Hallowed defender a the Helm of Command
Shanim nekoho kdo umi vyrobit tento stit?
Re: Hallowed defender a the Helm of Command
UP: Shanim nekoho na helmu the Helm of Command
ja tu nechcem mudrovat ale malokto ma tento plan..a už aj ked tak sa ti to moc nevyplati,ja som si na helm of command počkal asi mesiac kym prišla na AH ta spravna(cenovo aj staty) a kupil som ju iba za 2 melony...ale vacsinou ich je na AH celkom dost,a s tym štitom je to presne toto iste
no celkem dost jich tam je, ale za celkem dost m
a vzhledem ke kvalite meho pripojeni do veci zbytecne g nestrkam ... takze bych radej nekoho ochotneho to vyrobit z dodanych surek
naposled co jsem koupila super zbran na wizku, tak jsem druhy vecer skoncila na dc - takze v aukci kupuju jen sem tam a spis za drobny peniz 

-
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tapeworm#2172
Plánky nemám, ale jen taková poznámka. Nevím ja štít nekoukal jsem na to jaké má pevné staty a jaké se generují náhodně, ale Helm of Command má jen 2 pevné staty a všechny ostatní jsou náhodné. Takže jistá je jen vit 84 - 89 a Block 8%. Za výrobu zaplatíš 142K + 2x Fiery Brimstone, který se dá na HC prodat cca za 350K za kus. To znamená, že výroba této helmy tě přijde na 850K a máš jistotu jen v těch dvou statech. Za 850K už se dá na AH koupit v pohodě tahle helma. Sice to nebude nějakej zázrak, ale aspoň dopředu vidíš staty. Když ji budeš craftovat tak u téhle helmy je to podle mého hodně velký hazard
.
Ber to jako radu rozhodnout se musíš ty
Teď jsem juknul na ten štít a tam je to stejné. Dva staty pevné "ALL res a Block" a čtyři náhodné. Výrobní cena štítu tedy stejná jako u helmy, ale narozdíl od helmy se ty štíty prodávaj o dost dráž. To znamená, že štít tě vyjde levněji "při jednom pokusu výroby, ještě při dvou pokusech se to možná vyplatí" než na AH, ale nemáš jistotu co bude mít za vlastnosti. Helmu bych vzhledem k cenám na AH necraftoval, ale nějakou bych koupil.

Ber to jako radu rozhodnout se musíš ty

Teď jsem juknul na ten štít a tam je to stejné. Dva staty pevné "ALL res a Block" a čtyři náhodné. Výrobní cena štítu tedy stejná jako u helmy, ale narozdíl od helmy se ty štíty prodávaj o dost dráž. To znamená, že štít tě vyjde levněji "při jednom pokusu výroby, ještě při dvou pokusech se to možná vyplatí" než na AH, ale nemáš jistotu co bude mít za vlastnosti. Helmu bych vzhledem k cenám na AH necraftoval, ale nějakou bych koupil.
nojo,ja ta chapem že nechceš utracat ale ako pisal TAPEWORM,tak tie staty sa genreruju nahodne takže tam nemaš moc velku šancu vycraftit to čo by si presne chcelaMylady píše:no celkem dost jich tam je, ale za celkem dost ma vzhledem ke kvalite meho pripojeni do veci zbytecne g nestrkam ... takze bych radej nekoho ochotneho to vyrobit z dodanych surek
naposled co jsem koupila super zbran na wizku, tak jsem druhy vecer skoncila na dc - takze v aukci kupuju jen sem tam a spis za drobny peniz

samozrejme že stat sa to može a prajem ti hehe,ale je to dost risk a tiež do toho vraziš minimalne milion( za jednu vec )
takže nech sa už rozhodneš akokolvek tak Good Luck
no já surky na výrobu mam, takže by to nestálo tolik a chtěla jsem to prostě zkusit
vim, že z toho může být něco celkem neužitečného - ale stejně se nikdo neozval, takže je to jedno