Palm monk
prosím? a kolik máš sakra dmg, rezisty a armor při takhle masivním počtu hp?
jinak po přečtení changelogu uvažuju, že bych používal SSS s dmg runou.
Re: Palm monk
Já si určitě seženu two hand s masivním dmg a budu ho přehazovat právě na ten super dmg SSS. Čímž docílim maximálního dmg outputu toho skillu.
no, nevím no..ten CD je docela vysokej a spirit cost není taky málo...v0kurka píše:jinak po přečtení changelogu uvažuju, že bych používal SSS s dmg runou.
zatím pro mě jako hráče monka ten patch nepřinesl nic, na progress pojedu stejný build..když o tom přemýšlím, tak toho monka měnit ani nejde, zatím..
jen mě mrzí, že nebuffli dual spec...mohli treba pohrát s pasivkou The Guardian's Path
30 sec je hodně? to teda nevím. 4 sec máš serenity. 3 sec působí blinding flash. pak si chvíli zaskáčeš... řekl bych, že to půjde pěkně navazovat. ale jak jsem psal jinde, měním názor a sázím spíš na plošnej SSS a slibuju si od toho dmg podobnej barbarovýmu earthquaku (tj. masivní:D)
mne pride sss aj po patchy useless - vysoky cd, vysoky spirit cost, relativne nizky dmgv0kurka píše:30 sec je hodně? to teda nevím. 4 sec máš serenity. 3 sec působí blinding flash. pak si chvíli zaskáčeš... řekl bych, že to půjde pěkně navazovat. ale jak jsem psal jinde, měním názor a sázím spíš na plošnej SSS a slibuju si od toho dmg podobnej barbarovýmu earthquaku (tj. masivní:D)
plosny sss je na singli useless, lebo ked ho pouzijes, moby sa rozbehne od seba - kadzej das za 200% a eto vsjo
na coope jedine ked hras s barbom co moby udrzi na sebe lebo rangedi to na sebe 4s neudrzia
ja pouzivam radcej blink s 30% dmg bust, totiz s dual wieldom a cyklonami ten bust zvisi dmg o dost, a ide pouzit 2x castejsie ako sss
já to hraju se SSS místo cyclonu. když jdu někomu na bosse, dávám si buď dmg runu, nebo sníženej cd. když s někým farmím, dávám si plošnej. a zdá se mi to použitelný více než dost.
přijde mi vtipné, že zaměňuješ jeden spell za druhý (místo SSS si chceš dát Bliding flash), přičemž oni se dost dobře doplňují ;D přijdeš k packu nebo jakémukoli hloučku monster, blindneš je - oni se pak jaksi chvíli nehýbou, takže odpadá potíž s rozbíháním, mimo dáváš i o 30% dmg víc - a skočíš do nich SSS s poslední runou -> profit. a dělá to dost masivní bordel.
na bosse to dělám stejně, akorát s jinou runou.
ještě bych dopnil, že sám monka nehrávám až tolik, ale monci, se kterejma hrávám, si to chválej vlastně všichni.
přijde mi vtipné, že zaměňuješ jeden spell za druhý (místo SSS si chceš dát Bliding flash), přičemž oni se dost dobře doplňují ;D přijdeš k packu nebo jakémukoli hloučku monster, blindneš je - oni se pak jaksi chvíli nehýbou, takže odpadá potíž s rozbíháním, mimo dáváš i o 30% dmg víc - a skočíš do nich SSS s poslední runou -> profit. a dělá to dost masivní bordel.
na bosse to dělám stejně, akorát s jinou runou.
ještě bych dopnil, že sám monka nehrávám až tolik, ale monci, se kterejma hrávám, si to chválej vlastně všichni.
