tak hlavní rozdíl bude v armoruPapagaj píše: ( dnes je drop ilvl 63 veci v A3 myslim 23% a po paci bude prakticky vsetko ilvl 63)
Nadcházející patch 105
Re: Nadcházející patch 105
Může mit někdo říct, jak to bude s tím magic findem?
Tuhle tu někdo psal, že za každý paragon bude +25 MF jako bonus (při hře "players 8"), ale bude se tento bonus vztahovat pouze na počet paragonů, či i na MF na gearu?
Mám aktuálně prakticky max. MF (295%) a vždycky když se dostanu přes 300%, zbavím se MF na nějakém itemu kde mi blokuje damage (daný item s MF je neskutečně drahý, bez něj to jde koupit), prostě velkou motivací získávání dalších paragonů je postupné odbourávání MF na gearu a díky tomu zvyšování damage. Budu v téhle praktice pokračovat i nadále aniž bych se o něco "okrad"? Koneckonců, maximální MF mne živí že
Eh, oprava - 25 MF za 10 paragonů, tj. 2,5 MF za paragon
Tuhle tu někdo psal, že za každý paragon bude +25 MF jako bonus (při hře "players 8"), ale bude se tento bonus vztahovat pouze na počet paragonů, či i na MF na gearu?
Mám aktuálně prakticky max. MF (295%) a vždycky když se dostanu přes 300%, zbavím se MF na nějakém itemu kde mi blokuje damage (daný item s MF je neskutečně drahý, bez něj to jde koupit), prostě velkou motivací získávání dalších paragonů je postupné odbourávání MF na gearu a díky tomu zvyšování damage. Budu v téhle praktice pokračovat i nadále aniž bych se o něco "okrad"? Koneckonců, maximální MF mne živí že
Eh, oprava - 25 MF za 10 paragonů, tj. 2,5 MF za paragon
Naposledy upravil(a) Tyckin dne 26.09.2012, 15:51 hod., celkem upraveno 1 x.
MP zvyšuje mf přes kapacitu 300%, takže máš max + dostaneš bonusy za obtížnost, můžeš pokračovat
tohle mě taky zajímá, takže když mám 300mf a hodím MP na 1 tak budu mít automaticky 325? Nebo to pouze navýší cap na 325, takže budu mít pořád 300 s možností to vytáhnout na 325 pomocí dalšího mf itemu?TrackThor píše:MP zvyšuje mf přes kapacitu 300%, takže máš max + dostaneš bonusy za obtížnost, můžeš pokračovat
Platí to první, automaticky se to přičte, nepotřebuješ item s mf.
superPetros píše:Platí to první, automaticky se to přičte, nepotřebuješ item s mf.
Akorát sem blbec myslel, že bude platit to druhý a koupil kvůli tomu včera Vile ward ramena pro dh s 20%mf za 30m Měl sem se zeptat dřív
Uf to je zas řešeního. Ještě pár patchů a MF se bude vypočítávat vědeckým kalkulátorem. Celkově mně řešení MF začíná nehorázně nebavit...
Stane se. Jestli mají pěkný staty, tak je lehce prodáš.Quetak píše:superPetros píše:Platí to první, automaticky se to přičte, nepotřebuješ item s mf.
Akorát sem blbec myslel, že bude platit to druhý a koupil kvůli tomu včera Vile ward ramena pro dh s 20%mf za 30m Měl sem se zeptat dřív
Nadcházející patch 105
Jako sorry, ale abych sel 20x pro jeden klic a potreboval 3, a pak z bossu nic nepadlo, na tohle nemam fakt chut, pokud nepujdou klice prodavat, tak je to o nicem.
Vim ze presne tyhle 3 klice byli v d2 chodil sem s paladinem do 5 aktu pro key of terror k Nihlathakovi, klic padl asik tak maximalne co 3 run ale ten mi trval max 3 minuty, ano s MH
No to je ale jedno, byl jsem 20x a klic mi nepadl, zkousel sem i s NV5 a taky nic, tak nevim no ten drop je slabej.
