MF turnaj podruhe
Moderátor:Dark_Deamon
To věřim na Asku mi padá taky hodně věcí i s + skills, ale teď se věnuji Amazonce a kdo ví, jak to bdue dál nebo u další nějaké soutěže :-)
jinak co hledáš ty, abys jsi byl spokojený? (když pomineme všechno )
jinak co hledáš ty, abys jsi byl spokojený? (když pomineme všechno )
Štěstí přeje připraveným...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: MF turnaj podruhe
Dragonius: I když by každej mohl namítnout, že je to pro Cold Amu slabota, tak bych chtěl mít kompletní M'avina's set. Už jen pro to, že by v tom vypadala stylově Zatím mám jen 4 opasky
Tak to se Ti ani nedivím, teď jsme se na něj díval a nemít Amu s oštěpem, volil bych stejný set mít z kompletního setu + 3 skills, 100% MF a 50 resist all je více než luxu a to nepočítám výhody samotných věcích. Tak hodně štěstí v tomhle. I já mám jeden opasek ale mě nebude moc platný :-)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Dragonius: Tak ono to není jen +3 All Skills. Diadem ti dává +1 All Skill, luk zase +2 To Bow and Crossbow Skills (Amazon Only) a brnění +2 To Passive And Magic Skills (Amazon Only), takže toho je ve finále celkem dost. Pokud bych chtěl mít ale co nejvyšší Cold damage, tak na to jsou určitě lepší jiný věci. Třeba Ormu's Robes, Nightwing's Veil (do každého cold facet), do ruky RW Ice Amn (11) + Shael (13) + Jah (31) + Lo (28) a pak haldu +all skills a grand charm skillerů do Bows and Crossbows skills.
Kdyby jsi ale ty k tomu pásku našel setovej Diadem, tak by to taky nebylo na škodu. Diadem dává +30% IAS a z těch dvou předmětů bys měl 1 All Skill. Zase by se ale našly lepší varianty
Kdyby jsi ale ty k tomu pásku našel setovej Diadem, tak by to taky nebylo na škodu. Diadem dává +30% IAS a z těch dvou předmětů bys měl 1 All Skill. Zase by se ale našly lepší varianty
Rozumím tomu, ale mě stačilo jako ukázka síly pouze vidět to, co získáš z celého setu Ten Diadem s rukavicemi by se hodily, už jen kvůli +30% IAS a + 1 skill.. Zatím + skills mám jen v rukavicích a oštěpu, proto čekám na nějaký ten drop ze kterého se posadím
ahoj gratuluji Dark_Deamon k titulu a raisen k silenym dropum na coronu stale cekam to je proste neuveritelny
Achievements: 7400 (92%)
DeathHero: Děkuji :-)
Edit: První Meph run dnes :-) Už bylo na čase vzhledem k tomu, kolikrát jsem tu truhličku otevřela už
Edit 2: Tak tento prsten je super!
Edit: První Meph run dnes :-) Už bylo na čase vzhledem k tomu, kolikrát jsem tu truhličku otevřela už
Edit 2: Tak tento prsten je super!
HC grál: 537/516 (-21)
-
- Quill Rat
- BattleTag:Smrtonoska
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Dark_Deamon"]raisen: Byl to velkej šok a ti Soulové taky. Když vemu v potaz, že můj základ na Lightning Resist je -5, tak ani nechci vědět, o kolik to šlo dolů s to Convou. Jak už jsem psal...nemít v ruce ten Witchwild String, tak už jsem byl několikrát tuhej. Druhá klika byla asi ta, že těch 5 nebo 6 blesků letělo křižmo přes sebe. Protínaly se ve Valkýře...jak jinak Takže mě lízl jenom ten jeden a to jen tak zlehounka. Kdybych dostal plnou polní, tak myslím, že by mě nezachránily ani 3000 životů
Na přežití těch blezků ani 3000 life, ani nepotřebuješ stačí ti tak 1500 - 1600, ale s 90 - 95% resistenci na lightnig + lighitng absorb. Můžou tě taky léčit! Tak jsem v jenom úseku hry léčil hc assu na bettlu netu. tedy na hell ball runech :-)
S pozdravem!
Na přežití těch blezků ani 3000 life, ani nepotřebuješ stačí ti tak 1500 - 1600, ale s 90 - 95% resistenci na lightnig + lighitng absorb. Můžou tě taky léčit! Tak jsem v jenom úseku hry léčil hc assu na bettlu netu. tedy na hell ball runech :-)
S pozdravem!
Guardian Lakira VII, Level 97, Assa, Battle.net
Guardian Rozdrtit III, Level 90, Pal, Battle.net
Život vzniknul jen, proto aby zaniknul!
Guardian Rozdrtit III, Level 90, Pal, Battle.net
Život vzniknul jen, proto aby zaniknul!
Tak gratuluju k prekonani hranice 500bodu Daemone, alespon v jednom jsem mel pravdu...Jinak jak rikam, asi se dalo i 600, jen nezarvat, mno, jeste mas cas to dojet
Čaute, tak po dlhšej odmlke pridám niečo aj ja. Včera som dokončil 3. akt NM a behal Mepha, sem tam aj Duriho a Andy. Droplo mi par zaujímavých vecí. Ako napr. M'avina's ruky v jednom z chrámov v Kurst Bazar, M'avina's opasok z Mepha, Aldur helmu mi dal Bremm Sparkfist, Aldur zbraň a The Oculus zase jeho kolega Maffer Dragonhand. No a vstredu dal Duri môjmu Ďurimu asi na 4 nájazd Raven Frost (15 dex a 224 AR).
