Nadcházející patch 105
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:evangelion01#2981
zdravím,
může mě někdo vysvětlit prosím toto?
Sprint
Skill Rune – Run Like the Wind
Proc coefficient reduced from 0.2 to 0.08
bude to mít vlivna run/WW barbara?
díky.
může mě někdo vysvětlit prosím toto?
Sprint
Skill Rune – Run Like the Wind
Proc coefficient reduced from 0.2 to 0.08
bude to mít vlivna run/WW barbara?
díky.
Můj profil na Battlenet
http://eu.battle.net/d3/en/profile/evangelion01-2981/
http://eu.battle.net/d3/en/profile/evangelion01-2981/
Re: Nadcházející patch 105
Nevim jestli na run ale bude to mit velky dopad na Loh.(Mnohem mene te to bude healovat)
Monster power novinka ... vyšší číslo se nerovná více expů paragonu ? :/
Další várka informací o testovaném novém patchi:
http://us.battle.net/d3/en/blog/7155881 ... -9_21_2012
http://us.battle.net/d3/en/blog/7155881 ... -9_21_2012
Expy ve vyšších monster power se nebudou pro paragon zvyšovat, pouze expy pro levely 1-59.
Tož to abych si nafarmil Leoric Signet ..
Právě zjišťuji že hráči diabla jsou dementní retardi, už zas brečí na PTR foru, že je hra příliš těžká na monster power 10. Idioti, to vidím, že Blizz na ně dá a challenge bude zas v prdeli.
vždy ustoupil
to si děláš srandu... to je fakt absurdní
to je je eo tom ze to ma bit tazke nechapem naco placu ked to ma byt takeDrakkari píše:Právě zjišťuji že hráči diabla jsou dementní retardi, už zas brečí na PTR foru, že je hra příliš těžká na monster power 10. Idioti, to vidím, že Blizz na ně dá a challenge bude zas v prdeli.
zhrnú sa všetky informácie potom do jednej novinky na hl. stránke ?
Bohužel si dnešní hráči zvykli, že musí procházet všechno na nejtěžší obtížnost a ta nejlehčí je pro maminky na mateřské, které při hraní kojí dítě...
Když si vzpomenu na Doom 1/2, kde mi bohatě stačila druhá nejlehčí obtížnost a nikdy by mě nenapadlo si stěžovat : "Udělejte nejtěžší obtížnost těžkou jako je ta nejlehčí, abych mohl říct : Dohrál jsem to na nejtěžší obtížnost!"
Když si vzpomenu na Doom 1/2, kde mi bohatě stačila druhá nejlehčí obtížnost a nikdy by mě nenapadlo si stěžovat : "Udělejte nejtěžší obtížnost těžkou jako je ta nejlehčí, abych mohl říct : Dohrál jsem to na nejtěžší obtížnost!"
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Moxmar#2814
Nerekl bych ze Doom je dobry priklad, co vim ja vsichni hrali na tu nej obtiznost, max druhou, bo tam se nerespamovali potvory. A i tak se napr 2ka dala do takovyho 20lvl projit jen s motorovkou.
ze Diablo 3 je na Inferno po 1.04 total lehky je vec jina. Ja nemam zadnyko kosice levlu60+50 a i tak jsem to narozdil od D2 doklepl v poho. V D2 jsem skoncil v 2a v kanonu, lvl 80. Trocha sklamani, snad to 1,05 trochu stiží.
ze Diablo 3 je na Inferno po 1.04 total lehky je vec jina. Ja nemam zadnyko kosice levlu60+50 a i tak jsem to narozdil od D2 doklepl v poho. V D2 jsem skoncil v 2a v kanonu, lvl 80. Trocha sklamani, snad to 1,05 trochu stiží.
jo jo 105 bude težší a taky suprový a lahůdkový patchík
To máš nějaké nové info patch notes ? ty trollíku
Tak v době kdy vycházeli tyto hry byla jiná generace hráčů a obtížnosti ve hrách se s těmi současnými nedá srovnávat, když si vzpomenu na staré adventury kde byl důležitý každý rozhovor nebo rpg kde jsi půl hodiny na postavě či družině rozděloval body vlastností a po chvilce hraní si zjistil žes to nastavil špatně a mohl si začít znovu Ono stačí porovnat obtížnost D1 a D3 spousta současných hráčů by možná nedohrála ani normal. Hry se zjednodušují a pochybuji že se tento trend v budoucnu změní.Ride píše:Nerekl bych ze Doom je dobry priklad, co vim ja vsichni hrali na tu nej obtiznost, max druhou, bo tam se nerespamovali potvory. A i tak se napr 2ka dala do takovyho 20lvl projit jen s motorovkou.