Co se tyce monster lvl, pokud mate 30k dps, tak jakz tak hratelne je to do 5 Mp, pak uz je to na hodne dlouho kdyz kostlivec bilej ma 8 mega hp
Gorash, odesláno z Iphone, pomocí TapaTalk
Vim ze presne tyhle 3 klice byli v d2 chodil sem s paladinem do 5 aktu pro key of terror k Nihlathakovi, klic padl asik tak maximalne co 3 run ale ten mi trval max 3 minuty, ano s MH
No to je ale jedno, byl jsem 20x a klic mi nepadl, zkousel sem i s NV5 a taky nic, tak nevim no ten drop je slabej.
Co se tyce monster lvl, pokud mate 30k dps, tak jakz tak hratelne je to do 5 Mp, pak uz je to na hodne dlouho kdyz kostlivec bilej ma 8 mega hp
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Ber to tak, ze je to jen test.Gorash píše:Jako sorry, ale abych sel 20x pro jeden klic a potreboval 3, a pak z bossu nic nepadlo, na tohle nemam fakt chut, pokud nepujdou klice prodavat, tak je to o nicem.
Vim ze presne tyhle 3 klice byli v d3 chodil sem s paladinem do 5 aktu pro key of terror k Nihlathakovi, klic padl asik tak maximalne co 3 run ale ten mi trval max 3 minuty, ano s MH
Muze se toho dost zmenit, treba uz podle odezvy hracu...
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- Khenyk
- Quill Rat
- BattleTag:Khenyk#2512
- Kontaktovat uživatele:
Jo ty klíče, plánky a prsten by měli hned padat na první run? :shock:Gorash píše:Jako sorry, ale abych sel 20x pro jeden klic a potreboval 3, a pak z bossu nic nepadlo, na tohle nemam fakt chut, pokud nepujdou klice prodavat, tak je to o nicem.
-
- Gorebelly
- BattleTag:Papagaj#2656
no tak 6 runov zatial na prvy kluc s MP6 a ani raz nepadol tak som sa na to uz vysral
Ohledně MF - chápu to správně, že pro základní (současnou) verzi inferna zůstane 300% strop zachován a od toho se bude pak odvíjet jakýsi násobek (bonus k MF) pro monster power verze hry? Tudíž jestli budu moct nadále postupně odhazovat MF na gearu díky zvyšování MF pomocí paragonů a přitom budu mít pořád maximální možný max.? Nebo je to úplně jinak?
Každopádně na sobě musím zapracovat, wizard 103k dmg nebude žádný bomba, chtělo by to dvojnásobek
Každopádně na sobě musím zapracovat, wizard 103k dmg nebude žádný bomba, chtělo by to dvojnásobek
a zabijel si toho keywardena s 5ti NV stackama me na mp 5 a 7 se stackama padl klic vzdyPapagaj píše:no tak 6 runov zatial na prvy kluc s MP6 a ani raz nepadol tak som sa na to uz vysral
Naposledy upravil(a) Maniac dne 27.09.2012, 15:35 hod., celkem upraveno 1 x.
- Khenyk
- Quill Rat
- BattleTag:Khenyk#2512
- Kontaktovat uživatele:
Dnes Lylirra v blue postu potvrdila toto:
- bez NV5 klíč nevypadne
- ML10 + NV5 zaručuje 100% drop orgánu z uberbossu
- bez NV5 klíč nevypadne
Drop organu. Tim myslis drop casti prstene pri souboji onech dvou bossu?Khenyk píše:Dnes Lylirra v blue postu potvrdila toto:
- bez NV5 klíč nevypadne
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
stejně to bude mít podobný průběh jako obtížnost inferna:
1. spustí 1.05
2. americké (a jiné) děti začnou whinovat na ofiko fóru
3. spustí 1.06, kde to celé nerfnou.., takže bude po výzvě...
btw. nevíte někdo, zda bude možné mít na jedné postavě oblečené 2 ty hellfire ringy?
1. spustí 1.05
btw. nevíte někdo, zda bude možné mít na jedné postavě oblečené 2 ty hellfire ringy?
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Ty predpokladam, ze urcite ne, to uz by bylo extreme OP.:-DPeckoslav píše:stejně to bude mít podobný průběh jako obtížnost inferna:
1. spustí 1.05
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Gorebelly
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:11 hod., celkem upraveno 1 x.