MF turnaj podruhe

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
raisen
Adviser
Re: MF turnaj podruhe

Příspěvek od raisen » 02.10.2012, 11:50 hod.

Mara's Kaleidoscope s 20 all res :-) Sice nejnižší roll, ale tenhle amulet mě potěší vždy, ať už je jakýkoliv.
HC grál: 537/516 (-21)

Dragonius
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Dragonius » 02.10.2012, 11:59 hod.

tak resisty se hodí vždycky, viď :)
jinak já si dneska zahrál cca tři hodinky a 5x unikát a 1x setovka, ale nic co bych pořádně využil..

Jen si říkám, být amazonka s využitím luku, tak + 4-5 dovedností díky věcem. Proč mi to nepadne na oštěp :(
Štěstí přeje připraveným...

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 02.10.2012, 12:12 hod.

raisen: Gratuluju k Marasu :)

Dragonius: To já si zas říkám, proč mi už za poslední 2 dny padly 6x setovky Laying of Hands. Klidně bych je z fleku vyměnil za jedny M'avina's rukavice. Jinak aby mi to nebylo líto, tak M'avina's opasek mám už 4x :D To je hold Diablo.

Edit: Thresh Socket: +1 to Javelin and Spear Skills (Amazon Only), 32% Extra Gold from Monsters
Edit2: Mephisto: Eth Sandstorm Trek (def. 252)

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 02.10.2012, 14:21 hod.

Tak opět něco, co se mi líbí a hodilo by se mi :)
Jinak mi teď padlo Gothic Plate se 4 sockety, tak přemýšlím co s ním. Nějaké nápady? Jinak momentálně nosím Hawkmail, kde jediný důvod proč jej mám je cannot be frozen..

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 02.10.2012, 14:27 hod.

Já do Gothic Plate narval 4 perfect Topazy...stejně jako do Crown tři kusy. Hodí to pak 168% do MF. Ale je to trošku na úkor resistů, kor u Amy. Kdybych neměl ten Witwild String, který mi dává +40 All Resist, tak bych byl už dávno kaput.

Cirdan
Wraith
BattleTag:Cirdan #2807

Příspěvek od Cirdan » 02.10.2012, 14:32 hod.

Dark_Deamon: Hmm a co Hammerdin? Já ho teda na HC měl nejvíc teď při turnaji (50), ale neměl jsem s ním žádné problémy, jen jsem prostě zalamil (hraji na ntb a místo flašky (1-4) jsem zmáčkl F1 nebo F3.

raisen: Mně za celou dobu padl Mara jen 1x, ale zato je +29. :) Každopádně do turnaje pěkný kousek.
Zima se blíží.
Obrázek

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 02.10.2012, 14:50 hod.

Cirdan: Asi jsem máslo, ale mě to s těma kladivama nějak nejde. Snad na něco přijdu, ale zatím je čas.

V progresu jsem trošku upravil setový itemy...aby se na to dalo líp koukat.

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 02.10.2012, 14:53 hod.

to Dark_Deamon: mám přesně čtyři kousky Perfect Topaz, takže to asi vyhrajou. Nemám zatím takové runy, abych mohl něco skládat. Jen jsem ještě přemýšlel hodit tam Perfect Skull, ale MF je asi lepší..

Cirdan
Wraith
BattleTag:Cirdan #2807

Příspěvek od Cirdan » 02.10.2012, 15:27 hod.

Dark_Deamon: Kladiva mi přišly jednoduché, jen to chce trochu cviku a když s nima pak hraješ, tak ze začátku musíš dost pít.

Dragonius: To já si složil Rhyme, vcelku nenáročné na runy (Shael + Eth do štítu) a máš bonus do rezistů, MF, rege many a hlavně CBF.
Zima se blíží.
Obrázek

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 02.10.2012, 18:22 hod.

Cirdan: Asi máš pravdu, ale já bych na to neměl nervy :)

A teď z jinýho soudku...tak hraju a v mezihře jsem skočil s hafanem ven. Dojdu s tím, že poběžím na Mephista, vlezu do 3.patra a najednou jsem v kleci. Kouknu a mezi tim průchodem, kde bejvají Councilové stojí Über Diablo. A už to do mě pral. Ohně...blesky...ohně...besky. Než jsem si během té milisekundy stihl uvědomit co se děje, tak jsem měl 80 life. To ale bylo ještě ok. Řek jsem si, že půjdu mrknout za Baalem. Tak si utíkám v jeho červných místnostech a najednou mám pod nohama zeleno, ale nikoho nevidím...najednou vidím, jak na mě letí asi 6 blesků, pod nohama stále zeleno. Moje jediný štěstí bylo, že jsem měl po ruce roh, za kterej jsem se rychle snažil skovat. Jeden mě jen tak lehce líznul. A výsledek??? Na orbu mi svítí hodnota 4 life. Jdu asi vykouřit půku krabičky, jinak mě mrdne :D

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 02.10.2012, 18:25 hod.