Všetko mám nafotené ale pridám to asi až na konci turnaja všetko naraz. Zatiaľ mám 62 lvl a 177 bodov.
Všetko mám nafotené ale pridám to asi až na konci turnaja všetko naraz. Zatiaľ mám 62 lvl a 177 bodov.
Tak to je pěkné tolik bodů, vypadá to na 4. místo, co zatím sleduji výsledky. Jinak, že jsi našel M'avina's Icy Clutch, to neříkej nahlas před Dark_Deamonem
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Díky, ale myslím si, že moje hranice bude někde kolem 550 bodů.
Dragonius: Pozdě
Jsem klidný, však si klidný. Vlasto, podej mi tu rádiovkuFerek píše:Droplo mi par zaujímavých vecí. Ako napr. M'avina's ruky v jednom z chrámov v Kurst Bazar, M'avina's opasok z Mepha.
Dragonius: Pozdě
to Dark_Deamon: ještě jsme se o tom včera bavili, že je hledáš nebo spíš celý set, že hledáš
Já co prostě sleduji, tak ta hra háže nejmíň věcí pro postavu, za kterou hraješ
Já co prostě sleduji, tak ta hra háže nejmíň věcí pro postavu, za kterou hraješ
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Jn...Frax to tu psal. To je hold Diablo. Proto tu hru tak milujemeFraxinus píše:Horší drop pro danou postavu je definován následujícím způsobem: Šance, že nalezená věc bude dobrá pro tvojí postavu je 1:7. Šance, že ta věc nebude dobrá pro tvojí postavu je 6:7.
Vím, že to tu už padlo :-)
a je to tak, o důvod víc prostě tu hru hrát. Bylo by nudné, kdybych na konci NM měl kopletní výbavu, co chci :-) (proto se těším na pondělí, kdy bdue zase chvilka času). Turnaj nám příští týden končí...
a je to tak, o důvod víc prostě tu hru hrát. Bylo by nudné, kdybych na konci NM měl kopletní výbavu, co chci :-) (proto se těším na pondělí, kdy bdue zase chvilka času). Turnaj nám příští týden končí...
No je to tak, hold Diablo. Tiež by som bol radšej keby padlo niečo z Immortal King setu, zatiaľ mám iba helmu a padla mi tam kde som to nečakal (z nejakého bossa v 1,2 alebo v 3 patre Jail už si nepamätám) pretože pôvodne som ju chcel dropnuť z Diabla a Baala na normal, ale vzdal som to lebo posledné runy a to je paradox keď som mal najvyšší MF mi nedávali vôbec nič .
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Dragonius: Pravda...uteklo to rychle nebo mě to tak připadne.
Jináč teď běhám Normal: Treehead Woodfist, Rakanishu, Coldcrow, Bishibosh a Blood Raven, abych sesbíral i ty základní blbůstky. Toto mě ale celkem pobavilo Coldcrow se buchla přes kapsu
Ferek: Z IK setu mám asi 4x kladivo, 3x rukavice a 2x pásek Chyběj mi akorát boty a překvapivě brnění
Jináč teď běhám Normal: Treehead Woodfist, Rakanishu, Coldcrow, Bishibosh a Blood Raven, abych sesbíral i ty základní blbůstky. Toto mě ale celkem pobavilo Coldcrow se buchla přes kapsu
Ferek: Z IK setu mám asi 4x kladivo, 3x rukavice a 2x pásek Chyběj mi akorát boty a překvapivě brnění
Dark_Deamon: to áno prvý cieľ bola helma, ktorú som nakoniec dropol takže som rád. Na ostatné časti si počkám lebo Meph na drop spodku IK setu nemá až tak vysoké šance vyššie ma NM Diablo a Baal, ale možno sa pošťastí.
Ináč dnes žiadne body nepridám, nebude čas. Ale možno v piatok a cez víkend ešte niečo prihodím keď zostanem živý .
Ináč dnes žiadne body nepridám, nebude čas. Ale možno v piatok a cez víkend ešte niečo prihodím keď zostanem živý .
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Ferek: Stejně bych radši chodil na Mephista než Diabla. Když si uděláš pěknou mapu, tak to potom bude 10x rychlejší než doběhnout k Diablovi a ještě dělat všechny pečetě. Ve finále to pak může vypadat, že než 10x zabiješ Diabla, tak 100x zabiješ Mephista. Pak na ty čísla v calculatoru musíš koukat úplně jinak.
I takhle může vypadat drop z Normal Cow Kinga. Škoda, že to všechno mám.
I takhle může vypadat drop z Normal Cow Kinga. Škoda, že to všechno mám.
Dark_Deamon: to je pravda, ale ja to beriem tak, že mňa po istom čase ak mi Meph dlhšie nič nedáva tak skočím aj iného bossa na odreagovanie. Mapu mám celkom v pohode a to som ju ani nemusel generovat z WP to mam tak cca 10 - 15 sekund behom ku vchodu k Mephistovi. Ale zo skúsenosti mám, že po ceste ak chodím Diabla mi pár krát popadalo pár pekných vecí a runy tiež.