Pickup radius, NV stack, paragon, ML

Vše o fungování herních mechanismů a vlastností předmětů
Odpovědět
Halen
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Halen#1852
Pickup radius, NV stack, paragon, ML

Příspěvek od Halen » 04.10.2012, 13:57 hod.

Nevím, kam se s nápadem obrátit, tak bychom to mohli prodiskutovat tady, jako námět pro úpravu hry v budoucím patchi? Jde o to, že pickup je zcela závislý na hodnotě na itemech. To hráče, který nechce nechávat ležet na zemi zlato (já určitě :P ) a pro ostatní, kteří si mohou špatně chodit díky svému buildu pro health globy znamená držet minimálně jeden item s tímto affixem. Často by šel snadno vyměnit za mnohem lepší item, ale prostě to nejde kvůli udržení minimálního pickup rádiusu 6-7yds.
-
Mě napadlo spojit pickup rádius se stacky NV (za každý stack +1yds) a paragon levelem (za každých +10 paragon +1 yds). Pak stejně jako u MF nastavit cap pro tento bonus na nějakých 28-30yds. Je tu i možnost přidávat +1yds za každý monster level.
-
Co si o tom myslíte?
Obrázek

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332

Re: Pickup radius, NV stack, paragon, ML

Příspěvek od Nekronaut » 04.10.2012, 14:50 hod.

Děkuji nechci. Někdy je třeba nechat si globy na později a tahle "vychytávka" tomu vydatně brání. Chci mít tedy možnost nemít žádný takový bonus.

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 04.10.2012, 15:08 hod.

Leda ze by sis mohl vybrat, jestli goldy, nebo globy, ale jinak by to bylo spi ke skode...

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 04.10.2012, 18:14 hod.

Přesně. Já pickup radius úplně nesnáším. Když nemáš žádný zvýšení z itemů, tak můžeš krásně posbírat itemy a goldy a Health globy nechat na pozdějc. S vyšším pickup radiusem tohle nejde.
Obrázek

Peckoslav
Minion of Destruction
BattleTag:Peckoslav#2167

Příspěvek od Peckoslav » 04.10.2012, 18:43 hod.

ideální varianta by byla pickup jen na gold, na globy je to fakt ke škodě :(
Obrázek
Od konce září 2015 jsem zpět a teprve se tu rozkoukám :D

vyrostek
Wraith
BattleTag:vyrostek#2592

Příspěvek od vyrostek » 05.10.2012, 09:44 hod.

Tak zalezi za co hrajete a jaky mate build. Ja ted zkousim WD s pasivkou Gruesome Feast (kazdy health glob pridava 10% int) a bez zabaka (offhand Things of the Deep) ktery ma radius 20 se to hraje o dost blbeji. Takze nejake bonusy do pickup radiusu bych hodne uvital, abych mohl v klidu behat s 2 hand zbrani a ono to krasne boostuje dmg v boji s elitama.

BTW "In co-operative gameplay, when a player picks up an Globe, all nearby allies will also be replenished." nevi nekdo kolik yardu je to nearby? Vcera jsem hral poprve v parte s WD a kdyz byli reflektaci a ja se stahnul a potreboval vylecit, poprosil jsem partaka at veme glob a ono nic. ;-)

Zaljan
Doom Knight
BattleTag:ZALJAN#2717

Příspěvek od Zaljan » 05.10.2012, 11:02 hod.

taky by se mi to moc nelibilo... s HD papirakem se mi par globu v rezerve vzdy hodi, nehlede na to, ze mi doplni i hatred... takze se predmetum s timto affixem obloukem vyhybam...

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332

Příspěvek od Nekronaut » 05.10.2012, 11:11 hod.

Já teď jeden koupil s tím, že nějakých 6 nebo 7 yardů mi neuškodí a teď mně to pěkně se*e...

Odpovědět

Zpět na „Herní mechanismy“