promazívat a řešit.
Máš pravdu v tom že máte práce hodně udržet fórum v chodu a v klidu, že máte svý zaměstnání apod, tím spíš mi přijde divný zaměřit se na topik D3 vs T2 kde je OT všehovšudy 5 příspěvků který navíc jsou jen normální odpověď na otázku ohledně RMAH. Když už to tam ten klučina dal, a sklb mu odpověděl je to lepší než mu dloooouze vysvětlovat že sem to nepatří a má to být jinde atd atd...jen mi prostě přijde divný zaměřit se na topik kde je OT na 5 příspěvků a topiky kde je OT na 30 stran si nevšímat...ale jestli je to problém že jsem se ozval tak se omlouvam, je to vaše pole působnosti, já jen chtěl vyjádřit svůj nedůležitej názor...;-)
Máš pravdu v tom že máte práce hodně udržet fórum v chodu a v klidu, že máte svý zaměstnání apod, tím spíš mi přijde divný zaměřit se na topik D3 vs T2 kde je OT všehovšudy 5 příspěvků který navíc jsou jen normální odpověď na otázku ohledně RMAH. Když už to tam ten klučina dal, a sklb mu odpověděl je to lepší než mu dloooouze vysvětlovat že sem to nepatří a má to být jinde atd atd...jen mi prostě přijde divný zaměřit se na topik kde je OT na 5 příspěvků a topiky kde je OT na 30 stran si nevšímat...ale jestli je to problém že jsem se ozval tak se omlouvam, je to vaše pole působnosti, já jen chtěl vyjádřit svůj nedůležitej názor...;-)
Ja len tolko dodam ze kojot je znamy ako zapaleny a fanaticky Diablo 3 fanboy cize jeho jednanie a pocinanie za ten tyzden ci ako dlho je moderator ma vobec neprekvapuje
Ja len cakam kedy urobia moderatora zo still alive alebo Drakkariho. Do 24 hodin by vsetci fanusikovia Diabla 2 dostali ban a cela sekcia Diablo 2 by bola vymazana
Tym vsetkym som chcel len povedat to ze pred tym ako z niekoho bude urobeny moderator mali by si kompetentni ludia co to maju na starosti najprv v archive precitat zopar jeho prispevkov aby mali aspon predstavu ze ci idu urobit moderatora z cloveka ktory je nestranny,inteligentny a nezaujaty (ako napr. Javurek) alebo z cloveka ktory je fanaticky D3 fanboy a ostatne diely Diabla povazuje za odpad ako aj fanusikov danych dielov co je kojotov pripad bohuzial.
Tot vse.
Ja len cakam kedy urobia moderatora zo still alive alebo Drakkariho. Do 24 hodin by vsetci fanusikovia Diabla 2 dostali ban a cela sekcia Diablo 2 by bola vymazana
Tym vsetkym som chcel len povedat to ze pred tym ako z niekoho bude urobeny moderator mali by si kompetentni ludia co to maju na starosti najprv v archive precitat zopar jeho prispevkov aby mali aspon predstavu ze ci idu urobit moderatora z cloveka ktory je nestranny,inteligentny a nezaujaty (ako napr. Javurek) alebo z cloveka ktory je fanaticky D3 fanboy a ostatne diely Diabla povazuje za odpad ako aj fanusikov danych dielov co je kojotov pripad bohuzial.
Tot vse.
Best Games na PC :
1: Rome Total War
2: Diablo 2
3: Jagged Alliance 2
4: Heroes of Might a Magic III.
5: Fifa 11
1: Rome Total War
2: Diablo 2
3: Jagged Alliance 2
4: Heroes of Might a Magic III.
5: Fifa 11
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Zbytecne to tu resite.
Vse podstatne rekl peckoslav.
Tema zamykam, ovsem pokud bude kojot chtit dal diskutovat, muze si to odemknout, ale vse podstatne tu zaznelo.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Vse podstatne rekl peckoslav.
