Ahoj,
muze mi nekdo potvrdit nebo vyvratit, zda u dropu setoveho itemu v PTR je tento predmet na zemi oznacen stejne jako legendarka (sloup svetla + zvukove znameni)
predem diky moc
Drop Setovky na PTR - otazka
Re: Drop Setovky na PTR - otazka
DIKY!!!
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Peckoslav#2167
něco takového v PTR je? To je něco nového (oproti normální hře), nebo jsem si toho zatím (díky minimálním dropu lege+set) nevšiml?Gezousek píše:Ahoj,
muze mi nekdo potvrdit nebo vyvratit, zda u dropu setoveho itemu v PTR je tento predmet na zemi oznacen stejne jako legendarka (sloup svetla + zvukove znameni)
predem diky moc
-
- Gorebelly
- BattleTag:casperdeluxe#2494
To bude novinka v novym patchiPeckoslav píše:něco takového v PTR je? To je něco nového (oproti normální hře), nebo jsem si toho zatím (díky minimálním dropu lege+set) nevšiml?Gezousek píše:Ahoj,
predem diky moc
Od patche 1.0.5 by to mělo tak dělat. Takže na PTR je to už implementované.
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Peckoslav#2167
tak to rád slyším, konečně se přestanu bát, že v mp hře vypadla legendárka/setovka pro mě, když kolega otevře bednu na vedlejší obrazovce 

Kromě sloupu světla a specifického zvuku se objeví i bod na minimapě, takže už se není třeba bát.