cyclon dava asi 60% tvojho dmgu takze je bullsit ho vyhadzovat
ja ostavam na builde co som pouzival na 1.0.3
sss som nikdy nepouzival takze ho nenehradzujem flashom, ale keby som chcel sss tak by som vyhodil flash
dalsia vec ze pouzivam dual wield koly rychlemu loh, sss mi pride lepsi s velkym pomalym 2hackom
rychla zbran s rychlim spirit generatorom znemaju tiez vela tornad - tj vela dmgu
edit - je blbost ze si prisery blinknes a potom ti pekne stoja v sss, lebo elity maju redukciu negativnych efektov tusim o 80% takze ich blinknes tak na pol sekundy
ja ostavam na builde co som pouzival na 1.0.3
sss som nikdy nepouzival takze ho nenehradzujem flashom, ale keby som chcel sss tak by som vyhodil flash
dalsia vec ze pouzivam dual wield koly rychlemu loh, sss mi pride lepsi s velkym pomalym 2hackom
rychla zbran s rychlim spirit generatorom znemaju tiez vela tornad - tj vela dmgu
edit - je blbost ze si prisery blinknes a potom ti pekne stoja v sss, lebo elity maju redukciu negativnych efektov tusim o 80% takze ich blinknes tak na pol sekundy
to je sice moc hezký, ale ty ignoruješ jednu zásadní věc. když hraješ sám, tak je blindneš, použiješ SSS a oni se proberou, ale nikam nejdou. nemaj totiž target. takže stojej na místě a čekaj, než se vrátíš
v partě pak záleží, jestli tam máš nějaký meleečko nebo range. pokud hraju jen s range hrdinou tak SSS vůbec nejedu, protože bych zbytečně vystavoval parťáka nebezpečí.
nepopírám, že je cyclone dobrej skill. ale jelikož nemám moc vysokou crit chance, tak k mému lacinému vybavení lépe seděl Blade Storm. pokud bych zlepšoval výbavu, tak si určitě dám Sweeping wind s cyclonem, ale vyhodil bych serenity.
v partě pak záleží, jestli tam máš nějaký meleečko nebo range. pokud hraju jen s range hrdinou tak SSS vůbec nejedu, protože bych zbytečně vystavoval parťáka nebezpečí.
nepopírám, že je cyclone dobrej skill. ale jelikož nemám moc vysokou crit chance, tak k mému lacinému vybavení lépe seděl Blade Storm. pokud bych zlepšoval výbavu, tak si určitě dám Sweeping wind s cyclonem, ale vyhodil bych serenity.
Samozřejmě ten build už dávno neplatí, ale to ty už víš Teď mám rezisty okolo 830, HP 50k a DMG asi 22k, critical už nehraji...v0kurka píše:prosím? a kolik máš sakra dmg, rezisty a armor při takhle masivním počtu hp?
no nevim, mě už SSS crituje jedním hitem za 600k (když je vše zaplé) zas tak uselesess mi to nepřípadá když víš jak to používat
Zdar jak sviňa
Já teď zkouším build se schopností palm a jsem nadšený. Stačí abych na jednoho moba hodil palm dotku a o zbytek se postará Sweeping Wind.
Rychlost s jakou dávám obrovské skupiny monster je husto pekelná.
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/m ... aXU!acbYcZ
Ještě používám mantru Evasion s runou Backlash podle místa farmení. Jaký máte názor na tento build.
Já teď zkouším build se schopností palm a jsem nadšený. Stačí abych na jednoho moba hodil palm dotku a o zbytek se postará Sweeping Wind.
Rychlost s jakou dávám obrovské skupiny monster je husto pekelná.
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/m ... aXU!acbYcZ
Ještě používám mantru Evasion s runou Backlash podle místa farmení. Jaký máte názor na tento build.
- Swen_von_Walhallion
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Swen #2595
no ja s EP hraju uz celkem delsi cas a nedam na to dopustit s maximem v prackach boostme tohodle skillu nahelme to dela pekelnou paseku
jezdim to bud takhle http://eu.battle.net/d3/en/calculator/m ... UXb!acabcZ nebo http://eu.battle.net/d3/en/calculator/m ... UXc!acabca podle nalady ale ta varianta s overawe mi zacina pripadat desne op pac se tretim aktem prosekavam stylem delostrelecke pripravy rude armady :-D
jezdim to bud takhle http://eu.battle.net/d3/en/calculator/m ... UXb!acabcZ nebo http://eu.battle.net/d3/en/calculator/m ... UXc!acabca podle nalady ale ta varianta s overawe mi zacina pripadat desne op pac se tretim aktem prosekavam stylem delostrelecke pripravy rude armady :-D