Tema zamykam, ovsem pokud bude kojot chtit dal diskutovat, muze si to odemknout, ale vse podstatne tu zaznelo.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Ano to máš pravdu každý topic se vyvíjí. Ale tvoje příspěvky za které jsi dostal varování: "to ste mali komu dat toho moda " a "tobe staci ke stesti malo" (u druhé citace to není doslova, přesně si to nepamatuji a už jsem to smazal), opravdu nemají s tématem D3 vs T2 nic společného, nemají dokonce nic společného se sérií Diablo, dokonce ani s hrami. Pokud mi někdo dokáže, že ano nebudu váhat se ti omluvit... Ale pochybuju o tom, spíš mi to připadá jako pokusy vyvolat flame. Chápu, že se každé téma časem vyvíjí a odklání, ale tohle rozhodně není tento případ.sklb píše:Prehanate to s tymi offtopicmi. Ved predsa je prirodzene, ze kazde vlakno sa vyvija. Neda sa bavit 10 stran o jednom a tom istom.
To máš jistě pravdu, ale za tohle sklb varování nedostal (ani jedno). Za tohle bych varování opravdu nedával, stejně jako za mírné odchýlení od tématu. Za co sklb varování naopak dostal se dočteš v předchozím odstavci .Attia píše:Máš pravdu v tom že máte práce hodně udržet fórum v chodu a v klidu, že máte svý zaměstnání apod, tím spíš mi přijde divný zaměřit se na topik D3 vs T2 kde je OT všehovšudy 5 příspěvků který navíc jsou jen normální odpověď na otázku ohledně RMAH. Když už to tam ten klučina dal, a sklb mu odpověděl je to lepší než mu dloooouze vysvětlovat že sem to nepatří a má to být jinde atd atd...
btw. kdybys trošku pohledal, tak bys zjistil, že jsem tyhle příspěvky nesmazal, ale pouze přesunul do tématu RMAH a upozornil jsem, aby se přispěvatelé drželi tématu. A RezZ3tovi jsem napsal, že jsem jeho dotazy přesunul do příslušného topicu. Napadá tě nějaké lepší řešení? Klidně mi ho tady napiš, rád zapracuji na zlepšení své činnosti.
Kde a mezi kým jsem tak známý?Red Eagle píše:Ja len tolko dodam ze kojot je znamy ako zapaleny a fanaticky Diablo 3 fanboy
Neví proč by všichni fanouškové D2 měli dostávat ban. Jsem fanouškem D2 stejně jako D3 a soudě dle tvých vědomostí o D2 jsem ho hrál podstatně déle, než ty.Red Eagle píše:Do 24 hodin by vsetci fanusikovia Diabla 2 dostali ban a cela sekcia Diablo 2 by bola vymazana
Opravdu nevím, kde jsi na tohle přišel. Napiš mi, kde se o D2, nebo D1 vyjadřuji jako o odpadu, nebo jinak nelichotivě. Naopak D2 jsem hrál hodně dlouho a je málo her, které mě tak bavily. Doteď sleduju sekci D2 tady na fóru. Nechápu, jak můžeš tvrdit něco, co vůbec není pravda a pro co nemáš žádné důkazy a dokonce ani indicie. Nebo podle tebe to, že mám rád D3 automaticky znamená, že nesnáším oba předchozí díly. Tuhle tvou "logiku" mi hlava fakt nebere.Red Eagle píše:z cloveka ktory je fanaticky D3 fanboy a ostatne diely Diabla povazuje za odpad ako aj fanusikov danych dielov co je kojotov pripad bohuzial.
Jinak pokud jsi přesvědčený, že někdo koho baví D3 by tady neměl dělat moderátora, tak se obrať na vedení fóra, protože v tom případě bych tuhle funkci opravdu nměl zastávat.
těch narážek na tebe jsem si nevšim, za to sry, myslel jsem že se jednalo o odpovídání na dotazy mimo název topiku...jinak asi vyřešeno přes PM...;-)
Ta druhá narážka byla na Bronibora (konkrétně na: "D3 hraju od 20. kvetna denne") , ale to je jedno na koho... Jde o to, že to v tom tématu opravdu nemělo co dělat a ani vzdáleně to s ním nemělo nic společného.
Si mi mohol aspon vtedy presne poslat za co konkretne som to varovanie dostal.
Ale, beriem. Moje ironicke narazky nemali s temami moc spolocneho.
Len mi to nedalo mno;p
Ale az tak prisne by ste to posudzovat (mazat atd.) nemuseli.
Ale, beriem. Moje ironicke narazky nemali s temami moc spolocneho.
Len mi to nedalo mno;p
Ale az tak prisne by ste to posudzovat (mazat atd.) nemuseli.