:D Tak ten Diablo mohl být pěkný šok. Já mám na tohle vždy štěstí, že se mi ta hláška objeví, když jsem ve městě, tak pak lezu do další hry, abych ho nikde nepotkala :-) Hlavně nezemři, ať překonáš těch 500 bodů :D Ufff, 4 life..

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 02.10.2012, 19:18 hod.

to Cirdan: taky to tak udelam. Vytvorim RW Lore + Rhyme a do Gothic Plate narvu ty ctyri Perfect Topazy..
Hawkmail vyuzivam jen pro Cannot Be Frozen a to vlastne ma Rhyme..

to Dark_Deamon: tak to ac nekourim, tak bych si mozna taky zapalil :D hlavni je, ze jsi to ustal ;)

BliiNky
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BliiNky » 02.10.2012, 19:52 hod.

Konečně se na mistra démona taky trochu usmálo štěstí :D Dobře žes neumřel, byla by to velká škoda :) Jinak jsem moc zvědav, kdo se nakonec bude honosit korunkou krále MF turnaje.

Smrtonoška
Quill Rat
BattleTag:Smrtonoska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrtonoška » 02.10.2012, 21:52 hod.

Nazdárek lidičky, se postupně začinámrozjíždět za HC Assu, chci ject jenom jeden charakter, nebudu při smrti zakládat další! Zatím mám uhranou jenom 1/3 hry tedy celou obtížnost normál s hardcore postavou. Stači už jenom Nightmare a Hell.
Prostě je to pro mně zkouška toho co vzládnu při hraní.
S pozdravem!
Guardian Lakira VII, Level 97, Assa, Battle.net
Guardian Rozdrtit III, Level 90, Pal, Battle.net
Život vzniknul jen, proto aby zaniknul!

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 02.10.2012, 22:21 hod.

raisen: Byl to velkej šok a ti Soulové taky. Když vemu v potaz, že můj základ na Lightning Resist je -5, tak ani nechci vědět, o kolik to šlo dolů s to Convou. Jak už jsem psal...nemít v ruce ten Witchwild String, tak už jsem byl několikrát tuhej. Druhá klika byla asi ta, že těch 5 nebo 6 blesků letělo křižmo přes sebe. Protínaly se ve Valkýře...jak jinak :) Takže mě lízl jenom ten jeden a to jen tak zlehounka. Kdybych dostal plnou polní, tak myslím, že by mě nezachránily ani 3000 životů :D

Dragonius: Kdo ví, co mě potká zítra, pozítří, ...., ....

BliiNky: Díky :) Konečně mám nějakýho žijícího Guardiana. Taky jsem zvědav jak to dopadne, protože raisen mi nedá nic zadarmo :)

Smrtonoška: Tak hodně štěstí, protože to "jenom Nightmare a Hell" nebude až taková brnkačka, jak to vypadá, když si to člověk přečte :)

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 03.10.2012, 06:47 hod.

Koukam, ze Dark_Deamon uz pokoril hranici 500 bodu, tak to velka gratulace.. A snad te nic spatneho nepotka, jem same dropy dobre :-)

to Smrtonoska: taky preju hodne zdaru, hlavne at to dotahnes co nejdal ;)

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 03.10.2012, 07:07 hod.

Dark_Deamon: Také gratuluji k 500 bodům :-) Jaký to byl item, který tuhle hranici pokořil? :-)

Smrtonoška: Také ti přeji hodně štěstí s tvojí asskou a ať toho vydržíš co nejvíce :-)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 03.10.2012, 12:37 hod.

raisen, Daragonius: Děkuju za gratulace. Předmět, který mě přenesl přes hranici 500 bodů jsem získal z Skulls and Rock a byl to Dragon Shield => Tiamat's Rebuke.
Edit: Pindleskin: +1 to Javelin and Spear Skills (Amazon Only), +2 to Maximum Damage
Edit2: Thresh Socket: +1 to Shadow Disciplines (Assassin Only)

To zas lítá jak vzteklý :D

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 03.10.2012, 13:22 hod.

Ty mi dáváš, to co bych potřeboval, tak nepadá mě, ale Tobě :-) i když věřim, že užitek taky najdeš u postav, které máš nebo u nových.

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 03.10.2012, 13:33 hod.

Dragonius: No vidíš :) To, co bych zase potřeboval já, tak na to marně čekám. Začíná to už být trochu na palicu :roll: Ale je pravda, že výbava pro ostatní chary začíná být lepší a lepší. Asi nejvíc bych moh ošatit různý typy Assassinek.

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“