GUEST PASS
Prosím o rady !!
Koupil jsem si Diablo 3. V krabičce byl na dvd napsaný Password. Ten jsem zadal k mé aktivaci a hra se mně změnila ze stardet edition na Standart edition a je ACTIVE.
Následně byly v krabičce 2 x Guest Pass. Chtěl jsem ho dát kamarádovi. Ten si stáhnul klienta, zaregistroval jsem a prostě to nejde přihlásit.
Má s tímto někdo zkušenosti ? Také Vám to dělalo problém ? Není tam třeba podmínka zabít Skeleton Kinga a pak až to zadat ?
velice děkuji za odpovědi !!!
Koupil jsem si Diablo 3. V krabičce byl na dvd napsaný Password. Ten jsem zadal k mé aktivaci a hra se mně změnila ze stardet edition na Standart edition a je ACTIVE.
Následně byly v krabičce 2 x Guest Pass. Chtěl jsem ho dát kamarádovi. Ten si stáhnul klienta, zaregistroval jsem a prostě to nejde přihlásit.
Má s tímto někdo zkušenosti ? Také Vám to dělalo problém ? Není tam třeba podmínka zabít Skeleton Kinga a pak až to zadat ?
velice děkuji za odpovědi !!!
Re: GUEST PASS
ještě doplním, že chci hrát s ním. Jemu jde normálně hrát, už je v lvl 8 a DOKONCE muze pozval i ostatní hrace do skupiny, ale ME proste NE !! :/ kde je problem ? Díky moc !!!
lidi s guest passem muzou hrat pouze s lidmi, co maji taky jen guest pass, ty mas normalne plnou hru, takze s ebou hrat nemuze
a to Víš 100% ?? tak proč je na tom Gues Passun napsany Pozvi sveho kamarada ke hrani D
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Abys ho pozval a oba jste si pak koupily plnou hru.:-)shOOlcik píše:a to Víš 100% ?? tak proč je na tom Gues Passun napsany Pozvi sveho kamarada ke hrani D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
no tak to je pěkně na píč**** ! :/
Vitaj v sferach blizzard marketingu
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
Poslední otázka, takže ho to nepustí ani přes Skeleton Kinga a skončí tam, jako kdyby si stáhnul z netu Klienta na zkoušku? Takže ty klíče z krabičky jsou naprosto k "edited" ?Díky a mějte se
EDIT: bez vulgarismů, díky /Thulle
EDIT: bez vulgarismů, díky /Thulle
a su presne na to na co si napisal. ;p
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
- Talis
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Však je to demo, co bys zadarmo chtěl ?